Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

eBizsu akciós újság 2024.06.21. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
eBizsu

eBizsu katalógus

eBizsu katalógus

3/5
Actual brochure

Egy rikítószínű hajpánt, egy kagylóalakú fülbevaló, egy gyöngyházfényű bross. Tekintse meg a kéthavonta megjelenő eBizsu Akciós újság (péntektől 2024.06.21.) időpontban kezdődő akcióit itt! Kiegészítők, ékszerek széles választéka várja Önt a webshop a legegyszerűbb hajgumiktól a szebbnél szebb gyűrűkig, karórákig.

 

 

Az eBizsu cégről

Shop

A Romániából indított webáruház több európai országban menedzsel weboldalt, így a ebizsu.hu is bemutatja azt a széles termékskálát, amit akár gyerekek, felnőttek is érdekesnek találhatnak. Saját bevallásuk szerint divatékszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik a cég. Termékeik népszerűsítését szolgálandó eBizsu-képviselőket keresnek országszerte, akiknek térítésmentesen megküldenek egyetlen darab papír alapú eBizsu katalógust (további darabok 70 forintba kerülnek). Azt és az internetes oldalt hasznosítva kezdhetnek hozzá az értékesítéshez, a közvetlen értékesítés módszerének hívei. A regisztrációnak nincs díja, legalább 6500 Ft értékben kell rendelni. Tájékoztatójuk szerint nem klasszikus, nem egymásra épülő értékesítők rendszere, amiben dolgoznak, ugyanis a képviselői struktúrának csak négy szintje van. Nem megengedett a képviselői szintek lefelé való bővítése.

Hogy lehet ebből pénzt csinálni? A képviselő rendel 14999 forintért árut, kap 15% kedvezményt, ami 2 250 Ft-nak felel meg. Ha legalább 35000 forintért rendel, már 25% kedvezményt kap, 8 750 Ft lesz a „nyeresége”, ha el tudja adni a termékeket. (Amennyiben a rendelés értéke a 13 ezer forintot meghaladja, a megrendelőt/képviselőt nem terheli szállítási költség.) A képviselői nyereséghez és a postázási költséghez tartozó kedvezmények sávosítva vannak, érdemes megnézni a gyakori kérdések szekciót az ebizsu.hu oldalon. Természetesen szükséges kereskedői véna az efféle munkához. Ha túl tudunk lépni családi és ismeretségi körünkön, jöhetnek az ismerősök ismerősei, az eBizsu katalógus talán minden női szívet megdobogtat.

Van azért versenytársa az eBizsunak! Nézze meg a lehetőségeket: Tchibo, Betly, Office Depot, AlphaZoo, KOCKAÁRUHÁZ, PatikaPlus, MALL.HU, Brendon, Fressnapf és Zooplus.

Az eBizsu termékei

Assortment

„Az eBizsu színes választékú divatékszereket gyárt és forgalmaz. Termékei egyedi tervezésűek. Kézzel gyártott divatékszerek, amik alapanyaga akár féldrágakő vagy szintetikus anyag is lehet”. Az eBizsu katalógus 2024-ből/ból ennek fényében rendelhet tőlük nyakéket, karkötőt, fülbevalót, övet, telefon tartozékot, férfi és női karórát, vagy akár gyermekeknek szóló jégvarázsos pénztárcát. A színek és tükröződések jobban láthatók a mozgásban lévő modelleken, ezért érdemes megtekinteni az eBiju videostream YouTube-profil videóit.

Az eBizsu online katalógus az ebizsu.hu oldalon is könnyűszerrel megtalálható, azonban egyszerűbb a eBizsu Akciós újság lapjait, hátha éppen leértékelték az egyik ruhadarabot!

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS