Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

MALL.HU akciós újság 2024.07.07. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
MALL.HU

Mall.hu akciós újság

Mall akciós újság

3/5
Actual brochure

Az interneten való vásárlás szerelmeseinek ismét elhoztuk a közkedvelt webáruház, a Mall.hu legjobb ajánlatait tartalmazó akciós újságot. Böngésszen ízlésének és igényeinek megfelelően a Mall katalógus vasárnaptól 07.07. időszakra vonatkozó ajánlatai között itt. A legfrissebb kiadvány: MALL.HU Akciós újság

 

 

A webáruházról Mall.hu

Shop

Az online vásárlás egyre nagyobb mértéket ölt, hiszen mi sem egyszerűbb annál, mint pár kattintással kosárba helyezni a kívánt terméket, összehasonlítani árakat, minőséget és akár véleményeket, valamint kézhez kapni rendelésünket – mindezt otthonról, kényelmesen, a laptop előtt vagy a telefon felett végezve.
A csehországi Internet Mall online plázája korát megelőzve, már 20 éve jelen van az elektronikus kereskedelemben. A Mall.cz a cseh e-kereskedelmi piac vezetőjévé vált, de Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, 2005 óta pedig Magyarországon is működtet webáruházat. A magyar E-Commerce toplistáján a Mall.hu a hetedik helyet foglalja el, megelőzve ezzel az alza.hu, vagy éppen a bookline webáruházát. Három évvel ezelőtt a Mall Group vált a legnagyobb online kiskereskedelemmel foglalkozó csapattá Kelet-Európában.

Központi raktáruk Prágában található, és több mint 2 millió termék tárolására alkalmas, így biztosítva vásárlóiknak a gyors és pontos kiszállítást.

Céljuk minél több elégedett és visszatérő vásárló kielégítése, és ehhez minden létező eszközt biztosítanak: felhasználóbarát platform, segítőkész ügyfélszolgálat, gyors szállítás, óriási választék, alacsony árak és kihagyhatatlan akciók. Személyes átvételre is lehetőséget nyújtanak az átvételi pontokon, ebben az esetben a rendelés akár másnap kézbesítve lesz. Átvételi pontok találhatóak többek között az alábbi helyszíneken: Budapest.

A kategória szerint nálunk a Egyéb közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az Tchibo, eBizsu, Betly, Office Depot, AlphaZoo, KOCKAÁRUHÁZ, PatikaPlus, Brendon, Fressnapf és Zooplus.

A Mall.hu kínálata

Assortment

A Mall.hu kínálata rendkívül széles. Háztartási készülékek, okos készülékek, autós és motorfelszerelések, barkácsgépek, fitneszgépek, televíziók, fotó-videó felszerelések, kertészeti segédeszközök népszerű márkái és típusai közül lehet válogatni az online platformon. A termékek jó minőségükkel, versenyképes áraikkal várják megrendelőiket. Terméklistájukban a műszaki cikkek mellett kozmetikumok, tisztító-és fertőtlenítőszerek, állateledelek is megtalálhatóak. A divat szerelmesei sem csalódnak a Mall.hu kínálatában: női, férfi és gyermekruházat kategóriában jó minőségű táskák, cipők, alsó –és felsőruházat, ékszerek, egyéb kiegészítők, fürdőruhák és gyermekjátékok közül is lehet válogatni alacsony árakon.

További információkért kérjük, keresse fel a webáruház honlapját a mall.hu hivatkozási címen.

Tudja már, milyen kedvezmények és termékek érdekelnék? Mi segítünk előretervezni! A Kimbino nagyszerű asszisztens, használatával Ön is tudatosabban tud vásárolni!

Válogasson a legjobb akciók között egy helyen, kényelmesen. A Kimbino elhozza Önnek a legfrissebb akciókat bármilyen kategóriában, amire Önnek szüksége van. A MALL.HU akciós újság: a MALL.HU Akciós újság érvényes: 2024.07.07.

A Kimbino

Kimbino App

A Mall.hu akcióiról a rendszeresen új ajánlatokat tartalmazó Mall.hu akciós újságból értesülhet. Felesleges azonban nyomtatott szórólapokra vadásznia: a Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális kedvezményeket, így az összes szórólapot magával viheti okostelefonján, táblagépén vagy laptopján. Keresgéljen kategóriára, üzletre vagy termékre szűrve – ezzel nem csak időt és pénzt spórolhat meg, Ön is hozzájárul ahhoz, hogy megvédjük a bolygónkat a hasztalan fakivágások és papírpazarlás elkerülésével, és csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat. A Kimbino törődik a környezettel – látogasson el Ön is weboldalunkra Kimbino.hu, vagy töltse le applikációnkat Kimbino.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS