Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Office Depot - Egyéb
3/5

Office Depot akciós újság 2023.10.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Office Depot katalógus

Office depot katalógus

3/5
Actual brochure

Kifogyott a nyomtatópapír vagy a tűzőgépkapocs? Vagy gyorsan be kell szerezni valami reprezentatív ajándékot az üzleti partnereknek? Nézzen körül a havonta megjelenő online újságban, az aktuális Office Depot Akciós újság (itt) erre az időszakra érvényes: 2023.10.01. - 2023.11.01.

Az Office Depot márka és ami mögötte van

Shop

Az Office Depot üzletek egy nemzetközileg bevált márka (know-how) alá tartoznak. Még a ’80-as években alapította három üzletember az eredeti céget Floridában. Hosszú évek alatt felvásárlások sora történt, így alakult ki a mai cégstruktúra, 54 országban nagyjából kettőezer üzlethelyiségben 56 ezer alkalmazott dolgozik azért, hogy megbízható minőséget, kedvező árakat, széles választékot és kiterjedt szolgáltatási kört tapasztalhasson meg minden vevőjük.

Ezekkel a kiválóságokkal büszkélkedik a magyar cégbemutató oldal, és hogy valóban így van-e, bizonyosodjon meg Ön róla személyesen vagy online! Látogasson el egyik üzletükbe, vagy keresse fel az officedepot.hu weboldalt! Első üzlethelyiségük Magyarországon 1997. novemberében nyílt meg a budapesti Pólus Centerben. 2023-ban kilenc helyszínen várja vásárlóit a magyar üzletlánc, a Nyugati pályaudvar mellett (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.) és a következő pontokon: Budapest, Győr, Székesfehérvár, Dunakeszi, Debrecen és Szombathely.

Nincs kedve, ideje személyesen ellátogatni az Office Depot üzletekbe? Tekintse meg saját honlapjukat: officedepot.hu, ahol részletes tájékoztatást olvashat az Office Depot Klubtagság előnyeiről is.

Tán kételkedik abban, hogy a legalacsonyabb áron találta meg azt a kék-fehér radírt? Vagy úgy érzi, a főnöknek több helyről kellene ajánlatot összegyűjteni a forgószékére? Nézze meg a versenytársak kínálatát: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika, Gyöngy Patikák és KOCKAÁRUHÁZ.

Az Office Depot kínálata

Assortment

Akár ellátogatunk az Office Depot üzletekbe, akár csak online keresgélünk, szembesülni fogunk azzal, mennyi mindent lehet ennél az irodaszer értékesítéssel foglalkozó társaságnál kapni. Irodai fotelek, (ergonómikus) munkaszékek, szekrények, asztalok, fogasok, lábtámaszok. Minden, amit el lehet képzelni egy irodai környezetben. Mindennemű üzleti szereplő igényeit kiszolgálják, kapható pénzkazetta, széf, kávégép és más konyhai kisgép is.

Természetesen árusítanak egyszerű nyomtatópapírt, jegyzettömböt, íróeszközt, iratrendezőt, mappát is, és még számítástechnikai cikkek is megtalálhatók a termékskálán, így az otthoni munkavégzéshez szükséges eszközöket is egy helyről lehet beszerezni. A home office a jövő!

Saját márkáikat is ki lehet próbálni Office Depot, Niceday, Foray és Realspace név alatt. Nézze meg az Office Depot katalógust, az aktuális ajánlatokat, leértékeléseket: Office Depot Akciós újság.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Természetesen az Office Depot katalógus is megtalálható a Kimbinón. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Office Depot -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!