Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Office Depot akciós újság 2024.01.26. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Office Depot

Office Depot katalógus

Office depot katalógus

3/5
Actual brochure

Kifogyott a nyomtatópapír vagy a tűzőgépkapocs? Vagy gyorsan be kell szerezni valami reprezentatív ajándékot az üzleti partnereknek? Nézzen körül a havonta megjelenő online újságban, az aktuális Office Depot - Katalógus 2024 (itt) erre az időszakra érvényes: péntektől 2024.01.26.

Az Office Depot márka és ami mögötte van

Shop

Az Office Depot üzletek egy nemzetközileg bevált márka (know-how) alá tartoznak. Még a ’80-as években alapította három üzletember az eredeti céget Floridában. Hosszú évek alatt felvásárlások sora történt, így alakult ki a mai cégstruktúra, 54 országban nagyjából kettőezer üzlethelyiségben 56 ezer alkalmazott dolgozik azért, hogy megbízható minőséget, kedvező árakat, széles választékot és kiterjedt szolgáltatási kört tapasztalhasson meg minden vevőjük.

Ezekkel a kiválóságokkal büszkélkedik a magyar cégbemutató oldal, és hogy valóban így van-e, bizonyosodjon meg Ön róla személyesen vagy online! Látogasson el egyik üzletükbe, vagy keresse fel az officedepot.hu weboldalt! Első üzlethelyiségük Magyarországon 1997. novemberében nyílt meg a budapesti Pólus Centerben. 2024-ban kilenc helyszínen várja vásárlóit a magyar üzletlánc, a Nyugati pályaudvar mellett (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.) és a következő pontokon: Budapest, Győr, Székesfehérvár, Dunakeszi, Debrecen és Szombathely.

Nincs kedve, ideje személyesen ellátogatni az Office Depot üzletekbe? Tekintse meg saját honlapjukat: officedepot.hu, ahol részletes tájékoztatást olvashat az Office Depot Klubtagság előnyeiről is.

Tán kételkedik abban, hogy a legalacsonyabb áron találta meg azt a kék-fehér radírt? Vagy úgy érzi, a főnöknek több helyről kellene ajánlatot összegyűjteni a forgószékére? Nézze meg a versenytársak kínálatát: Tchibo, eBizsu, Betly, AlphaZoo, KOCKAÁRUHÁZ, PatikaPlus, MALL.HU, Brendon, Fressnapf és Zooplus.

Az Office Depot kínálata

Assortment

Akár ellátogatunk az Office Depot üzletekbe, akár csak online keresgélünk, szembesülni fogunk azzal, mennyi mindent lehet ennél az irodaszer értékesítéssel foglalkozó társaságnál kapni. Irodai fotelek, (ergonómikus) munkaszékek, szekrények, asztalok, fogasok, lábtámaszok. Minden, amit el lehet képzelni egy irodai környezetben. Mindennemű üzleti szereplő igényeit kiszolgálják, kapható pénzkazetta, széf, kávégép és más konyhai kisgép is.

Természetesen árusítanak egyszerű nyomtatópapírt, jegyzettömböt, íróeszközt, iratrendezőt, mappát is, és még számítástechnikai cikkek is megtalálhatók a termékskálán, így az otthoni munkavégzéshez szükséges eszközöket is egy helyről lehet beszerezni. A home office a jövő!

Saját márkáikat is ki lehet próbálni Office Depot, Niceday, Foray és Realspace név alatt. Nézze meg az Office Depot katalógust, az aktuális ajánlatokat, leértékeléseket: Office Depot - Katalógus 2024.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Természetesen az Office Depot katalógus is megtalálható a Kimbinón. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Olaj
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Bor
Alma
Narancs
Tea
Eper
Kiwi
Cukor
Citrom
Mangó
Őszibarack
Lime
Szőlő
Málna
Laptop

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS