A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: whisky! A(z) whisky akciós ajánlatát megtalálja 5 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

Jelenleg ezekben a boltokban kapható akciós whisky: Penny Market, Spar, Tesco, Auchan és Metro. A kedvezményes árakat a következő reklámújságok lapjain leli:

Ha ezek az akciók nem keltették fel érdeklődését és valami mást szeretne, akkor keressen rá egyéb termékekre is. Itt mindenféle kategóriában megleli az akciós ajánlatokat. Spóroljon olyan termékek kedvezményeivel, mint a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás. Vásárlásai előtt mindig értesülhet a legjobb ajánlatokról a Kimbino segítségével. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, emailben is eljuttatjuk önnek a legfrissebb akciókat.

Biztosan értesülni fog minden akciós termékajánlatról, ha letölti Kimbino alkalmazásunkat. Így nem marad le semmilyen árengedményről.

whisky és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.