KimbinoKimbino
Logo EcoFamily - Hipermarketek
3/5

ECOFAMILY akciós újság, katalógus

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Az EcoFamily (Eurofamily) katalógus tíznaponta mutatja be a legjobb és  legkedvezőbb árakat. Tekintse meg a legjobb akciókat és a kihagyhatatlan árakat itt itt. Az aktuális EcoFamily (Eurofamily) újság az alábbi időszakra vonatkozik: 10.07. - 10.17.

A legfrissebb EcoFamily - Akciós újság tartalmaz minden akciós terméket, hogy ön garantáltan ne maradjon le semmiről. A Kimbino keményen dolgozik, hogy hétről hétre legjobb ajánlatok egyetlen kattintással elérhetőek legyenek az ön számára bárhol, bármikor. A Kimbino a legjobb bevásárlási asszisztens, akinek a segítségével a zsebben hordható lesz az összes akció.

Az EcoFamily története

Az üzletlánc több, mint 15 éve működik a hazai kiskereskedelemben Hipermarketek  kategóriában. Az EcoFamily egy vállalkozó szellemű ajkai testvérpár révén jött létre, akiknek a célkitűzetése az volt, hogy a haszon helyett a hasznosságot helyezzék előre és elérhető áron biztosítsák minden háztartás számára a mindennapokhoz szükséges termékeket. Első üzletük 2004-ben nyílt meg Várpalotán és hitvallásukhoz azóta is töretlenül hűek.

Jelenleg 52 EcoFamily üzletben várja országszerte a vásárlókat óriási termékkínálat, számtalan akció és közel 900, a tökéletes vásárlási élményért elkötelezett dolgozó. Pár helyszín, ahol találkozhat az üzletekkel: Győr, Érd, Budapest, Tatabánya, Tárnok és Tököl

Az EcoFamily mottója magába foglal mindent, amit ez a családias üzletlánc és dolgozói képviselnek: A legnagyszerűbb dolog amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, és csodába ejt, s ezért folyamatosan hálát érzel.

Az üzletlánc rendszeres pontgyűjtő akcióval és nyereményjátékokkal kedveskedik visszatérő vásárlóinak, valamint Vigyázzunk együtt a Földünkre kampányuk keretében környezetbarát termékekkel támogatják a bolygó megóvását.

Az EcoFamily üzletlánc a fő támogatója a Jobb veled a világ alapítványnak, melynek fő célja a tudatos jócselekedetek rendszeres gyakorlása. Az alapítvány küldetése az, hogy olyan közösséget építsen, akikkel tudatosan lehet gyakorolni a jócselekedeteket és ezáltal olyan megmozdulásokat hívni életre, amitől jobb lesz a világ. Az alapítvány készítette el  Magyarország Boldogságtérképét, és ingyenes Boldogság-programot is szerveznek az érdeklődőknek.

Kimbino adatbázisában rengeteg, az EcoFamilyhez hasonló üzlet akciós újságja érhető el, mint például: Aldi, ÁRKLUB , Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, Family Frost, FullDiszkont és G'Roby

A EcoFamily kínálata

Az üzletekben elérhető háztartási vegyi áruk, kozmetikai cikkek, papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka. A kínálatot a vásárlók igényeinek megfelelően folyamatosan bővítik. A hagyományos termékek mellett egyre nagyobb számban jelennek meg a boltok kínálatában a diétás termékek, valamint glutén- és laktózmentes termékek, illetve népszerű márkák kozmetikai és háztartási termékei. Az EcoFamily aktuális szezonális termékekkel is vásárlóit, melyekről bővebben információkat mindig az aktuális EcoFamily katalógus tartalmaz. A legfrissebb EcoFamily akció a EcoFamily - Akciós újság oldalain lelhető fel. Tartsa az akciókat a zsebében a Kimbino telefonos alkalmazásával és weboldalával, hogy soha ne maradjon le a kedvezményekről!

A KIMBINO

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo EcoFamily -
  • Hattyú utca
  • Szovátai utca 89
  • Béke tér 7c
  • Csipkegyári út 24
  • Dózsa György út
  • Hermina út 7
  • Szent István út 19
  • Malomszéki út 9
  • Berzenczey utca 3
  • Berzenczey utca 39