KimbinoKimbino
Logo ÁRKLUB - Hipermarketek
3/5

ÁRKLUB akciós újság (2022.01.01.-tól/töl érvényes)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Kiskereskedő látogatóink figyelmébe ajánljuk az Árklub akcióit. A havonta megjelenő ÁRKLUB - Akciós újság legújabb kiadását a itt érheti el.

Az Árklub Sales Kft. és az üzlet története

Egy mentolos cukorka, egy kis édesség, ajándék a gyerekeknek vagy az üzleti partnereknek? Igen, ezt is bevásárolhatnak a viszonteladók az Árklub akciós újság szerint. Az 1994. óta működő szervezet a 2010-es évek végén azzal vonta magára a figyelmet, hogy állami támogatást kapott csokoládégyár létrehozására Nógrád megyében. Feltámasztani a hazai édesipart – ezzel a mottóval kaptak anyagi támogatást. Többé ne kelljen bérgyártásban előállítani a Vadászt. Nem a boroskóla becenevű Vadászt, hanem a Vadász márkanevű termékeket. Közel hetven különböző Vadász márkaterméket lehet vásárolni, próbálja ki Ön is! Tájékozódjon az Árklub katalógusból!

Lehet-e máshol Vadász márkájú édességet kapni? Nézzen utána a kategóriájába sorolt üzletek lapjai közt: Hipermarketek.

8:00-17:00 közt látogatható egyetlen raktáráruházuk a 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. alatt. Többnyire nincs minimális vásárlási darabszám, tehát akár 1-2 termék is megszerezhető, mondjuk próbajelleggel. Ugyanakkor előfordulhat, hogy nagyobb tétel esetén kedvezményes áron juthat hozzá a viszonteladó egyes termékekhez. 50 ezer forint a minimális vásárlási összeg! Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, ezt is fontos figyelembe venni, mielőtt beszerzőkörútra indulna.

Az Árklub katalógust lapozgatva szembe tűnhet, hogy egyes helyeken kettő ár látható ugyanarra a dologra. Az ÁFA-tartalmú (bruttó) árak mellett olykor egy kisteherautó szimbólum ékeskedik, ami arra az esetre mutat árat, ha az árut összekészítéssel és kiszállítással kérik. Kiszállítás igényléséhez legalább 75 ezer forintot kell költeni. Magyarország egész területére eljuttatják az árut. A szállítási díj 100 ezer forint felett ingyenes, az alatt a vásárlási összeg 2%-a.

A arklub.hu oldalon regisztrált kiskereskedők egyedi árképzésben részesülhetnek.

Alacsonyabb áron látta a Metróban a 40 grammos Snickers csokoládét? Nézze meg a versenytársak kínálatát: Aldi, Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, EcoFamily, Family Frost, FullDiszkont és G'Roby.

Mit vásárolhatunk az Árklubban?

M&Ms, Mozart golyó, Pez cukorka, Detki keksz, Iga sütemény és keksz, hogy csak pár márkanevet, „különlegességet” soroljunk fel. A Vadász márkájú édességeket szezonálisan testre szabják, tehát kapható húsvéti tejcsokoládéként és Mikulás formában is. Ugorjon be egy Vadászra!

Tekintse meg a cég saját honlapján a katalógust, bár egyszerűbb mindig, minden ár összehasonlítás végett a Kimbino lapján keresztül böngészni: ÁRKLUB - Akciós újság.

A Kimbino minden akciót megmutat

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo ÁRKLUB -
 • Batthyány utca
 • Vince utca 11
 • Váci út 100
 • Szekrényessy Kálmán utca
 • Vadas Márton utca 54
 • Kazinczy utca 2
 • Liszt Ferenc utca
 • Kálmán utca 13
 • Széchenyi István utca 57
 • Szondi utca 1
 • Pacsirta utca 27