Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo ÁRKLUB - Hipermarketek
3/5

ÁRKLUB akciós újság 2024.04.01. -tól/töl > Kedvezmények

Árklub katalógus

Árklub katalógus

3/5
Actual brochure

Kiskereskedő látogatóink figyelmébe ajánljuk az Árklub akcióit. A havonta megjelenő ÁRKLUB Akciós újság legújabb kiadását a itt érheti el. Az új katalógus érvényes 2024.04.01..

 

 

 

Az Árklub Sales Kft. és az üzlet története

Shop

Egy mentolos cukorka, egy kis édesség, ajándék a gyerekeknek vagy az üzleti partnereknek? Igen, ezt is bevásárolhatnak a viszonteladók az Árklub akciós újság szerint. Az 1994. óta működő szervezet a 2010-es évek végén azzal vonta magára a figyelmet, hogy állami támogatást kapott csokoládégyár létrehozására Nógrád megyében. Feltámasztani a hazai édesipart – ezzel a mottóval kaptak anyagi támogatást. Többé ne kelljen bérgyártásban előállítani a Vadászt. Nem a boroskóla becenevű Vadászt, hanem a Vadász márkanevű termékeket. Közel hetven különböző Vadász márkaterméket lehet vásárolni, próbálja ki Ön is! Tájékozódjon az Árklub katalógusból!

Lehet-e máshol Vadász márkájú édességet kapni? Nézzen utána a kategóriájába sorolt üzletek lapjai közt: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

8:00-17:00 közt látogatható egyetlen raktáráruházuk a 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. alatt. Többnyire nincs minimális vásárlási darabszám, tehát akár 1-2 termék is megszerezhető, mondjuk próbajelleggel. Ugyanakkor előfordulhat, hogy nagyobb tétel esetén kedvezményes áron juthat hozzá a viszonteladó egyes termékekhez. 50 ezer forint a minimális vásárlási összeg! Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, ezt is fontos figyelembe venni, mielőtt beszerzőkörútra indulna.

Az Árklub katalógust lapozgatva szembe tűnhet, hogy egyes helyeken kettő ár látható ugyanarra a dologra. Az ÁFA-tartalmú (bruttó) árak mellett olykor egy kisteherautó szimbólum ékeskedik, ami arra az esetre mutat árat, ha az árut összekészítéssel és kiszállítással kérik. Kiszállítás igényléséhez legalább 75 ezer forintot kell költeni. Magyarország egész területére eljuttatják az árut. A szállítási díj 100 ezer forint felett ingyenes, az alatt a vásárlási összeg 2%-a.

A arklub.hu oldalon regisztrált kiskereskedők egyedi árképzésben részesülhetnek.

Alacsonyabb áron látta a Metróban a 40 grammos Snickers csokoládét? Nézze meg a versenytársak kínálatát: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

Mit vásárolhatunk az Árklubban?

Assortment

M&Ms, Mozart golyó, Pez cukorka, Detki keksz, Iga sütemény és keksz, hogy csak pár márkanevet, „különlegességet” soroljunk fel. A Vadász márkájú édességeket szezonálisan testre szabják, tehát kapható húsvéti tejcsokoládéként és Mikulás formában is. Ugorjon be egy Vadászra!

Tekintse meg a cég saját honlapján a katalógust, bár egyszerűbb mindig, minden ár összehasonlítás végett a Kimbino lapján keresztül böngészni: itt.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Tojás
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Szalámi
Bor
Alma
Narancs
Paradicsom
Rizs
Tea
Tészta
Marhahús
Ananász
Cukorka
Eper
Kukoricapehely
Ketchup

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo ÁRKLUB -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!