Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

CCC online katalógus - cipők 2024

HIRDETÉS
CCC

CCC akciós újság

CCC akciók

3.5/5
Actual brochure

Egy cipőüzlet, ahol megtalálhatjuk a hozzánk illő lábbelit. Látta már az aktuális újságot? Tekintse meg itt! Ha cipőt, táskát vagy más ruhaipari kiegészítőre van szükségünk, a kedvező árak miatt mindig érdemes átnézni a CCC kínálatát. Az akciós ajánlatok (CCC Akciós újság) a következő időszakra érvényesek: 07.01. - 07.31.

Az üzlethálózatról röviden

Shop

Tudta-e, hogy a CCC cipőkereskedő és cipőgyártó is? 

A ’90-es évek első felében alapították a céget Lengyelországban, cipő kis- és nagykereskedelmi tevékenységhez. Yellow Foot néven franchise-hálózatot alakítottak ki pár év alatt, 1999-ben pedig CCC Kft. névre keresztelték cégüket. Cena Czyni Cuda, ami nagyjából annyit jelent magyarul, hogy az ár csodát okoz. Gyártóüzemet hoztak létre 2001-ben, 2004-ben bevezették a varsói tőzsdén részvényeiket és Csehországban alapítottak először külföldi leányvállalatot. Magyarországon és Szlovákiában 2012-ben ismerkedhettünk meg a márkával, majd további környező országok vásárlóit is megörvendeztették a CCC akciókkal.

Hazánkban nagyon sok CCC üzletet találhatunk, nagyvárosainkban többet is. Miskolcon az Auchanban, a Plázában, a Stop Shopban és az avasi Tescoban. Szolnokon a Plázában és a Stop Shopban, Szombathelyen a Family Centerben és a Savaria Plázában, Pécsett az Árkádban és a Plázában, Kiskunhalason a Fűzér utcai bevásárlóparkban. Hogy van-e az Ön közelében is üzlet? Nézze meg itt: Eger, Debrecen, Veszprém és Miskolc.

Járvány ide vagy oda, webáruházuk mindig nyitva áll, hogy emberi kontaktustól mentesen hozzájuthassunk gyermekcipőhöz, felnőttcipőhöz, női táskához, kesztyűhöz vagy egyéb kiegészítőhöz.

Ha mégis kételkednénk, könnyűszerrel összehasonlíthatjuk áraikat más üzletekével, egyszerűen ez úton: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken, F&F és SPORTSDIRECT

Vagy persze ellátogathatunk a CCC saját honlapjára is: ccc.eu.

A CCC kínálata

Assortment

A CCC akciós termékeit online is elérhetjük. Lasocki, Adidas, Puma és sok más márka képviselteti magát a (virtuális) polcokon. Kaphatunk cipőápolási és kiegészítő ruházati dolgokat is. Kivételes lehetőségeket adnak a CCC Klub tagjainak. Ha online vásárolunk, átlagos vásárlókén 14 nap áll rendelkezésünkre, hogy visszaküldjük a terméket, klubtagként viszont 30 nap. Személyre szabják a promóciókat és a később nyilvánosan meghirdetett leárazásokat elérhetővé teszik a klubtagoknak. A kedvező árak mégis mindig szembetűnők a CCC-nél. 

Spóroljon pénzt a Kimbinóval, mert mi egy helyen leplezzük le minden üzlet „titkát”. Az akciós újságokért nem kell külön-külön weboldalt felkeresnie, nálunk kategóriákba sorolva megtalálhatja a legjobb ajánlatokat. Válassza Ön is szolgáltatásunkat! A CCC akciós újságot (CCC Akciós újság) a Sport és Divat kategória alatt érhetjük el.

A Kimbino

Kimbino App

Ne maradjon le az újonnan megjelenő CCC akciókról! Keresse fel a Kimbino.hu weboldalt vagy töltse le a Kimbino alkalmazást tabletjére, okostelefonjára. A felületen akár beteheti kedvencei közé bármelyik üzletet és gyorsabban elérheti a hetente/havonta feltöltött friss katalógusokat. A Kimbino támogatja a környezetvédelem eszméjét, ezért csak online katalógusokat „állít elő”. Végtelenszer megtekintheti végtelen számú felhasználó, nem úgy, mint a postaládákba dobált papírkatalógusokat.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS