Kimbino
Kimbino

ALDI akciós újság lapozható 2024.06.13. kezdettel > Szórólap > Online Katalógus

HIRDETÉS
Aldi
HIRDETÉS

ALDI akciós újság lapozható formában online

Aldi akciós újság 2024.06.13. -kezdettel

3.5/5
Actual brochure

Az Aldi újság hétről hétre megújuló ajánlatokat tartalmaz, amelyek általában az egyik hét csütörtöki napjától a következő hét szerdai napjáig érvényesek. Az Aldi katalógus megtalálható nálunk itt - érvényessége kezdete: 2024.06.13.

Az akciós újságban élelmiszerek és egyéb árucikkek sorakoznak olyan baráti áron, hogy már miattuk is érdemes ellátogatni az Aldi valamelyik áruházába.

Böngéssze kényelmesen a legfrissebb Aldi szórólap oldalain található akciókat, amelyek mindig naprakészen várják önt: Aldi Akciós újság. Így rendkívül praktikus a tájékozódás, annál is inkább, mivel felületünkön minden egyéb üzletlánc éppen érvényes akciós katalógusa szintén rendelkezésre áll, hasonlóan könnyen kezelhető formátumban.

ALDI ÜZLETEK

Shop

Az Aldi történetének kezdete bő száz évvel ezelőttre tehető - a két későbbi tulajdonos édesanyja 1913-ban nyitott boltot Essen egyik külvárosában. A világháborút követően fiai átvették az üzlet vezetését, sőt további boltokat nyitottak. Az ő családnevükből származik a jól ismert Aldi márkanév első két betűje (Albrecht Diskont), amit 1962-ben vezettek be.

Az Aldi a hatvanas évek során kezdett nemzetközileg terjeszkedni. A cég két vállalatcsoportból (Aldi Nord és Aldi Süd) áll - a magyarországi Aldi áruházak az utóbbihoz tartoznak. Ez a csoport 11 országban van jelen: Európán kívül az USÁ-ban és Ausztráliában, ötezernél is több üzlettel.

Az Aldi 2008-ban lépett be a magyar piacra, ahol a Hipermarketek kategóriában olyan versenytársai vannak, mint például: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.

Az első öt hazai Aldi bolt vidéki városokban nyitotta meg kapuit, és már az indulás évének végére negyven fölé emelkedett üzleteik száma. Az Aldi - amelynek éves árbevétele 2017-ben már elérte 170 milliárdot - Magyarország egyik legjelentősebb kiskereskedelmi bolthálózatának számít. A biatorbágyi székhelyű vállalat immáron több mint 130 üzlettel rendelkezik szerte az országban, többek között a következő városokban: Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár.

Az Aldi hivatalos magyar weboldala a aldi.hu címen érhető el.

 

ALDI VÁLASZTÉK

Assortment

Az Aldi közismert szlogenje () tükrözi a vállalat kereskedelmi szemléletét, amelynek révén rövid időn belül népszerűvé vált a magyar vásárlók körében. Diszkontáruházainak állandó kínálatában közel kétezer napi szükségleti cikk található a friss és tartós élelmiszerektől a háztartásban szükséges számos egyéb árucikkig. Az időszakosan változó nem-élelmiszer jellegű kínálatban pedig a ruházati cikkektől a konyhai felszerelésekig, a barkácseszközöktől a sportszerekig sok termékkategória képviselteti magát.

Az Aldi nagyszámú saját márkája megbízható minőséget garantál elsőrangú ár-érték arány mellett. Közéjük tartoznak például a Milfina tejtermékek, a Snack Fun ropogtatnivalók, a Choceur édességek, az Alpenmark sajtok, vagy az Ombia testápolási termékek, de a Happy Harvest, Knusperone, Le Gusto vagy az Almare is kedvelt a vásárlóközönség körében.

Az aktuális Aldi akciós újság a néhány napig a megszokottnál is kedvezőbb áron kínált termékeket ismerteti. E szórólapon tehát a rendszeres vásárlók hétről hétre újabb pénztárcabarát vásárlási lehetőségeket találnak.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Vaj
Sajt
Joghurt
Olaj
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Szalonna
Pizza
Sör
Sertéshús
Alma
Narancs
Paradicsom
Rizs
Tea
Tészta
Tejföl
Gin

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS