Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

ALDI akciós újság lapozható 2023.10.05. kezdettel > Szórólap > Online Katalógus

HIRDETÉS
HIRDETÉS

ALDI AKCIÓS ÚJSÁG

Aldi akciós újság 2023.10.05.-tól

3.5/5
Actual brochure

Az Aldi újság hétről hétre megújuló ajánlatokat tartalmaz, amelyek általában az egyik hét csütörtöki napjától a következő hét szerdai napjáig érvényesek. Az Aldi katalógus megtalálható nálunk itt - érvényessége kezdete: 2023.10.05..

Az akciós újságban élelmiszerek és egyéb árucikkek sorakoznak olyan baráti áron, hogy már miattuk is érdemes ellátogatni az Aldi valamelyik áruházába.

Böngéssze kényelmesen a legfrissebb Aldi szórólap oldalain található akciókat, amelyek mindig naprakészen várják önt: Aldi Akciós újság. Így rendkívül praktikus a tájékozódás, annál is inkább, mivel felületünkön minden egyéb üzletlánc éppen érvényes akciós katalógusa szintén rendelkezésre áll, hasonlóan könnyen kezelhető formátumban.

 

ALDI ÜZLETEK

Shop

Az Aldi történetének kezdete bő száz évvel ezelőttre tehető - a két későbbi tulajdonos édesanyja 1913-ban nyitott boltot Essen egyik külvárosában. A világháborút követően fiai átvették az üzlet vezetését, sőt további boltokat nyitottak. Az ő családnevükből származik a jól ismert Aldi márkanév első két betűje (Albrecht Diskont), amit 1962-ben vezettek be.

Az Aldi a hatvanas évek során kezdett nemzetközileg terjeszkedni. A cég két vállalatcsoportból (Aldi Nord és Aldi Süd) áll - a magyarországi Aldi áruházak az utóbbihoz tartoznak. Ez a csoport 11 országban van jelen: Európán kívül az USÁ-ban és Ausztráliában, ötezernél is több üzlettel.

Az Aldi 2008-ban lépett be a magyar piacra, ahol a Hipermarketek kategóriában olyan versenytársai vannak, mint például: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.

Az első öt hazai Aldi bolt vidéki városokban nyitotta meg kapuit, és már az indulás évének végére negyven fölé emelkedett üzleteik száma. Az Aldi - amelynek éves árbevétele 2017-ben már elérte 170 milliárdot - Magyarország egyik legjelentősebb kiskereskedelmi bolthálózatának számít. A biatorbágyi székhelyű vállalat immáron több mint 130 üzlettel rendelkezik szerte az országban, többek között a következő városokban: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.

Az Aldi hivatalos magyar weboldala a aldi.hu címen érhető el.

 

ALDI VÁLASZTÉK

Assortment

Az Aldi közismert szlogenje () tükrözi a vállalat kereskedelmi szemléletét, amelynek révén rövid időn belül népszerűvé vált a magyar vásárlók körében. Diszkontáruházainak állandó kínálatában közel kétezer napi szükségleti cikk található a friss és tartós élelmiszerektől a háztartásban szükséges számos egyéb árucikkig. Az időszakosan változó nem-élelmiszer jellegű kínálatban pedig a ruházati cikkektől a konyhai felszerelésekig, a barkácseszközöktől a sportszerekig sok termékkategória képviselteti magát.

Az Aldi nagyszámú saját márkája megbízható minőséget garantál elsőrangú ár-érték arány mellett. Közéjük tartoznak például a Milfina tejtermékek, a Snack Fun ropogtatnivalók, a Choceur édességek, az Alpenmark sajtok, vagy az Ombia testápolási termékek, de a Happy Harvest, Knusperone, Le Gusto vagy az Almare is kedvelt a vásárlóközönség körében.

Az aktuális Aldi akciós újság a néhány napig a megszokottnál is kedvezőbb áron kínált termékeket ismerteti. E szórólapon tehát a rendszeres vásárlók hétről hétre újabb pénztárcabarát vásárlási lehetőségeket találnak.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kenyér
Szalámi
Pizza
Eper
Porszívó
Ásványvíz
Pulóver
Nadrág
Kolbász
Zeller
Pástétom
Szemes kávé
Ágvágó
Farmernadrág
Rum
Napraforgómag
Rögös túró
Sajttorta
Sütőforma
Dekoráció

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Aldi -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!