Kimbino
Debrecen
Kimbino
Debrecen
HIRDETÉS
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Debrecen 2024.05.23. > katalógus

Aldi üzlethelyiségek a Debrecen városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Debrecen városában és környékén

További újságok a kategóriában

Akciós újság - a legfrissebb ajánlatok Debrecen Aldi üzleteiben

 

Üdvözöljük Debrecenben, ahol az Aldi üzletei számos kiváló vásárlási lehetőséget kínálnak. Ha minőségi élelmiszereket és termékeket szeretne megfizethető áron vásárolni, akkor jó helyen jár. Az Aldi debreceni üzleteiben most a legújabb akciók és kedvezmények várják. Tekintse meg a legfrissebb debreceni Aldi akciós újságot itt.


Debrecen - Történelmi örökség és dinamikus környezet

Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa gazdag történelmi örökséggel és élénk kulturális élettel büszkélkedhet. Számos nevezetességgel rendelkezik, amelyek tükrözik a múltat és a jelenkort egyaránt. A virágzó város rengeteg kulturális és szórakozási lehetőséget kínál a lakosoknak és látogatóknak egyaránt.


Rendkívüli akciók és kedvezmények az Aldi üzleteiben

A debreceni Aldi üzletekben számos kiváló ajánlat és kedvezmény várja a vásárlókat. Legyen szó friss élelmiszerekről, háztartási cikkekről vagy más termékekről, az Aldi mindig gondoskodik arról, hogy a legjobb árakat és lehetőségeket kínálja. Az aktuális akciókat és kedvezményeket részletesen megtalálja az Aldi Debrecen akciós újságban, amelynek érvényes 2024.05.16. kezdettel. Ezen az oldalon mindig naprakész információkat talál a legfrissebb akciókról és különleges ajánlatokról.


Nyitvatartás Debrecenben

Az Aldi debreceni üzleteinek nyitvatartási ideje a következő:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 - 18:00

Ugyanakkor ajánlott mindig ellenőrizni az aktuális nyitvatartást, mivel időről időre változhat. Az Aldi hivatalos honlapjának nyitvatartási időre vonatkozó információiért kattintson ide: aldi.hu.

Az Aldi üzletek hűségprogramja kiváló lehetőséget kínál a vásárlóknak arra, hogy további előnyökhöz és kedvezményekhez jussanak. A hűségprogram részletei és a kapcsolódó pontgyűjtési lehetőségek hasonlóképpen megtalálhatók az Aldi hivatalos honlapján.


Kimbino - Az akciós újságok kincsesbányája

Takarítson meg időt és pénzt a bevásárlás során: böngéssze a legfrissebb akciós újságokat a Kimbino oldalán. A Kimbino mobilalkalmazás és weboldal használatával mindig képben lesz a legújabb kedvezményekről és akciókról, nem csak az Aldi, hanem egyéb üzletek tekintetében is (CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily). Töltse le most a Kimbino alkalmazást!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS