Kimbino
Debrecen
Kimbino
Debrecen
HIRDETÉS
Logo Spar - Hipermarketek
3/5

Új akciós újság és lapozható katalógus > Spar Debrecen 2024.05.30. > akciók

Spar üzlethelyiségek a Debrecen városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Debrecen városában és környékén

További újságok a kategóriában

Spar Debrecen akciós újság

 

A Spar debreceni áruházában számos promóció és kedvezmény várja a vásárlókat. Az aktuális debreceni Spar akciós katalógusban rengeteg kiváló ajánlat található, amelyek a mindennapi élelmiszerektől a háztartási cikkekig terjednek. A Spar rendszeresen szervez különleges akciókat, amelyeket szórólap-formátumban kommunikál a vásárlók felé. A debreceni Spar akciók általában egy héten át érvényesek (csütörtöktől szerdáig), és tartalmazzák a hétvégi ajánlatokat is, amelyek péntektől vasárnapig érvényesek.

A Spar boltjaiban Debrecen lakói számára is elérhetőek az aktuális akciók és kedvezmények, amelyekről részletes tájékoztatás található a debreceni Spar akciós újságban itt. Minden ajánlat és kedvezmény érvényes a debreceni Spar üzletekben.


A Spar nyitvatartása Debrecenben

A Spar szupermarket debreceni nyitvatartása következő:


Hétfőtől péntekig:  8:00 - 20:00

Szombaton:            8:00 - 20:00

Vasárnap:               9:00 - 18:00


Az üzlet nyitvatartási ideje változhat, ezért mindig érdemes ellenőrizni az aktuális nyitvatartást bevásárlás előtt. A Spar debreceni nyitvatartási idejét a hivatalos Spar honlapon (spar.hu) találhatja meg. Emellett a nyitvatartási időről tájékozódhat a Kimbino oldalán (itt) is.


Áruválaszték

A Spar Debrecenben hosszú évek óta megbízhatóan szolgálja ki a vásárlókat. A debreceni Spar termékek széles választékát kínálja, amelyek körében megtalálhatóak a friss élelmiszerek, tartós élelmiszerek, hús és hal, tejtermékek, zöldség-gyümölcs, pékáruk, üdítő- és szeszes italok, valamint szépségápolási cikkek, háztartási kellékek és vegyiáruk. A Spar termékválasztéka folyamatosan frissül, és különféle sajátmárkás termékek is elérhetőek. A Spar boltjaiban barátságos személyzet áll a vevők rendelkezésére, akik segítséget nyújtanak a vásárlás során – akár Debrecenben tér be hozzájuk, akár Budapest, Budapest XI. kerület, Pécs, Szeged, Miskolc és Tatabánya lakójaként intézi náluk a bevásárlást.


Spar hűségprogram

A debreceni Spar üzletek vásárlói számára is igénybe vehető a Spar hűségprogram, amely különleges kedvezményeket és ajánlatokat biztosít a regisztrált tagok számára. A hűségprogram résztvevői pontokat gyűjthetnek minden vásárlás után, amelyeket kedvezményekre válthatnak be. A Spar hűségprogram részletes információi megtalálhatók a Spar honlapján.


Spar online vásárlás és élelmiszer házhozszállítás

A Spar Debrecenben online vásárlási lehetőséget is biztosít. A Spar webáruházában könnyedén böngészheti a termékeket, és kényelmesen rendelhet otthonról. A Spar házhozszállítás Debrecen lakossága számára kínálkozó lehetőség, amellyel akár otthonról is beszerezhetőek a szükséges élelmiszerek és egyéb termékek. További információk a Spar online vásárlási és házhozszállítási lehetőségeiről a Spar honlapján találhatók.

Az áruházlánc ajánlatait tartalmazó aktuális, 2024.05.30. kezdettel érvényes debreceni Spar katalógus tartalmáról elsőként értesülhet a Kimbino alkalmazás segítségével. A Kimbino mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon a legfrissebb debreceni Spar akciók és ajánlatok teljes skálájáról. Ne maradjon le a legjobb vásárlási lehetőségekről akár a Sparnál, akár a következő áruházláncoknál: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily – töltse le most a Kimbino alkalmazást a Kimbino címről!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS