false
Kimbino
Kimbino
Logo Spar - Hipermarketek
3/5

Új akciós újság és lapozható katalógus > Spar Budapest 2023.12.07. > akciók

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Spar üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Rendkívüli akciók és kedvezmények Budapesten a Spar áruházakban

Üdvözöljük Budapesten, Magyarország izgalmas fővárosában! A Spar Budapest üzletek most különleges akciókkal és kedvezményekkel várják, hogy Ön is részese lehessen a nagyszerű Spar vásárlói élménynek. Az aktuális Spar akciós katalógusban rengeteg fantasztikus ajánlat található, amelyek kiterjednek a mindennapi élelmiszerektől a háztartási cikkekig szinte mindenre. Az Ön számára elérhető legfrissebb Spar akciós újságot itt leli meg.


Budapest: A történelem és kultúra varázsa

Budapest, Magyarország gyönyörű fővárosa lenyűgöző történelmi örökséggel és mozgalmas kulturális élettel várja az odalátogatókat. E nagyváros méltán híres látnivalóiról, mint például a Parlament épületéről és a Halászbástyáról.


Szenzációs Spar akciók Budapesten

A Spar üzletlánc Budapesten is garantálja a kiváló minőségű termékeket és a páratlan ár-érték arányt. A legújabb Spar Budapest akciós újságban szereplő ajánlatok és kedvezmények segítenek abban, hogy spóroljon a vásárlásai során. A változatos akciók általában egy hétig tartanak, csütörtöktől szerdáig, és tartalmazzák a hétvégi ajánlatokat is, amelyek péntektől vasárnapig érvényesek. Ne hagyja ki a lehetőséget, és tekintse meg a legfrissebb akciókat!


Nyitvatartás és kényelmes vásárlás

A Spar budapesti üzleteinek nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 – 18:00

Az üzletek nyitvatartási ideje ettől eltérhet, ezért mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a hivatalos Spar honlapon (spar.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino) a vásárlás előtt.


Kimbino: Az akciók és kedvezmények mentora

A Kimbino segít Önnek a pénzmegtakarításban a vásárlások során. Az online platformon könnyedén böngészheti és összehasonlíthatja a legfrissebb akciókat és ajánlatokat, beleértve a Spar Budapest akciós újságban találhatókat is. Emellett ajánlásokat is kaphat a hasonló üzletekre vonatkozóan (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily), hogy a legjobb vásárlási döntéseket hozhassa meg. Ne habozzon, használja a Kimbino alkalmazást pénztárcája kímélése és környezetünk megóvása érdekében!

Szerezze be most a legújabb, 2023.12.07. kezdettel érvényes Spar Budapest akciós katalógust, hogy ne maradjon le az új akciókról és kedvezményekről! Nézzen szét itt, hogy beléphessen az akciók világába.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Spar -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!