Kimbino
Budapest
Kimbino
Budapest
HIRDETÉS

Új akciós újság és lapozható katalógus > Spar Budapest 2024.07.18. > akciók

HIRDETÉS
Spar

Spar üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

További újságok a kategóriában

Rendkívüli akciók és kedvezmények Budapesten a Spar áruházakban

 

Üdvözöljük Budapesten, Magyarország izgalmas fővárosában! A Spar Budapest üzletek most különleges akciókkal és kedvezményekkel várják, hogy Ön is részese lehessen a nagyszerű Spar vásárlói élménynek. Az aktuális Spar akciós katalógusban rengeteg fantasztikus ajánlat található, amelyek kiterjednek a mindennapi élelmiszerektől a háztartási cikkekig szinte mindenre. Az Ön számára elérhető legfrissebb Spar akciós újságot itt leli meg.


Budapest: A történelem és kultúra varázsa

Budapest, Magyarország gyönyörű fővárosa lenyűgöző történelmi örökséggel és mozgalmas kulturális élettel várja az odalátogatókat. E nagyváros méltán híres látnivalóiról, mint például a Parlament épületéről és a Halászbástyáról.


Szenzációs Spar akciók Budapesten

A Spar üzletlánc Budapesten is garantálja a kiváló minőségű termékeket és a páratlan ár-érték arányt. A legújabb Spar Budapest akciós újságban szereplő ajánlatok és kedvezmények segítenek abban, hogy spóroljon a vásárlásai során. A változatos akciók általában egy hétig tartanak, csütörtöktől szerdáig, és tartalmazzák a hétvégi ajánlatokat is, amelyek péntektől vasárnapig érvényesek. Ne hagyja ki a lehetőséget, és tekintse meg a legfrissebb akciókat!


Nyitvatartás és kényelmes vásárlás

A Spar budapesti üzleteinek nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 – 18:00

Az üzletek nyitvatartási ideje ettől eltérhet, ezért mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a hivatalos Spar honlapon (spar.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino) a vásárlás előtt.


Kimbino: Az akciók és kedvezmények mentora

A Kimbino segít Önnek a pénzmegtakarításban a vásárlások során. Az online platformon könnyedén böngészheti és összehasonlíthatja a legfrissebb akciókat és ajánlatokat, beleértve a Spar Budapest akciós újságban találhatókat is. Emellett ajánlásokat is kaphat a hasonló üzletekre vonatkozóan (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily), hogy a legjobb vásárlási döntéseket hozhassa meg. Ne habozzon, használja a Kimbino alkalmazást pénztárcája kímélése és környezetünk megóvása érdekében!

Szerezze be most a legújabb, 2024.07.18. kezdettel érvényes Spar Budapest akciós katalógust, hogy ne maradjon le az új akciókról és kedvezményekről! Nézzen szét itt, hogy beléphessen az akciók világába.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS