HIRDETÉS
Szinte mindenki ismeri COOP nevét. Az egyik vezető üzletlánc a magyar piacon. Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi COOP üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Rendszeres és új ajánlatok, COOP honlapján. itt meg tudja tekinteni a legújabb ajánlatokat, melyek érvényesek: 2019.04.17. Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy böngéssze az egyéb üzletek ajánlatait is. Keresse az üzletek kategóriákra bontott ajánlatait: Aldi, ÁRKLUB , Auchan, Biomark, CBA, CBA Cent, CBA Príma, Chef Market, Euro Family, Family Frost.

Nincs szerencséje a keresésben? Nem találta meg oldalunkon amit szeretett volna? Keresse fel az üzlet hivatalos oldalát www.coop.hu erre az oldalra kattintva.

Nyomtatott szórólapok? Tele a postaládája? Postaládája tömve van régi szórólapokkal? Elég volt! Kezdje el használni a Kimbino oldalát, ahol elektronikus online szórólapok várják. Böngéssze COOP szórólapját és határ a csillagos ég. COOP legújabb ajánlatainak böngészése online szórólapokon keresztül sokkal környezettudatosabb, mintha a nyomtatott változtatot fürkészné.Örülünk, hogy az online szórólapokat választotta.

Hogyan kezdjen el spórolni? Az alacsony árak segítségével!

Nem érné meg, ha lemaradna bármelyik COOP különleges ajánlatról, ugye? A megoldás egyszerű: iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat! Kimbino