Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

COOP akciós újság lapozható 2024.07.11. - következő reklámújság

HIRDETÉS
COOP

COOP akciós újság

COOP akciós újság 2024.07.11.-tól

3/5
Actual brochure

Az egyik legnépszerűbb magyar üzletlánc reklámújsága ismét elérhető. A COOP Akciós újság-ben megtaláljuk a legfrissebb, legütősebb akciókat. A Coop, „a jó szomszéd” minden olyan élelmiszert, háztartási fogyóeszközt kínál versenyképes árakon, amelyre a mindennapokban szükség van. Keresse a legújabb ajánlatokat a Coop akciós újságban itt. Érvényes: 2024.07.11..

AZ ÜZLETLÁNCRÓL RÖVIDEN

Shop

A Coop 1995-ös megalakulása óta az egyik legnépszerűbb magyar áruház címnek örvend. A két évvel később alapított Co-op Hungary Zrt. vezetésével az áruház az ezredforduló eleje óta franchise-ként működik.
Népszerűsége érthető, szinte mindenhol jelen van, akciós újságjai által pedig számtalan postaládában hirdeti magát. A lakosszámhoz és a település méreteihez igazodó boltjaival elégíti ki a vásárló igényeit: falvakban, kisebb településeken kisebb területen, míg nagyobb lélekszámú városokban nagyobb, indokolt méretekben szolgálja vevőit.

A 100%-ig magyar tulajdonban lévő üzletlánc túlnyomórészt magyar gyártású árucikkeket forgalmaz. Kiemelkedően fontosnak tartja a magyar kereskedelmi kultúra ápolását, ezért nagy hangsúlyt fektet a személyes eladásra, illetve a vásárlás körülményeinek javítására, kulturáltságára.

A fogyasztók felé mutatott igényességnek, tudatos fejlesztésnek köszönhetően a Coop regisztrált törzsvásárlóinak száma meghaladta az 1 millió főt. Országszerte több mint 2000 üzlettel várja vásárlóit, a többi között az alábbi településeken: Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Szombathely és Székesfehérvár.

Több mint 10 éve forgalmazza saját márkás termékeit. A lista folyamatosan bővül, a Coop ugyanis igyekszik minden fontosabb termékkategóriát a Coop márkával is lefedni.

További információért a Coop üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: coop.hu.

Érdeklődik az akciós ajánlatok iránt? –Legyünk online! A Kimbino környezetbarát megoldást kínál az aktuális kedvezmények vadászatára. Miért pazarolnánk papírt szórólapok nyomtatására, amikor telefonon, számítógépen bármikor megtalálhatjuk a számunkra releváns ajánlatok listáját egy helyen.
A Kimbino összegyűjti nekünk a legfrissebb kedvezményeket.
A Coop is megtalálható a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu), illetve az Kimbino alkalmazáson belül is (Hipermarketek).

A COOP KÍNÁLATA

Assortment

A Coop a háztartások alapvető segítője: hagyományos élelmiszerek, nélkülözhetetlen alapanyagok, friss pékáru, jó minőségű háztartási- és vegyiáru bőséges kínálata fogad minden kedves vásárlót. Négy saját márkás termékcsalád csaknem ezerféle termékei közül válogathatunk.
A legnépszerűbb saját márka a Coop-Jót jó áron, ill. Coop Minden nap márkanévvel van ellátva. A Coop célja ezen márkáival a legjobb ár-érték arányú termékek vásárlókhoz való juttatása.
A Coop Prémium nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű termékek versenyképes áron való eladására.
A tudatos, egészséges táplálkozás és életvitel egyik fő támogatója a Coop Jó nekem termékcsalád. Az árucikkek részletes tájékoztatásaival, összetevőivel segítenek a mindennapi vásárlásban, akciós ajánlatokat is találhatunk alkalmanként.

A Coop időről időre újabb és kedvezőbb ajánlatokkal várja vásárlóit. A következő akciós újságban itt megtalálhatja aktuális kedvezményeit, melyek 2024.07.11.-től érvényesek.

Nincs többé nyomtatott szórólap – spóroljon a Kimbinóval. Vásárlásai előtt fussa át az áruházak ajánlatait gyorsan és egyszerűen az oldal vagy az alkalmazás segítségével és hagyja, hogy az Önnek legjobban tetsző árak és termékek rátaláljanak Önre egy-egy kattintással!

A Kimbino segít Önnek abban, hogy megtalálja a legolcsóbb ajánlatokat hasonló élelmiszer üzletekben is, mint például: Aldi, CBA, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Kávé
Csokoládé
Szalámi
Bor
Sör
Narancs
Paradicsom
Tea
Tejföl
Marhahús
Ananász
Eper
Ketchup
Túró
Vodka
Jégkrém
Hagyma
Majonéz

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS