KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost

Sajt - a legjobb ajánlatok és akciók

A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: sajt! A(z) sajt akciós ajánlatát megtalálja 13 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

A(z) sajt többek közt itt vásárolható meg akciósan: Aldi, PENNY, Lidl, Spar és Tesco. A következő reklámújságokban találja meg:

Ha egyebet is szeretne vásárolni, akkor kattintson rá bármelyik boltra és annak brosúrájára. Például körülnézhet a(z) Tej, Vaj, Joghurt, Tojás és Olaj akciós ajánlatai között. Vásárlásai előtt mindig értesülhet a legjobb ajánlatokról a Kimbino segítségével. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, emailben is eljuttatjuk önnek a legfrissebb akciókat.

Velünk napról napra újabb termékek újabb akcióira bukkanhat. Ha egyetlen nagyszerű akcióról sem akar lemaradni, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat - így mindig naprakész lehet.

Minden Kimbino-rajongó imádja e bűvös szavakat: kedvezmény, akció és megtakarítás. Általunk a(z) sajt vásárlásán éppúgy spórolhat, mint számtalan más termékén! Ismerje hát meg a Kimbino világát.

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör