Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Brendon akciós újság 2024.07.09. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Brendon

Brendon akciós újság

Brendon akciók

3/5
Actual brochure

Hol vegyek rugdalózót? Új babakocsit vegyek vagy inkább használtat? Szükség van szoptatós párnára? Gyakran efféle kérdések gyötrik azokat a hölgyeket, akik első babájukat várják. Mindent a legjobban akarnak csinálni, mindenből a legjobbat akarják adni gyermeküknek. Az internetet böngészik az ágyban is pihenés közben, izgulnak, hogy minden jól sikerüljön. Egy hozzászólásban pedig biztosan ajánlani fogja valaki a Brendon katalógust, hogy nézze meg, mert minden kapható náluk. Nekünk van egy jobb tippünk, a Brendon katalógust a Kimbinón nézze meg: Brendon Akciós újság.

Itt két kattintás után megtekintheti a többi olyan üzlet kínálatát is, amelyek gyermekholmikat értékesítenek. Erre az időszakra érvényes a szezonálisan megjelenő Brendon akciós újság: keddtől 2024.07.09. Böngésszen az új újságban itt.

 

A Brendon története

Shop

Kiskereskedő, disztribútor és gyártó, piacvezető babaáruház-lánc Magyarországon. 1993-ban alapították a céget, a huszonegyedik század első évtizedeiben már húsz üzletük nyílt országszerte és egy helyiség Szlovákiában Pozsonyban is. Talán 100 km-en belül bármely magyarországi háztartásból elérhető egy Brenden szaküzlet, így Székesfehérvár, Zalaegerszeg és Békéscsaba mellett a következő városokban lehet a polcok közt korzózni: Kecskemét és Miskolc.

Tisztelet és empátia, pozitív hozzáállás, megbízhatóság, együttműködés és vevőközpontúság – ezeket tekintik ők maguk értékeknek, amiket mind vevőikkel, mind munkavállalóikkal és partnereikkel szemben képviselni kívánnak. A BrendonHUN YouTube oldalukon bemutatják egyes eszközök használatát, összeépítésének módját. Mit tanúsít ez, ha nem vevőközpontúságot? A babaváró hírlevélre való feliratkozással olyan, mintha virtuális támogatónk lenne. Megválaszolja a legáltalánosabb kérdéseket, minthogy hallja-e már a hangunkat a pocaklakó, vagy hogy mikor lesz érezhető a belső mozgás.

A brendon.hu oldalon lehet plasztik vagy virtuális ajándékkártyát rendelni, kettő évig érvényes a vásárlát időpontjától kezdve. Létrehoztak egy vásárlói klubot, kettő pontot írnak jóvá a tagsági számlán minden elköltött 100 forint után, egy pont pedig egy forintnak felel meg. De van ám még további spórolási lehetőség! Ha kettőszázezer forint felett vásárol egy alkalommal, 5% kedvezményt írnak jóvá a vásárlás összegéből. Ugyanakkor ezt az 5%-os kedvezményt csak személyes vásárláskor lehet érvényre juttatni.

Még mindig drágának tartja a Brendon akciós árait? Két ötletünk van Önnek:

1) Nézze meg a versenytársak kínálatát, hátha jobb akciókat talál: Tchibo, eBizsu, Betly, Office Depot, AlphaZoo, KOCKAÁRUHÁZ, PatikaPlus, MALL.HU, Fressnapf és Zooplus.

2) Látogasson el a Budapest XXIII. kerületben található (Bevásárló utca 4.) üzlethelyiségükbe, ahol kifutó termékek közt válogathat. Új, kifogástalan minőségű áru, utolsó darabok, modell- vagy szezonváltás miatti leértékelések. Minden nap 10-19 közt tart nyitva az az üzlet.

Mi kapható a Brendon katalógus szerint?

Assortment

Ha csak megnézzük a Brendon Akciós újság lapjait, szembesülünk a végtelen kínálattal. Kismamáknak, babáknak és gyerekeknek szóló árucikkek. Babakocsik, gyerekülések, babahordozók, bútordarabok, ruhák, ápolási és etetési eszközök, és természetesen játékok.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Ruha
Szoknya
Blúz
Nadrág
Legging

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS