Letáky Brendon čoskoro k dispozícii. Prihlás sa a buď informovaný

Brendon a legnépszerűbb üzletek közé tartozik a magyar vásárlók körében. Ennek a ténynek köszönhetően a legsikeresebb üzletláncok egyike a magyar piacon. A vásárlók körében Brendon ismertté vált a széles termékkínálatnak és az alacsony árértéknek köszönhetően. A vásárlók többsége mindent megtalál itt, amire szüksége van. Ezen üzletek Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Betly, eBizsu, Fressnapf, GyerekPéntek, Gyöngy Patikák, HuncaLife, KOCKAÁRUHÁZ, Kulcs Patika talán meglepik majd Önt is, előnyör áraikkal.

Brendon üzletei több városban is megtalálhatóak egész Magyarország területén, mint Budapest, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Eger, Győr. Kiválasztott egy terméket, de oldalunkon nem talált róla információt? Látogassa meg az üzlet hivatalos oldalát: www.brendon.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és kezdje el böngészni az online szórólapokat a Kimbino oldalán. Akár Brendon ajánatait is tudja böngészni bármikor, kényelmesen online. Nincs több időpazarlás. A környezetvédelem számunkra prioritás. Nagyraértékeljük, hogy Brendon szórólapjait online követi nyomon, nem pedig nyomtatott formában!

Hírlevélre való feliratkozás vagy a Kimbino applikáció letöltése Kimbino. Így folyamatosan értesülni fog Brendon különleges ajánlatairól.