Kimbino
Kimbino

Intersport akciós újság 2024.06.18. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Intersport
HIRDETÉS

INTERSPORT akciós újság

Intersport akciós újság

3/5
Actual brochure

Sportszerető? Akkor Intersport! Az Intersport akciós újság minden egyes héten újdonságokkal és leértékelésekkel várja az érdeklődőket. Az Intersport katalógus itt található. Legfrissebb Intersport akció kezdete: 2024.06.18.

Az éppen aktuális Intersport akció Intersport Akciós újság női, férfi és gyermek sportruházattal és sportfelszerelésekkel várja vásárlóit. Sportágakra bontva találhatjuk meg amire szükségünk van; ilyenek például a futás, hegymászás, jóga és pilates, kempingezés, kézilabda, kosárlabda, síelés és még sok egyéb más.  A heti akció: 2024.06.18. - 2024.06.30.

 

 

AZ INTERSPORT BEMUTATÁSA

Shop

Az egész úgy indult, hogy 1955-ben összefogott néhány németajkú sportszerkereskedő, megalapították érdekszövetségüket a jobb beszerzési árakért. Összeolvadások, névváltoztatások következtek a huszadik század utolsó évtizedeiben, majd sok idővel később, 2005-ben megjelent Magyarországon is az Intersport márka. A magyar sportszerpiac kiemelkedő sportszer-kereskedelmi hálózata, közel 15 üzletben (Budapest, Budaörs, Érd és Vecsés) nagyjából 150 munkatárs várja a vevőket. Tulajdonosa az Intersport Austria, amely félévszázados nemzetközi franchise hálózatként indulva vált a világ legnagyobb sportszer kereskedelmi hálózatává. 40 országban 5100 üzlettel van jelen.

Nyitvatartásuk: hétfőtől péntekig délelőtt 10.00 órától este 19.00 óráig, szombatonként délelőtt 9.30 órától 16.30 óráig, vasárnaponként délelőtt 10.00 órától este 16.30 óráig.

Az Intersport weboldala intersport.hu egy azonnali interaktív felületre visz minket, ahol kedvünkre válogathatunk a ruházat, cipők és minőségi sportfelszerelések között.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: Takko, Deichmann, Hervis Sports, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken, F&F és SPORTSDIRECT.

INTERSPORT VÁLASZTÉK

Assortment

Legyen szó edzésről, futásról, hegymászásról, túrázásról, jégkorcsolyázásról, jégkorongozásról, jógáról, pilatesről, vízi sportokról, úszásról vagy labdajátékokról, az Intersport áruházak rendkívül nagy spektrumú választéka segít beszerezni azt, amire éppen szükség van! Sportfelszerelések: botok, labdák, szemüvegek, ütők, táskák, hátizsákok, fitnesz kellékek, hálózsákok, fejlámpák, sisakok, sátrak, matracok, alátétek, úszószemüvegek, karabinerek, sípcsontvédők és pumpák széles választékával találkozhatunk. 

A sport mindenkié – hirdetik, s milyen igazuk van! Nem kell százezreket sem költeni, hogy mozgásba hozzuk magunkat, hogy a mindennapokban jó közérzetnek örvendhessünk a mozgásnak köszönhetően. Outdoor termékei: esőruházat, hálózsákok, kulacsok, ivópalackok, matracok, alátétek, sátrak, túrabakancsok, túrabotok, túracipők, túrahátizsákok, túranadrágok, túrapólók, túraszandálok és túrazoknik.

Az Intersport kiárusítási ajánlatait a fitnesz, futás, kirándulás és túrázás kategóriákban találjuk a webshopban. Intersport akció jóga készletre, toning labdára, Puma kapucnis kabátra, Nike hengerre, Nike masszázslabdára, Nike sporttáskára, különféle súlyzókra, órákra és sportruházatokra vonatkozik, mint például: pólók, melegítők, rövidnadrágok és még sok egyéb más.

Online vásárlásnál 20 000 Ft felett ingyenes kiszállítást vállalnak és 30 napos visszaküldési lehetőséget adnak a termékekre. Egy próbát megér, igaz?

Az aktuális Kimbino Intersport Akciós újság az árengedményeket egy helyre gyűjti, hogy könnyebben takarékoskodjunk. Segítségével könnyedén átláthatjuk az aktuális akciókat és tudatosan megtervezhetjük vásárlásainkat.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino Kimbino vagy Kimbino.hu azonnali segítség, hogy a kiválasztott árucikkeket a lehető legjobb kedvezménnyel áron tudja beszerezni!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Szandál
Papucs
Strandpapucs
Bikini
Szabadidőruha
Túracipő

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS