Kimbino
Kimbino

JYSK akciós újság lapozható 2024.06.19. > Akció Katalógus - Termékek

HIRDETÉS
JYSK
HIRDETÉS

JYSK akciós újság

JYSK akciós újság

4/5
Actual brochure

A legújabb JYSK akciókat ismét elhoztuk Önnek: megjelent a JYSK akciós újság, a JYSK Akciós újság. Válogasson a népszerű lakberendezési áruház legjobb ajánlatai közül itt. A kéthetes akció érvényes: 06.19. - 07.30.

 

 

 

Az áruházról röviden

Shop

A JYSK áruház megálmodója Lars Larsen dán származású kereskedő, aki 1979-ben nyitotta meg első, ma is működő üzletét hazájában. A kezdetek kezdetén egyáltalán nem számított rá, mekkora sikere lesz vállalkozásának. Több más, szintén Dániában nyíló üzlete után 1984-ben Németországba is utat tört magának a skandináv életstílust és minőséget hirdető lakberendezési szaküzlet. 

Az eleinte kizárólag Dániában létező JYSK ma már több mint 2800 üzletet üzemeltet 52 országban, 2005 óta hazánkban is, többek között az alábbi településeken: Budapest, Szeged, Sopron, Budaörs, Dunaharaszti és Debrecen.

Bővebb információkért kérjük, látogasson el a JYSK weboldalára: jysk.hu, és győződjön meg Ön is a legjobb árakról!

Akár a skandináv életmód, akár az igényes, kedvező árú lakberendezési eszközök szerelmese, a JYSK szórólapot garantáltan érdemes Önnek is átböngésznie! Tegye ezt most sokkal kényelmesebben és egyszerűbben a Kimbino segítségével! A Kimbino összegyűjti Önnek a legfrissebb kedvezményeket lakberendezés kategóriában, így nem csak a JYSK termékek közül, de több áruház kínálatából is válogathat. Ha a JYSK-nél nem talált kedvére valót, szíves figyelmébe ajánljuk a következő üzleteket: OBI, Bauhaus, Möbelix, Pepco, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL.

A JYSK kínálata

Assortment

A JYSK termékek főleg hálószobai felszerelésükről híresek: a legkényelmesebb ágyak, matracok, paplanok, huzatok szerepelnek óriási termékkínálatukban. Biztos azonban, hogy nem csak a hálószobába, hanem a lakás minden pontjára jut egy-egy kiváló ötlet a választékból – akár a fürdőszobába, konyhába, nappaliba, dolgozószobába vagy kertbe keres letisztult, kiváló minőségű lakberendezési tárgyakat, itt biztos, hogy megtalálja az ízléséhez legjobban illő darabokat remek áron! Az áruház a versenyképes árai és rendszeresen megújuló ajánlatai mellett extra kedvezményekkel kedveskedik a vásárlóknak, ilyen például a havonta 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártya kisorsolása, valamint a regisztrált vásárlók születésnapi kedvezménye. Érdemes többször ellátogatni a JYSK áruházaiba, webáruházába, és élni a hihetetlen kedvezmények nyújtotta lehetőségekkel!

Ne maradjon le a fantasztikus kedvezményekről! A legfrissebb JYSK szórólap érvényes: 2024.08.31., a kiadvány neve: JYSK Akciós újság.

Keresse a JYSK akciós újságot és más reklámújságot a Kimbino weboldalán vagy alkalmazásában! Ne feledje: a Kimbinóval Ön bármikor, bárhol mérlegelhet a legjobb ajánlatok közül kényelmesen, gyorsan és egyszerűen, így nem csak időt és fáradságot, hanem pénzt is megspórolhat tudatos vásárlásával!

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbinóval a böngészés egyszerű és kevésbé kényelmetlen, mint a hagyományos, nyomtatott szórólapok átnézegetése. Okostelefonján, táblagépén vagy laptopján mindig Önnél lehetnek a legütősebb kedvezmények. Ne csak a kényelmére gondoljon, hanem a környezetére is – mennyivel környezetkímélőbb online verzióban olvasgatni a jobbnál jobb ajánlatokat, mint papír alapú újságokban. A Kimbino zölden gondolkodik – segítsen környezetének Ön is!

Keresse a JYSK akciós újságát a Kimbino weboldalán (jysk.hu) vagy alkalmazásában (Kimbino) a Otthon és Kert alatt.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS