Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

KIK akciós újság lapozható 06.16. - Katalógus Július 2024

HIRDETÉS
Kik

KIK akciós újság

Kik akció 2024.06.16.-tól

3.5/5
Actual brochure

Ismételten elhoztuk önnek egy remek áruház legjobb ajánlatait! A rendszeresen megjelenő KiK Katalógus kihagyhatatlan ajánlatokkal kecsegteti a vásárlás szerelmeseit. Tekintse meg itt a 06.10. - 06.16. időszakra vonatkozó szórólapot. Az elérhető legfrissebb kiadvány neve: Kik - Akciós újság.

A KiIK áruház történetéről röviden

Shop

A vállalatot 1994-ben Stefan Heinig alapította meg Németországban, A KiK első fióküzlete valódi újításnak és igazi szakmai mérföldkőnek bizonyult a német kiskereskedelemben. A KiK teremtette meg az országban az úgynevezett textildiszkont üzleti modelljét, mely azelőtt ismeretlen fogalom volt az országban.

A KiK jelenleg az első tíz között van a legnagyobb német kiskereskedelmi vállalatok rangsorában. Európában már 3400 feletti üzletszámmal dolgozik, ebből 2600 Németországban található.

Az üzletlánc sikerének titka a jó minőségű és emellett kedvező árú textíliák értékesítése, mely a teljes árukészlet nagyjából hetven százalékát teszi ki. Emellett úgynevezett Non-Food termékeket árusítanak még. A KiK hazánkban is egyre szélesebb körben elterjed, többek között az alábbi településeken: Budapest, Vác, Zalaegerszeg, Budaörs, Székesfehérvár és Szolnok.

Az üzlethálózat a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és applikációjában (Kimbino) a Sport és Divat kategóriában található meg. A Kimbino célja, hogy folyamatosan elhozza látogatónak a hazai üzletek legjobb ajánlatait, akciós újságjait és kedvezményeit, ezzel is lényegesebben egyszerűbbé téve a mindennapokat. Nagyon fontos számunkra a környezetvédelem és a zöld gondolkodás, így az összes áruház szórólapját és katalógusát csak online formában tesszük elérhetővé, így ön folymatosan a zsebében hordhatja a legjobb árakat.

Amennyiben szeretne megtudni többet a KiK áruház történetéről, üzletpolitikájáról és akcióiról, kérjük látogasson el az áruház weboldalára, melyet a kik.hu hivatkozási címen ér el.

A KiK kínálata

Assortment

A túlnyomó mértékben textil termékek értékesítésével foglalkozó üzletlánc kínálatában az alábbi termék típusokat találhatja meg: felső, top, blúz, pulóver, dzseki, mellény, farmer, nadrág, szoknya, sportruházat, kiegészítők széles választéka, és fehérnemű szortiment. Emellett az otthon részleg háztartási eszközökkel és felszerelésekkel, lakástextillel, dekorációs tárgyakkal és kegészítőkkel, kert&szabadidő termékekkel, írószerekkel és játékokkal várja a spórolni szerető vásárlókat.
A KiK áruház összes terméke rendelkezik a szükséges megfelelőségi nyilatkozatokkal, melyeket ön is megtekinthet az áruház weboldalán. A webes felületen emellett fellelhető az összes termék ára, fotói és részletes leírása, hírlevél-feliratkozási lehetőség és üzletkereső is, aminek segítségével könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb található KiK üzletet.

Ne maradjon le semmilyen remek vásárlási lehetőségről, értesüljön első kézből a legjobb árakról a KiK akciós újság megtekintésével. A legfrissebb kiadvány neve: Kik - Akciós újság és az alábbi időponttól érvényes ajánlatokat találhatja benne: 06.16. 2024.

Szeretne ön is tudatosabban vásárolni és ezzel pénzt megtakarítani? Bevásárlás előtt szánjon rá pár percet, hogy végigböngészi a Kimbino oldalán elérhető elektronikus katalógusokat, így kiválogatva az ön számára legideálisabb árakat és termékeket! Egy jól átgondolt vásárlással biztosan nem hibázhat.

Nem találja a megfelelő terméket a KiK katalógusban? Tekintse meg az azonos kategóriába tartozó más üzletek katalógusait, például Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Bonprix, Ulla Popken, F&F és SPORTSDIRECT.

 

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS