Kimbino
Szolnok
Kimbino
Szolnok
HIRDETÉS
Logo Kik - Sport és Divat
3.5/5

Kik Szolnok akciós újság 2024.05.19. - online lapozható katalógus

Kik üzlethelyiségek a Szolnok városában és környékén

Forrás: here.com

A kategóriába tartozó fiókok Szolnok városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Kik Szolnok akciós újság

 

Üdvözöljük a Kik Szolnok aktuális akciós katalógusát bemutató oldalunkon! Itt mindig naprakész információkat találhat a legfrissebb akciókról és kedvezményekről – ezek jelenleg 2024.05.19. kezdettel érvényesek. Ismerje meg a Kik üzletét és fedezze fel a széles termékkínálatot.


A Kik üzleteiben a minőségi és megfizethető áruválaszték mellett számos akció, promóció és kedvezmény várja Önt. Az aktuális Kik akciós katalógus oldalain a szolnokiak meglelik a legfrissebb ajánlatokat, amelyek ráadásul időről időre frissülnek. Az aktuális Kik Szolnok akciók teljes körét felvonultató újság fellapozható itt. Ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról, feltétlenül nézze át a szórólap összes ajánlatát.


Nyitvatartás Szolnokon

A Kik üzlete Szolnok lakóit praktikus nyitvatartási időben szolgálja ki. Munkanapokon jellemzően 9:00 - 20:00 óráig, vasárnap pedig 9:00 - 18:00 óráig tartanak nyitva. A címet és további részleteket a hivatalos Kik weboldal (elérhetősége: kik.hu) közli. Azonban fontos megjegyezni, hogy az üzletek nyitvatartása változhat, különösen ünnepek idején - ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze az aktuális nyitvatartási időt a Kimbino weboldalán, mielőtt ellátogatna a helyi Kik üzletbe.


Szolnoki Kik akciós újság

A Kik üzletei jól ismertek a széles választékról és rendszeres akciókról. A Kik szolnoki áruházában rendszeresen talál akciós termékeket ruházati és háztartási cikkek kategóriájában. Az aktuális akciós újságok mindig tele vannak kiváló ajánlatokkal és akciókkal, amelyekkel spórolhat. A Kik akciós katalógusok rendszeresen megjelennek, és az aktuális újságot fellapozhatja a Kimbino oldalán. Kattintson ránk: a legfrissebb ajánlatok itt várják Önt.


A Kimbino alkalmazás

Szeretnénk bemutatni Önnek a Kimbino alkalmazást, amely segít, hogy naprakész legyen a Kik szolnoki akciói vonatkozásában. Az alkalmazásban egyszerűen böngészheti az aktuális Kik akciós újságokat, így mindig azonnal értesülhet az aktuális ajánlatokról. Töltse le az alkalmazást innen: Kimbino – és a szolnoki Kik egyetlen akciójáról sem csúszik le.


Szolnok városáról

Szolnok gyönyörű város, amely büszke lehet gazdag történelmére és kulturális örökségére. A város központjában található Kik könnyen megközelíthető, és kiváló választékot kínál a helyi lakosoknak. Szolnok számos látnivalóval dicsekedhet, például a Tiszavirág hajóval és a Tiszai pályaudvarral. Látogasson el a szolnoki Kik üzletbe és fedezze fel a minőségi termékek kedvező áron kínált gazdag választékát.


Záró gondolatok

Reméljük, hogy tetszett ez az aktuális Kik Szolnok akciós katalógust bemutató weboldal. Ne maradjon le a kiváló ajánlatokról és akciókról, látogasson el a legközelebbi Kik üzletbe (jó, ha tudja, hogy erre nem csupán Szolnokon, de többek közt Budapest, Vác, Zalaegerszeg, Budaörs, Székesfehérvár és Kazincbarcika lakójaként is lehetősége van) és spóroljon a minőségi termékeken. A Kimbino alkalmazás letöltésével mindig naprakész lehet úgy a Kik, mint sok egyéb (Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Bonprix, Ulla Popken, F&F és SPORTSDIRECT) üzletlánc aktuális ajánlatainak vonatkozásában, és kihasználhatja az exkluzív kedvezményeket. Kellemes vásárlást kívánunk a Kik Szolnok üzletében!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS