Kimbino
Kimbino

Family Frost akció - akciós újság Június 2024

HIRDETÉS
Family Frost
HIRDETÉS

Family Frost akció

Family Frost akciós újság

3/5
Actual brochure

Értesülj a Family Frost legjobb árairól a Kimbino segítségével. Ingyenesen elérheti bárhonnan az aktuális Family Frost szórólapot, így nincs szükség többé nyomtatott reklámújságokra. A katalógus negyedévente jelenik meg, az aktuális kiadás (Family Frost Akciós újság) az alábbi időszakra vonatkozik: 2024.06.01. - 2024.06.30.

Tekintse meg az erre a szezonra vonatkozó Family Frost szórólapot itt.

Pár szó a Family Frostról

Shop

A Family Frost Kft. piacvezető a hazai mozgóbolti értékesítés területén Hipermarketek kategóriában. A 100%-osan magyar tulajdonú cég 1991-ben alakult, hálózata pedig az egész országra kiterjed. Ma már 19 depóval és több mint 300 mozgóbolttal rendelkeznek országszerte.

A Family Frost mozgóboltjai minden héten előre meghatározott napon és időpontban keresik fel a vevőket. Mivel a mozgóbolt minden héten fixen, azonos időpontban érkezik, így a vásárlók előre kiszámítható időpontban szerezhetik be a hétre szükséges mélyhűtött termékeiket, anélkül, hogy el kéne hagyniuk otthonukat. Ez a szállítási mód mélyhűtött termékeknél kifejezetten előnyös, hiszen így garantáltan nem olvad ki az áru, míg az áruházból a vásárló otthonába eljut. A Family Frost mozgóboltok eladói szakértelemmel és készségesen segítik vevőiket bármilyen témában, legyen szó akár termékválasztásról, elkészítési tanácsokról vagy a termékek összetevőivel kapcsolatos kérdésekről.
A Family Frost weboldalán számos recept segíti a vevőket a vásárolt termékek felhasználásában. Mindemellett az üzlet rendszeres akciókkal is készül vásárlóinak. Az Family Frost szórólap elérhető itt.

Meglátogathatja a Family frost üzleteket ezekben a városokban, például: Budapest, Nyíregyháza, Budapest XI. kerület, Debrecen, Kaposvár és Zalaszentgrót.

A Kimbino segít Önnek abban, hogy megtalálja a legolcsóbb ajánlatokat hasonló élelmiszer üzletekben is, mint például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

Family Frost kínálat

Assortment

A Family Frost kínálatában a jól ismert jégkrémek mellett megtalálhatóak a zöldségfélék, hústermékek, készételek és sütemények is.
A termékeket rendkívül alacsony hőmérsékleten, sokkolva fagyasztják, így elkerülve a minőségromlást, mely normál hőmérsékleten kialakulna. A mélyfagyasztott termékek nem veszítenek magas tápanyag, vitamin és ásványi anyag tartalmukból, tartósítószer hozzáadása nélkül a szüret után pár órával már fagyasztásra kerülnek, hogy a lehető legmagasabb minőségű állapotban kerülhessenek a fogyasztók asztalára. A zöldségek és gyümölcsök így a felolvasztásig megőrzik a fagyasztás pillanatában meglévő minőségüket és frissességüket.
Mivel a Family Frost otthonáig szállítja az összes szükséges fagyasztott árut, így nincs szükség utazásra és cipekedésre. Mindemellett a Kimbino folyamatosan elhozza önnek elektronikus formában a kedvezményekről szóló katalógust, így az otthona kényelméből, a környezet terhelése nélkül intézheti heti bevásárlását, hiszen nyomtatott szórólapokra sincs szükség többé. Böngésszen online és gondolkodjon zölden a Kimbinoval és a Family Frost-tal.

A Family Frost teljeskörű megelégedettségi garanciát vállal termékeire. A termékekről és akciókról az alábbi weboldalon talál további információt: frost.hu

A Family Frost kínálatában számtalan olyan termék is megtalálható, mely máshol nem érhető el. Tájékozódjon ezekről és a legalacsonyabb árakról a Family Frost Akciós újság megtekintésévell.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Sajt
Csokoládé
Narancs
Eper
Sütemény
Jégkrém
Készétel
Citrom
Málna
Karfiol
Pogácsa
Trappista sajt
Fánk
Gouda
Édesburgonya
Gomba
Mézeskalács
Grissini
Sütemények
Halak

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS