Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Gyöngy Patikák akciós újság 2024.07.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Gyöngy Patikák

Gyöngy Patika akciós újság

Gyöngy Patika akciós újság

3/5
Actual brochure

Béres Csepp az erős immunrendszerért, Fenistil gél az irritált bőr megnyugtatására, sebtapasz a sebek tisztán tartására, kontaktlencse folyadék a lencsék karbantartásához és tárolásához. Csak néhány termék a Gyöngy Patika akciós újságból. Persze mint a gyógyszertárakban általában, itt is sokféle készítmény kapható. Mi érhető el kedvezményes áron? Nézze meg a havonta megjelenő, most a 2024.07.01. - 2024.07.31. időszakra érvényes Gyöngy Patikák Akciós újság-ban/ben! Böngésszen az új katalógusban itt.

 

 

 

A Gyöngy Patikák története

Shop

A Hungaropharma Zrt. egyik leányvállalata, a Patika Management Kft. működteti a több mint 500 taggal rendelkező patikaegyesületet. 2015-ben törvényi változások következtében kezdték a gyógyszertárakat értékesíteni és azóta az Alma és a Gyöngy franchise programok keretében támogatják a partnerek imázsát, működését. A Hungaropharma Zrt-t 30-30%-ban a Richter Gedeon Nyrt, az EGIS Gyógyszergyár Zrt és a Béres Gyógyszergyár Zrt. tulajdonolja, tehát látható, a magyar gyógyszeripar krémje áll a Gyöngy Patika mögött.

A Gyöngy Patikák honlapján (gyongypatikak.hu) lehetőség van gyógyszertárat keresni. Valószínűleg Ön is könnyen beszerezheti az akciós újságban kiszemelt terméket, mert Magyarországon 500-nál is több településen található a patikakörhöz tartozó üzlethelyiség. Gyöngy gyógyszertárakat például ezekben a városokban találhat: Budapest, Diósd, Solymár, Kozármisleny, Szombathely és Kemecse.

Kíváncsi a többi patika kínálatára? Böngéssze a Kimbinón a konkurencia ajánlatát: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika.

Mi kapható náluk a Gyöngy Patika akciós újság szerint?

Assortment

Fájdalomcsillapító, étrendkiegészítő, vitamintabletta. Mindenféle jóság, ami elvileg az emberi egészség fenntartásához szükséges. Persze hit kérdése az egészség is. Elhiszi-e Ön, hogy a háziorvos által felírt készítmény segít leküzdeni egy betegséget? Vagy úgy gondolja, nem egy termék lenne a megoldás? Netán hajlandó felülvizsgálni életvitelét? Vagy életkörülményeit? Akár rájöhet arra is, hogy sokkal jobban jár, ha nem a tünetet, hanem a betegség gyökerét azonosítja és számolja fel.

A Gyöngy Patika akciós újság egy jól megszerkesztett marketing eszköz, ami azért készül (azért jelöl akciókkal egyes termékeket), hogy bevételt szerezzen a patikának és a gyógyszergyárnak. A Gyöngy Patikák termékeinek gyártói pedig olyat is képesek készíteni, ami hozzájárul az ember egészségéhez. Mint a bemutató szöveg elején felsorolt néhány termék.

Nézze meg a Gyöngy Patikák Akciós újság kínálatát! Mit gondol, szüksége van Önnek Nurofen Rapid Forte kapszulára? Gondolkozzon csak el, miért fájhat a feje.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos!

Nincs egyszerűbb a spóroláskor, mint a Kimbino összes online lapját átnézni, hogy összehasonlítsuk a különböző üzletek árait. Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Bor
Narancs
Tea
Répa
Szőlő
Körömlakk
Fényvédő
Zöld tea
Vegán
Erősítő
Sebtapasz
Fellépő
Aloe vera
Béres csepp

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS