Grillkatalógus - Bauhaus szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.17.
Júniusi termékkatalógusunk - Bauhaus szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.06.04.
Városi kert - Bauhaus szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.14.
Bauhaus a legnépszerűbb üzletek közé tartozik a magyar vásárlók körében. Ennek a ténynek köszönhetően a legsikeresebb üzletláncok egyike a magyar piacon. Szinte mindent megvásárolhat amire szüksége van, hihetetlenül alacsony árakon Bauhaus üzleteiben. Egy új ajánlat? Bauhaus rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2019.07.02. és elérhetőek itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Black Red White, BodrogiBau, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mayer Szerszám, Merkury Market, Möbelix, Mömax! Ezen üzletek Bauhaus versenytársai.

Bauhaus üzletei megtalálhatóak Magyarország városaiban. Hogy pontosan hol? Például: Dunakeszi, Maglód, Szigetszentmiklós. Kiválasztott egy terméket, de oldalunkon nem talált róla információt? Látogassa meg az üzlet hivatalos oldalát: www.bauhaus.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és a tömött postaládákat. Keresse az online szórólapokat a Kimbino oldalán, ahol Bauhaus legújabb ajánlata mindig elérhető. Ön bárhol is legyen. Tudja hogyan óvhatja környezetünket? Mit kell tennie? Elhagyni a nyomtatott Bauhaus szórólap olvasását és áttérni az online szórólapokra!