Kimbino
Kimbino

Bauhaus akciós újság 2024.06.06. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Bauhaus
HIRDETÉS

Bauhaus akciós újság

Bauhaus akciós újság

3/5
Actual brochure

Ismét remek kedvezményekkel várja Önt a Bauhaus barkácsáruház. A havonta megjelenő Bauhaus reklámújságban a legjobb ajánlatok közül válogathat. Tekintse meg a legújabb akciós újságot, a Bauhaus Akciós újság-t (érvényes: 06.06. - 07.01.) itt.

A Bauhaus áruházról röviden

Shop

1960-ban nyitotta meg első szaküzletét Németországban. Ezzel úttörők voltak a ház, a kert és a kivitelezés szakkereskedelmében. Céljuk az volt, hogy mindent, ami a barkácsoláshoz, lakberendezéshez szükséges, egy helyen tudjanak árusítani. Ezzel, valamint az önkiszolgálói formával forradalmasították a vásárlási szokásokat.

Az áruház sikere természetesen magától értetődő volt: kiváló minőségű termékeivel, fejlett ügyfélszolgálatával, kedvező áraival kis időn belül túlnőtt az anyaország határain. Ma már 19 európai országban várják a Bauhaus üzletek a kedves vásárlókat: Németországon kívül Svájcban, Ausztriában, Dániában, Svédországban, Norvégiában, Finnországban, Észtországban, Horvátországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Bulgáriában, Törökországban, Spanyolországban, Csehországban, Hollandiában, Luxemburg államban, Izlandon és hazánkban is népszerűvé váltak.

Magyarországon az alábbi településeken található Bauhaus szaküzlet: Budapest, Dunakeszi, Maglód, stb.

A személyes üzletlátogatást egyre jobban kiszorítja az elektronikus vásárlás. Ma már minden nagyobb áruház gondoskodik az online kereskedelem lehetőségének biztosításáról. A Bauhaus online áruháza a nap 24 órájában várja a rendeléseket a fent említett országokban. Gyors kiszállítással, 4 hetes árucsere garanciával és profi ügyfélszolgálattal várják a megrendeléseket. Ügyfélszolgálatuk hétfőtől péntekig 7:30-tól 21 óráig, szombaton 8 órától 21 óráig, vasárnap 8 és 18 óra között üzemel.

A kategória szerint nálunk a Otthon és Kert közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az JYSK, OBI, Möbelix, Pepco, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL.

A Bauhaus csapata nem csak a minőséget és a kiváló ár-érték arány kínálatát tartja fontosnak. Napjaink kiemelkedően fontos része a környezetszennyezés mértékének csökkentése, a környezetvédelem, ezért csakis környezetbarát faanyagokat, energiatakarékos építőanyagokat, oldó- és lágyítószermentes festékeket forgalmaz.

A Bauhaus kínálata

Assortment

Az üzletlánc alapítóinak az volt az elképzelése, hogy a lehető legtöbbféle, a barkácsoláshoz, háztartáshoz és kerti munkákhoz szükséges eszközt és gépet egy helyen tudjon árusítani, lényegesen megkönnyítve ezzel az emberek számára a vásárlás folyamatát. Kínálatukban minden megtalálható, ami a kerti munkához, szabadtéri lakberendezéshez szükséges, a kerti bútoroktól és dekorációktól kezdve a kültéri épületek karbantartásához és felépítéséhez szükséges eszközökön át a medencék, pavilonok, árnyékolástechnikai eszközök és grillsütők széles választékáig. Háztartási nagygépek, építőgépek, faipari és tisztítógépek, szerszámok minden eshetőségre felkészülve, nyílászárók, világítástechnikai eszközök, lakberendezéshez és szigeteléshez szükséges cikkek óriási spektruma közül válogathat a kedves vásárló. Mottójuk, hogy minden egy helyen megtalálható, megállja a helyét.

Keresgéljen a Bauhaus akciós újság kedvezményes ajánlatai között! A Bauhaus Akciós újság érvényes 2024.06.06.-től.

Amennyiben nem találta meg, amit keresett, nézzen körül más újságokban is. A Kimbino összegyűjti Önnek a legjobb ajánlatokat. Önnek elég párat kattintani, és máris megannyi lehetőség tárul szeme elé. Használja alkalmazásunkat vagy honlapunkat, és hagyja, hogy a Kimbino megkönnyítse Önnek a vásárlást!

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino is nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelem népszerűsítésére, éppen ezért az összes üzlet akciós újságát csakis online szórólap formájában teszi közzé. A legkisebb gesztus is sokat számít, tegyen Ön is bolygónk védelméért. Felejtse el a nyomtatott szórólapok pazarlását! A Kimbino megmutatja Önnek, hol vannak a legjobb kedvezmények, így mindegyik ajánlatot átböngészheti anélkül, hogy szórólapok tömkelege lenne a táskájában. Ez a módszer nem csak környezettudatosabb, de kényelmesebb is Önnek.

A Bauhaus katalógus a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és alkalmazásában (Kimbino) a Otthon és Kert kategória alatt található.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Grill
Kanapé
Fotel
Asztal
Szék
WC
Szőnyeg
Töltő
Fűkasza
Létra
Kilincs
Sövényvágó
Magasnyomású mosó
Roló
Hintaágy
Napozóágy
Napernyő
Tömlőkocsi
Szerszámosláda
Szolárzuhany

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS