HIRDETÉS
Bauhaus a legnépszerűbb üzletek közé tartozik a magyar vásárlók körében. Ennek a ténynek köszönhetően a legsikeresebb üzletláncok egyike a magyar piacon. Szinte mindent megvásárolhat amire szüksége van, hihetetlenül alacsony árakon Bauhaus üzleteiben. Egy új ajánlat? Bauhaus rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2019.04.02. és elérhetőek itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Black Red White, BodrogiBau, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mayer Szerszám, Merkury Market, Möbelix, Mömax! Ezen üzletek Bauhaus versenytársai.

Kiválasztott egy terméket, de oldalunkon nem talált róla információt? Látogassa meg az üzlet hivatalos oldalát: www.bauhaus.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és a tömött postaládákat. Keresse az online szórólapokat a Kimbino oldalán, ahol Bauhaus legújabb ajánlata mindig elérhető. Ön bárhol is legyen. Tudja hogyan óvhatja környezetünket? Mit kell tennie? Elhagyni a nyomtatott Bauhaus szórólap olvasását és áttérni az online szórólapokra!