Kevés magyar vásárló van, aki nem hallotta még Diego nevet. A vásárlók részéről rendkívül népszerű, így vezető szerepet töltenek be a magyar piacon. Diego mindig a legváltozatosabb termékkinálattal várja önt! Plusz rendkívüli akciókkal! Rendszeres és új ajánlatok, Diego honlapján. itt meg tudja tekinteni a legújabb ajánlatokat, melyek érvényesek: 2019.07.01. Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy böngéssze az egyéb üzletek ajánlatait is. Keresse az üzletek kategóriákra bontott ajánlatait: Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, IKEA, JYSK, Kika, Mayer Szerszám, Merkury Market, Möbelix, Mömax.

Sok magyar városban be tud vásárolni Diego üzleteiben. Hogy hol találhatóak pontosan? Keressen rájuk itt: Budapest, Dunakeszi, Ajka, Baja, Balassagyarmat, Balatonlelle Nincs szerencséje a keresésben? Nem találta meg oldalunkon amit szeretett volna? Keresse fel az üzlet hivatalos oldalát www.diego.hu erre az oldalra kattintva.

Nincs szükség arra, hogy tűkön ülve várjon a postásra a legújabb Diego szórólapért. Online bármikor megtekintheti őket a Kimbino oldalán, amikor csak Ön akarja! A környezetvédelem számunkra prioritás. Nagyraértékeljük, hogy Diego szórólapjait online követi nyomon, nem pedig nyomtatott formában!