Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Diego - Otthon és Kert
3/5

Diego akciós újság 2024.05.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Diego

Diego akciós újság

Diego akciós újság

3/5
Actual brochure

Minden hónapban fantasztikus ajánlatokkal várja Önt a Diego. A Diego akciós újság érvényes a következő időszakra: 05.01. - 05.31.. A legfrissebb kiadvány, a Katalógus Diego 5 megtekinthető: itt

 

 

A Diego áruházról röviden

Shop

A dabasi székhelyű magyar kiskereskedés, az első években kiállítási szőnyegezéssel és kiskereskedelmi tevékenységek végzésével indult. 1995-ben indult a franchise alapú bolthálózat terjeszkedése, s nagykereskedelemmel is foglalkozik.

Az évek során nem csak Magyarországot, hanem Romániát és Szlovákiát is meghódította az üzletlánc: jelenleg több mint 150 üzlet üzemel a három országban összesen. Továbbra is hazánkban képviselteti magát a legnagyobb számmal: 90 Diego üzlet található többek között az alábbi településeken: Budapest, Esztergom, Kiskőrös, Jászberény, Cegléd és Kunhegyes.

A Diego franchise hálózata folyamatosan fejlődik, figyelembe véve a vásárlók visszajelzéseit és az általuk fellépő igényeket.

A Diego termékfilozófiája, hogy magas minőségű termékeket elérhető áron, fix kollekcióban értékesíti. A termékek értékesítésének sikeréhez nagyban hozzájárul a reklám is: a Diego katalógust minden üzletben megtalálják az érdeklődők, és bőségesen meríthetnek ötletet belőle.

Amennyiben nem talált kedvező ajánlatot a Diego szórólapban, ne keseredjen el! Válogasson lakberendezési üzletek további kedvezményei között: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Praktiker, IKEA, TTL és Merkury Market.

A Diego kínálata

Assortment

A Diego fix kollekciói évente kétszer változnak: a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra jelennek meg új termékek. A szőnyegek, padlószőnyegek, PVC-k, laminált padlók voltak az első, Diego által értékesített termékek, melyek a mai napig a cég alappilléreiként szolgálnak. Szem előtt tartva vásárlóik igényeit, 2005 óta függönyök széles választéka is megtalálható a polcokon, elnyerve így a lakberendezési szaküzlet státuszát. 2010 óta forgalmaznak tapétákat. Így a kedves vásárlók egyre több felületet tudnak harmonikusan egymáshoz illeszteni otthonukban.

A Diego saját márkákkal is büszkélkedhet: ilyen a Woodstep laminált padlóburkoló rendszer, mely magas minőségű, versenyképes árú cikkeivel felveszi a versenyt a többi, külföldi márkával. A Tulipo szőnyegmárka újdonságnak számít, a kollekció színes, élénk, vidám szőnyegeket kínál kedvező áron. 

Áruházaik hangulata olyan, mintha egy kedves vendéghez érkezne a vásárló: bármiben kérdése lenne, vagy tanácsra lenne szüksége, a Diego munkatársai készségesen válaszolnak mindenre egy csésze kávé mellett.

Ne feledje: a legjobb akciók a Diego újságban újra elérhetőek! A Katalógus Diego 5 érvényes: 2024.05.01.-től. Keresse a legkedvezőbb lakberendezési kedvezményeket a Kimbinón! Böngésszen gyorsan, egyszerűen, környezettudatosan velünk!

A Kimbino

Kimbino App

Legjobb kedvezményeik a Diego akciós újságban találhatóak, melyet a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és alkalmazásában (Kimbino) a Otthon és Kert kategória alatt nézhet át. A Kimbino segít abban, hogy Ön a lehető legtöbb ajánlat tudatában vásároljon. A weboldal és az alkalmazás halad a korral, online szórólapjai kényelmesek és népszerűek, és Ön bármikor elérheti őket egy-egy kattintással okostelefonján, táblagépén vagy laptopján. Könnyítse meg mindennapjait vele! A böngészés a Kimbinóval ráadásul környezetbarát is, hiszen nem pazarol felesleges papírt a nyomtatott szórólapok ide-oda rakosgatásával, majd pár nap használat utáni kidobásával. A Kimbino egyszerre segít Önnek és környezetünknek.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Szőnyeg
Lábtörlő
Karnis
Roló
Padlószőnyeg
Laminált padló
Vinyl padló
Függöny
Tapéta
Műfű
Fényáteresztő függöny
Készfüggöny

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS