KimbinoKimbino
Logo eMAG - Elektronika
3.5/5

eMAG akciós újság

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3.5/5
Actual brochure

Hazánkban a legnagyobb forgalommal rendelkező online webáruház, az eMAG folyamatosan megújuló és szezonális kedvezményekkel is várja vásárlóit. Böngésszen a legfrissebb ajánlatok és a havi eMAG akció Szeptember között itt a legújabb kiadványban: eMAG - Akciós újság, amely érvényes: csütörtöktől 09.09.

Az eMAGról röviden

Az eMAG Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb online kereskedőjének számít. A román székhelyű vállalat 2001 óta működik, sikere évről évre kézzel foghatóan növekszik. A kontinens egyik vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe a tagja – a csoport támogatásának, ügyfélorientált üzletpolitikájának, valamint kiemelkedően kedvező akcióinak és árainak köszönhetően 2013 óta Magyarországon is megnyerő fogadtatásnak és egyre növekvő népszerűségnek örvend. A cégtulajdonosok az eMAG termékek magas minőségük és kedvező áraik mellett a gyors házhozszállítással, egyszerű fizetési módok kínálatával, valamint az áruvisszaküldés lehetőségével nyerik el a vásárlók bizalmát.

A rendszeresen meghirdetett, új akciók mellett különböző vásárlási kedvezményekkel kedveskednek vásárlóiknak. Ilyen például az évente kihasználható Észbontó Akciók Napja, vagy az egyre több országban elterjedt Black Friday nevezetű akció is. Utóbbi hatalmas sikernek örvend, hiszen az első megrendezés utáni évben több mint 300 ezer megrendelés érkezett ezekben a napokban. Többször érvényben lévő készletkisöprése és az Árak Forradalma elnevezésű kedvezménysorozat is lehetővé teszi, hogy a jó minőségű termékek verhetetlen árakkal legyenek elérhetőek mindenki számára.

Az eMAG katalógusai a Kimbino weboldalán Kimbino.hu és alkalmazásában Kimbino is megtalálható, Elektronika kategória alatt. E kategóriában azonban rajtuk kívül számos egyéb üzletlánc (Best Byte, Biri Elektro, Euronics, Expert, Extreme digital, MALL.HU és Media Markt) is verseng a vásárlók kegyeiért.

Az eMAG kínálata

A lehető legjobb vásárlói élményre törekvő cég rendkívül széles termékskálával rendelkezik. Rengeteg márka és típus közül válogathatnak a kedves vásárlók az alábbi kategóriákban: háztartási kis- és nagygépek, fotó-videó, optika, autó- és motorfelszerelések, okos eszközök, telefonok, tabletek, laptopok, számítástechnikai eszközök, televíziók és tartozékaik, projektorok, lejátszók, hangfalak, konzolok és játékok, barkácsolásban és állattartásban nélkülözhetetlen gépek és eszközök, szabadidős és sportgépek, szépségápolási eszközök, divatcikkek, baba-mama kellékek, könyvek, filmek és irodaszerek.
Látható, hogy szinte végtelen a webáruház kínálata. Alacsony áraikat állandó akcióikkal teszik még elérhetőbbé, így biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb ajánlatot.

Spóroljon Ön is a Kimbinóval! Látogassa meg weboldalunkat, vagy töltse le applikációnkat, és böngésszen a számtalan kedvezmény közül. Tegye egyszerűbbé és gyorsabbá vásárlásait a Kimbino segítségével.

Értesüljön első kézből az üzletek legújabb kedvezményeiről! Minden különleges ajánlatot magával vihet a Kimbinóval. A weboldal Kimbino.hu és az alkalmazás Kimbino segít Önnek megtalálni az olcsóbb és kedvezőbb árakat nyomtatott szórólapok nékül is. A Kimbino megmutatja, hol találhatóak a kihagyhatatlan kedvezmények, Önnek pedig nincs más dolga, mint célirányosan beszerezni azokat.
Kizárólag online szórólapokat használ, mert törődik a környezetével – támogassa Ön is a zöld gondolkodást. Mondjon nemet a pazarló papíralapú katalógusokra, és használja a Kimbinót! 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tejvajsajtjoghurtolajkávészalámisonkasör
Kimbino
Bezárás
Logo eMAG -
 • Zrínyi Miklós utca 34
 • Béke utca
 • Béke utca 8
 • Béke utca 29
 • Rákóczi Ferenc út 19
 • Perczel Mór utca 84
 • Árpád utca 26
 • Lovassy Sándor utca 8
 • Szövetség utca 1
 • Bem József utca 1
 • Czuczor Gergely utca 21