Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo GymBeam - Egyéb
3/5

GymBeam akciós újság 2024.04.08. -tól/töl > Kedvezmények

GymBeam akciós újság - lapozható katalógus

GYMBEAM AKCIÓK

3/5
Actual brochure

Az egészség, a jó kondíció és az előnyös fizikális megjelenés egyre nagyobb fontossággal bír sokak életviteli szempontjai között. Mindezekre természetesen nem csupán időt és energiát kell áldozni, hanem pénzt úgyszintén - ám nem mindegy, hogy mennyit. Az itt található GymBeam akciós termékajánlatokat kihasználva kedvező áron juthat mindahhoz, ami az edzéshez, testmozgáshoz, egészséges életvitelhez elengedhetetlen.


Töltse be okostelefonjára a legfrissebb akciós termékeket felvonultató reklámújságot (GymBeam Akciós újság), amelynek ajánlatai 2024.04.08. óta érvényesek. Villámgyorsan áttekintheti az önt érdeklő árengedményeket, újdonságokat és promóciókat, ha a tájékozódáshoz ezentúl mindig ezt a weboldalt keresi fel. Gondoskodunk róla, hogy bármikor járjon erre, mindenkor a legújabb szórólapok és akciós újságok várják önt.

A GYMBEAMRŐL NÉHÁNY SZÓBAN

Shop

A 2014 óta létező GymBeam márka, amely a lendületes fejlődésnek köszönhetően a 2024. évre már több mint egytucat európai országban van jelen, küldetésének tekinti, hogy akár a professzionális sportolóknak, akár a fitneszrajongóknak, az egészségtudatos életmód híveinek és úgy általában a testmozgás szerelmeseinek egészséges és progresszív élelmiszereket, minőségi alapanyagokból készült táplálékkiegészítőket, illetve fitneszkellékeket és sportruházati cikkeket biztosítson.


A termékpalettán immár 5000 termékféleség szerepel a leghíresebb fitneszmárkáktól, sőt ezernél is több sajátmárkás terméket forgalmaznak (GymBeam, GymBeam Clothing, BeastPink, VanaVita, valamint Strix márkanév alatt). A táplálékkiegészítők terén a GymBeam kreatin, fehérjék, aminosavak, szénhidrátok, teljesítményfokozók, zsírégetők, ízületvédő szerek, vitaminok és ásványi anyagok széles körét kínálja.


A gazdag szortimentben megtalálhatóak továbbá az egészséges nassolnivalók a fehérjés chipstől a liofilizált gyümölcsig; az izotóniás, fehérje-, vitamin- és egyéb sportitalok; a női-férfi sportruházat; és persze az edzéshez nélkülözhetetlen eszközök, kellékek és tartozékok a húzódzkodórúdtól a fitneszszőnyegig, a súlyzóktól a súlyemelő keretig, az erősítő gumiszalagtól a védőkesztyűig. A GymBeam shaker- és kulacsválasztéka, sporttáskái és ételhordó táskáinak sokfélesége szintén megnyerő. Itt azok sem maradnak hoppon, akik vegetáriánus vagy vegán életmódot követnek, lisztérzékenyek, esetleg valamiféle egyéb intoleranciában szenvednek (laktóz, tejfehérje, szója vagy más allergén anyagok tekintetében).


2020-ban nyitották meg első Fitness Hub üzletüket Budapest XIII. kerületében, a Dózsa György úti metrómegálló közelében. A www.gymbeam.hu címen elérhető webáruházuk kínálata a szokványos tagolás mellett ötletes módon az elérni kívánt célok szerint is áttekinthető - legyen az a cél a fogyás vagy a tömegnövelés, az otthoni edzés vagy az immunerősítés... A GymBeam kupon és ajándékutalvány az internetes áruház teljes választékára igénybe vehető.


Weboldalunkon természetesen a GymBeam termékajánlatain kívül számos más márka és üzlet kedvezményeinek, akcióinak körét is megismerheti. Csak ízelítőként néhány közülük: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Kulcs Patika és Gyöngy Patikák

 

MEGTAKARÍTÁS GYMBEAMMEL ÉS MÁS AJÁNLATOKKAL

Assortment

A sporthoz és sportos életmódhoz jó minőségű termékek dukálnak, ugyanakkor ezek ára sem másodlagos. A GymBeam ilyen szempontból optimális kombinációt nyújt, ami még kedvezőbbé tehető akár egy GymBeam kupon vagy utalvány felhasználásával, akár az aktuális akciók (GymBeam Akciós újság) kihasználásával. Az online reklámújságok praktikusságával nem versenyezhetnek a nyomtatott kiadványok. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy az akciós újságok egy helyen történő közreadásával megkönnyítsük a vásárlási döntéseket és minél több spórolási lehetőséget tárjunk ön elé. Örömmel látjuk viszont honlapunkon hétről hétre, sőt akár hetente többször is. Higgye el, megéri!

A KIMBINO HONLAP

Kimbino App

A Kimbino weboldala (amely a Kimbino.hu címen érhető el), illetve a Kimbino mobilalkalmazás segítségével mindig naprakészen tudhatja majd, hogy aktuálisan mit és hol lehet igazán olcsón beszerezni. A boltokból begyűjtött vagy a postaládából kivett szórólapok, akciós újságok és katalógusok a szelektív hulladékgyűjtés keretében újrahasznosíthatóak, ám sokszor sajnos egyszerűen kidobásra kerülnek a kommunális hulladékkal együtt. A tablet, okostelefon képernyőjére, a laptop, asztali gép monitorára bármikor gyorsan betölthető internetes  reklámújságok ezzel szemben nem termelnek szemetet és további fák kivágását sem teszik szükségessé.


A nyomtatott változatnál amúgy is sok tekintetben előnyösebb digitális formátum hozzájárul a környezetvédelemhez, az egyre fogyó természeti erőforrások megóvásához. A hagyományos akciós újságok sokszor amúgy sincsenek kéznél akkor, amikor éppen szükség lenne rájuk. A mobiltelefont vagy egyéb mobileszközt ellenben tetszés szerint előkaphatja zsebéből vagy táskájából, amint akad egy pár szabad perce arra, hogy körbenézzen a legújabb akciók között. Legyen környezettudatos és álljon át a Kimbino rengeteg reklámkiadványt tartalmazó, mégis jól átlátható és könnyen kezelhető online adatbázisának használatára. A GymBeam kedvezményes ajánlatain túl itt sok más ismert és kedvelt bolthálózat, megbízható márka friss akcióiról is tájékozódhat.

 

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kiwi
Pezsgőtabletta
Fehérje
Protein
Multivitamin
Kollagén
Granola
Vitamin c

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!