Kimbino
Kimbino

Plus Market akciós újság 2024.06.20. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Plus Market
HIRDETÉS

Plus Market akciós újság - lapozható katalógus

A LEGFRISSEBB PLUS MARKET AKCIÓS ÚJSÁG

3/5
Actual brochure

Ha az ön lakhelyén vagy annak közelében található Plus Market üzlet, akkor a Plus Market akciós újság (Plus Market Akciós újság) a rendszeresen áttanulmányozandó szórólapok közé tartozik. A Plus Market üzletekre jellemző kedvező árak a tíz naponként új számmal, új akciókkal jelentkező Plus Market reklámújság ajánlatai esetében még barátibbak. A jelenlegi Plus Market akciók érvényességi periódusa tehát 06.20. - 06.29. - és hogy mi minden tartozik ezen akciók körébe, azt megtudhatja itt.

Honlapunkon mindig helyet kap az éppen aktuális Plus Market akciós újság, magyarán annyit kell csupán tennie, hogy elmenti címünket és rendszeresen visszatér hozzánk (legalább akcióváltás idején, de sűrűbben is érdemes). Nálunk jóval egyszerűbben tájékozódhat azokról a spórolási lehetőségekről, amelyeket a Plus Market akciós ajánlatai nyújtanak, mint a nyomtatott reklámújságokból, hiszen okostelefonja bizonyára állandóan kéznél van, bármerre is jár - ez a papíralapú, klasszikus akciós újságokról nem mondható el. Ne maradjon le a pénztárcakímélő árengedményekről, amelyekből a Plus Market akciós újság oldalain egészen biztosan rengeteget fog találni.

PLUS MARKET VIDÉKEN ÉS A FŐVÁROSBAN

Shop

Plus Market üzletekkel immáron több mint egy évtizede találkozhat a vásárlóközönség az ország azon részein, ahol az üzlethálózat képviselteti magát. A lánc első üzletei ugyanis 2012-ben nyitottak meg, és az azóta is töretlen fejlődés eredményeképpen ma már harmincnál több, a kelet-magyarországi régióban, annak is főként déli felén található településen várják a vásárlókat. A komplett üzletlista a Plus Market honlapján (címe: plusmarket.hu) tekinthető meg - e listában az egyes üzletek címe és nyitvatartása került feltüntetésre.

A siker záloga saját megfogalmazásuk szerint a színvonalas termékválaszték, a vásárlóközpontúság és az elsőrangú ár-érték arány kombinációja. Kulturált, jól áttekinthető üzleteikben élvezetes a bevásárlás, amelyhez a segítőkész eladók ugyancsak hozzájárulnak.

A választék egytucat termékszegmens 5000 különféle termékéből áll össze, vagyis aki ide betér, bizonyosan megtalálja mindazt, ami a háztartásában szükséges. A kínálat részét képezi az élelmiszerek sütés-főzéshez nélkülözhetetlen valamennyi alapvető kategóriája; a kávé, kakaó és tea; az üdítők és szeszes italok; az édességek és rágcsálni valók; a reformélelmiszerek. A Plus Market boltokban beszerezhetőek szépségápolási cikkek, kozmetikumok; háztartási papíráru; a vegyiáruk széles köre (azaz mosó- és mosogatószerek, illetve ápoló- és takarítószerek) és a takarítóeszközök; a baba-mama termékek; a házi kedvencek eledelei; de a konyha is ellátható innen mindenféle kellékkel.

A Plus Market üzleteiben rendszeresen vásárlók számára hasznos extraszolgáltatás a törzsvásárlói kártya, amelyen a vásárlásokkal pontok gyűjthetőek (100 forintonként 1 pont), és az így összegyűjtött pontokat a vevő aztán kedvezményekre válthatja be. Amennyiben tehát ön is a Plus Market kedvelői közé tartozik, feltétlenül váltsa ki ezt a kártyát.

Mivel a mindennapos vásárlás nem csupán a Plus Market üzleteiben ejthető meg, érdemes minden olyan élelmiszerbolt, diszkont, szuper- vagy hipermarket akciós ajánlatait megismernie, amelyet útba tud ejteni a bevásárlókörútja során. Ebben szintén segítünk: honlapunk 'Hipermarketek' kategóriájában elhelyeztük az összes ilyen jellegű kiskereskedelmi lánc (például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro) jelenleg érvényes akciós újságait, szórólapjait. A Plus Market szórólap mellett lapozza át ezeket is, hogy semmiképp se szalasszon el egyetlen remek akciót sem.

AKCIÓS TERMÉKEK A PLUS MARKETNÉL

Assortment

Ahogy a választékra, úgy az árakra sem lehet panasz a Plus Market üzletekben. Maximális megtakarítást viszont csak úgy érhet el, ha az aktuális Plus Market akciók figyelembe vételével állítja össze bevásárlólistáját. Havonta átlagosan háromszor változik az akciós termékek köre, és hogy jelenleg mi tartozik bele, azt a Plus Market akciós újság (Plus Market Akciós újság) átböngészésével derítheti ki.

RÖVIDEN A KIMBINÓRÓL

Kimbino App

A Kimbino weboldala, amely a kimbino.hu címen érhető el, éppolyan hasznos eszköz a spóroláshoz, mint amilyen az okostelefonra telepíthető Kimbino alkalmazás. Bármelyiket is találja praktikusabbnak, nincs ennél jobb módszer arra, hogy az akciókról, promóciókról, olcsó termékvásárlási lehetőségekről időben és teljes körűen értesüljön. A Kimbino rendszeres használata révén tehát anyagilag jól jár, hiszen jelentős megtakarítást érhet el hétről hétre - és nem csupán a Plus Market ajánlataival.

A Kimbino ugyanakkor a környezetvédelmet is szolgálja. Online információforrásként kiváltja azt a rengeteg reklámújságot és szórólapot, amit papírra nyomtatnak és amelyekhez jelentős számú fa kivágása válik szükségessé, a papír- és nyomdaipar környezetre gyakorolt hatásáról nem is szólva. A Kimbino ebből következően nem egyszerűen csak a pénzmegtakarítás rendkívül praktikus eszköze, de a környezettudatos fogyasztó preferált tájékozódási formája is.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kávé
Csokoládé
Sör
Cukor
Chips
Gyümölcsital
Jegeskávé
Praliné
Teasütemény
Limonádé
Vörösbor
Szemes kávé
Gluténmentes
Italpor
Aloe vera
Kókuszolaj
Keksz
Csipsz
Bacardi
Nutella

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS