KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo C&A - Ruházat, cipők és sport
3.5/5

C&A BLACK FRIDAY 2022 | online vásárlás termékek akció

HIRDETÉS
HIRDETÉS

C&A AKCIÓS ÚJSÁG

C&A akció és termékek 2022.12.01.-tól

3.5/5
Actual brochure

A C&A akciói jellemzően két hónapon át érvényesek, az ezeket tartalmazó katalógus megtalálható nálunk itt. Az aktuális reklámújság érvényességének kezdete: 2022.12.01.

Nézegesse telefonján vagy számítógépén bárhol és bármikor a legfrissebb C&A prospektus (Katalógus C&A - Új kollekció) lapjain található ajánlatokat - ezen az online felületen ugyanis mindig elérhetőek az ön számára.

Nálunk azonban nemcsak a kedvező áron kínált C&A termékek felől tájékozódhat, ugyanis számos más bolthálózat aktuálisan érvényes akciói hasonlóan praktikus digitális formátumban böngészhetőek.

C&A ÜZLETEK

Shop

A C&A története a XIX. század első felére nyúlik vissza, ugyanis a Brenninkmeijer testvérpár 1841-ben alapította meg, a cég neveként keresztneveik (Clemens és August) kezdőbetűjét választva.

A hollandiai Sneekben nyitották meg első üzletüket; 1910-ben Hollandiában már tíz bolttal rendelkeztek. Nemzetközi terjeszkedésük viszont a rákövetkező évig váratott magára, amikor elindult a berlini áruházuk. 1922-ben megjelentek az Egyesült Királyságban (ahonnan a 2000-es évek elején kivonultak), 1948-ban pedig az Egyesült Államokban is megvetették lábukat.

A C&A 21 országban van jelen; Európa-szerte 1500-nál több üzlettel rendelkezik. A vállalat forgalma 2018-ban 5,5 milliárd euró volt; az internetes kereskedelemből a 2017/2018-as üzleti évben Európában 150 milliós árbevételük keletkezett.

Első magyarországi üzletüket 2002-ben nyitották meg - a Ruházat, cipők és sport kategóriában olyan cégek képviselik a konkurenciát, mint például: Bonprix, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports, Intersport és Kik. Jelenleg Budapesten 9, országszerte pedig összesen 34 C&A bolt várja a vásárlókat, többek közt a következő városokban: Budapest, Miskolc, Békéscsaba, Tatabánya, Székesfehérvár és Dunakeszi.

A C&A hivatalos magyar online információit a c-and-a.com címen találják meg a cég iránt érdeklődők.

C&A VÁLASZTÉK

Assortment

A C&A ruhák stílusos divatot kínálnak megfizethető áron. Az itt kapható termékek főként a tinédzserek, fiatal felnőttek és a szülők számára nyújtanak vonzó ruházkodási megoldásokat.

A C&A tíz saját márkával, vagyis az ezek alá besorolt kollekciókkal rendelkezik: Baby Club babaruhák a csöppségeknek, Palomino ruhák a kisebb, illetve Here & There ruhadarabok a nagyobbacska gyerekeknek; a Clockhouse a kamaszokat célozza, a Rodeo Sport képviseli az aktív vonalat sportos és fitneszruházati termékeivel. Nők számára a stílusos Your Sixth Sense és a bájos Yessica, férfiaknak a laza Angelo Litrico és az elegáns Westbury, illetve a mindkét nem számára klasszikusan igényes, ugyanakkor lezser és kényelmes ruhákat kínáló Canda.

A most elérhető C&A akciók egytől egyig ott szerepelnek az éppen aktuális, jellemzően két hónapon át érvényes akciós újság (Katalógus C&A - Új kollekció) lapjain.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

C&A (C and A) BLACK FRIDAY 2022

Ha itt a november, akkor újra elérkezik az év legizgalmasabb vásárlási alkalma, a Black Friday. Ilyenkor átlagon felüli árengedményekkel áll elő szinte minden üzlet, és ez alól a C&A sem lesz kivétel. A jól ismert divatáru-üzletlánc vonzó kínálata a Fekete Pénteket jellemző kedvezményekkel együtt még szimpatikusabb! A C&A kabát vagy ruha, felsők és nadrágok terén éppúgy remek ajánlatokat sorakoztat fel, mint férfi- vagy babaruházat tekintetében - vagyis a Black Friday akciókat feltétlenül ajánlott szemmel tartani. Ilyenkor ráadásul már esedékes a karácsonyi ajándékvásárlás is, amit ugyancsak pénztárcakímélő módon tud megejteni a C&A-nál Black Friday idején kínált árengedmények kihasználásával. A C&A akciós újság aktuális száma (Katalógus C&A - Új kollekció) weboldalunkon mindig az ön rendelkezésére áll - jelenlegi akcióik érvényességi ideje 12.01. - 12.31.. Akár a "Ruházat, cipők és sport" kategória Fekete Pénteki ajánlataira kíváncsi, akár másfajta termékeket szeretne ezen a jeles napon olcsón beszerezni, a tematikus Black Friday-oldalunkra összegyűjtött szórólapokat érdemes áttekintenie, mivel így a szükséges információkkal felvértezve vághat majd bele a vásárlásba!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo C&A -
Logo C&A -