Kimbino
Kimbino

METRO akciós újság lapozható - katalógus Június

HIRDETÉS
Metro
HIRDETÉS

METRO akciós újság

METRO akciós újság - lapozható

3/5
Actual brochure

A Kimbino tudja, hogy hol vannak a legjobb akciók! Nálunk online tekintheti meg a havonta megjelenő METRO katalógust. A Metro Akciós újság  az alábbi dátumtól érvényes METRO akciókat tartalmazza: 2024.06.01., Töltse le itt.

A METRO története

Shop

A Magyarországon 1993 óta üzemelő áruházlánc 13 áruházzal (többek között az alábbi városokban: Budapest, Győr, Budaörs, Székesfehérvár, Debrecen és Pécs) várja a vevőket és biztosít magas szintű termékkínálatot kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez Hipermarketek kategóriában.

Német központú anyacége, a METRO Cash & Carry International a világ egyik vezető cégcsoportjának, a METRO Csoportnak az egyik értékesítési divíziója.

Hatalmas területű áruházaik óriási áruválasztékkal, önkiszolgáló rendszerben biztosítják a vevők kiszolgálását, akiknek így nincs szüksége költséges és kockázatos raktározásra. Emellett a METRO webes felületén (metro.hu) online vásárlási lehetőség is elérhető.

A METRO célkitűzetése, hogy teljes piaci igényeket kielégítő, magas minőségű és szakértői kiszolgálással várja partnereit és vásárlóit. Ennek érdekében rendszeresen felméri vásárlói igényeit és az így kapott visszajelzéseket kiemelkedően figyelembe véve alakítja termékkínálatát és akcióit.

Az áruház a METRO Gasztroakadémia keretében barista, mixer és különféle gasztroképzésekkel - mint például sushikészítés, pizzakészítés vagy otthoni steak sütés - várja a gasztronómia iránt érdeklődőket.

A METRO internetes oldalán minden szükséges információt megtalálhat az áruházlánc minőség- és élelmiszerbiztosítási tanúsítványairól, termékkínálatáról, képzéseiről és az aktuális Metro újság is letölthető. A Kimbino webes alkalmazásán (Kimbino) keresztül bárhol és bármikor hozzáférhet a legjobb árakhoz, nem csak a METRO esetében, hanem az összes jelentős hasonló kategóriájú hazai áruház esetében, mint például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és EcoFamily.

A METRO kínálata - METRO újság

Assortment

A METRO a hazai piacon az egyik legnagyobb termékválasztékkal rendelkező üzletlánc.
Kínálatában többet között elérhetőek friss húsok, széles halválaszték, zöldségek és gyümölcsök, teljeskörű HoReCa igényeket kielégítő termékek, háztartási- és vegyiáru, kozmetikai termékek, kiváló borválaszték, dekorációs termékek, bútorok, kertészeti termékek, valamint konyhai- és báreszközök.

A METRO kiemelten fontosnak tartja, hogy magyar termelőkkel és beszállítókkal dolgozzon, így termékeik 90%-át magyar forrásból szerzik be.

A METRO számtalan saját márkát értékesít, ilyenek például az aro, Fine Life, H-Line, Rioba, Horeca Select és Sigma.

A METRO hazai terepen kiemelkedő halkínálattal rendelkezik: édesvízi halakból 30 féle, tengeri élőlényekből pedig 70 féle (homár, osztrigák, kagylók, tintahal, csigák, stb.)  vásárolható meg. A hazai halárú órákon belül az áruházba kerül, míg a tengeri halak 48-72 órán belül.

Az áruházak hús részlegén több, mint 20 féle állatfajból válogathatnak a vevők (pl. szárnyasok, vadhúsok, marha, sertés, birka és számos egyéb húsfajta). A termékek 400 féle feldolgozottsági fázisban elérhetőek és közel háromnegyedük friss termékként vásárolható meg.

A METRO borkínálatát elsősorban magyar borok alkotják. Az áruház nem csak ismert termelők ad teret, hanem nagy hangsúlyt fektet az új, feltörekvő pincészetek támogatására is.

A Metro Akciós újság betekintést ad az aktuális METRO akciókba. Tekintse meg bárhol, bármikor egyetlen kattintással a Kimbino segítségével!

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Vaj
Sajt
Joghurt
Olaj
Kenyér
Kávé
Szalámi
Szalonna
Pizza
Bor
Sör
Paradicsom
Rizs
Tea
Tejföl
Eper
Hasábburgonya
Ketchup
Túró

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS