Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

INTERSPAR akciós újság 2024.07.18.-tól/töl lapozható formában

HIRDETÉS
Interspar

INTERSPAR hipermarket katalógus

Interspar katalógus

3/5
Actual brochure

A heti és havi rendszerességgel megjelenő Interspar katalógus részletesen mutatja be az aktuális kedvezményes ajánlatokat.
A Kimbino elhozta önnek a Interspar Akciós újság-ot, Tekintse meg itt az alábbi dátumtól érvényes katalógust: 2024.07.18.. Ne maradjon le a kihagyhatatlan árakról!

 

 

 

Az Interspar üzletekről

Shop

A SPAR csoport a világ legnagyobb önkéntes alapon szerveződött kereskedelmi lánca, mely a világon negyven országban van jelen.

Magyarországra 1991-ben érkezett a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft (spar.hu), és azóta az egyik legnépszerűbb hazai áruház-lánccá nőtte ki magát. Első áruházuk Tatán nyílt meg, ma pedig már több mint 500 SPAR áruház várja a vásárlókat folyamatos akciókkal, melyek közül több mint 30 Interspar márkajelzéssel működik a Hipermarketek. Többek között az alábbi településeken találkozhat boltjaikkal: Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Pécs, Budapest XI. kerület és Gyula.

A Spar Magyarország kiemelkedő teljesítményét 2018-ban Superbrands díjjal jutalmazták. A vállalat fő alapelve, hogy mindig a vásárló és a magas minőségi színvonal áll a középpontban. Ezt a kiváló minőségű árukészlet mellett elérhető árakkal és rendszeres akciókkal is igyekeznek biztosítani.  A vállalat a piaci versenyben a fair play szabályait betartó magatartásra törekszik, és kiemelten fontosnak tartja az élelmiszerbiztonság és az egészségtudatosság terén végzett tevékenységet.

A Spar Magyarország rendszeres hűségkedvezményekkel és nyereményjátékokkal kedveskedik vásárlóinak, melyekről az áruházlánc weboldalán találhat bővebb információkat, ahol az Interspar katalógus is elérhető.

A Kimbino segít Önnek abban, hogy megtalálja a legolcsóbb ajánlatokat hasonló élelmiszer üzletekben is, mint például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.

 

Az Interspar kínálata

Assortment

Az Interspar termékkínálatában a hagyományos élelmiszerek valamint háztartási- és vegyiáruk mellett megtalálhatóak a Spar saját üzemében készülő szendvicsek, saláták, salátaöntetek, a hűtött levesek, italok, tortaszeletek, kávék, húskészítmények, pékáruk, sushik, illetve probiotikus joghurtitalok, melyek mind a gyors napközbeni étkezéseket könnyítik meg az elfoglalt mindennapokban.

A SPAR Magyarország Kft. a hazai piacon elsőként, és azóta is egyedüliként 2004-től működtet saját húsüzemet, ahol kiváló minőségű friss húsokat dolgoznak fel szigorú ellenőrzés alatt kifogástalan szállítói háttérrel. 

A Spar számtalan saját márkával rendelkezik: a SPAR saját márkás termékek mottója a Jó minőség, kitűnő ár, kompromisszumok nélkül. Az eredeti olasz ízekről a DESPAR termékek gondoskodnak,a SPAR PREMIUM a magas minőség kedvelőinek kedvez, míg az S-Budget márka pénztárcabarát termékeket foglal magába. A Spar Enjoy útközben is tartalmazható finomságokat jelöl, a minőségi húsáruk garanciája a REGNUM és REGIO márkák, a minőségi borokról pedig a PINCEMESTER biztosítja.
A Spar elkötelezett az egészségtudatos élet mellett. Ennek képviselői az alábbi saját márkák: SPAR free from, SPAR Vital, SPAR Natur*pur bio, és a húsmentes termékeket magába foglaló VEGGIE.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Vaj
Sajt
Joghurt
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Szalámi
Szalonna
Pizza
Sör
Sertéshús
Paradicsom
Banán
Tea
Tejföl
Ketchup
Túró
Jégkrém
Saláta

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS