KimbinoKimbino
Logo Bonprix - Ruházat, cipők és sport
3/5

BONPRIX katalógus 2021, akció Október

HIRDETÉS
HIRDETÉS

BONPRIX katalógus 2021

3/5
Actual brochure

A Bonprix szezonális katalógusai jellemzően egy-egy évszakhoz kapcsolódó ajánlatokat tartalmazzák. E katalógusok közül egyszerre akár több is aktuális lehet, és mindegyikben divatos ruházati cikkek sokasága található - nem véletlen, hogy terjedelmük nemritkán eléri a száz oldalt. Az új kollekciókat felsorakoztató friss Bonprix katalógus elérhető itt - ez a kiadvány 2021.09.15. dátumtól érvényes akciókat rejt.

Böngéssze online felületünkön teljes kényelemben a legfrissebb Bonprix katalógust (Bonprix - Akciós újság), amelynek oldalain bizonnyal ön is talál a tetszését elnyerő akciós ajánlatokat.

Említésre érdemes, hogy a Bonprixen kívül sok más kiskereskedelmi cég akciós termékkínálata is áttekinthető nálunk, vagyis akár mobiltelefonján, akár számítógépén hasonlóan praktikus online formátumban lapozgathat számos egyéb reklámújságot, ha ellátogat hozzánk.

 

 

 

A BONPRIX VÁLLALAT

Shop

A Bonprix ruházati csomagküldő cég, amelyet Hamburgban alapítottak 1986-ban. Az Otto Group vállalatcsoport tagja; Németország tíz vezető internetes áruháza közé tartozik. A vállalat termékkínálata elérhető Európa és az amerikai kontinens összesen közel harminc országában.

Ma, 2019-ben a cégnél nemzetközi szinten háromezernél is többen dolgoznak; árbevételük pedig a 2017/2018-as üzleti évben meghaladta a másfél milliárd eurót.

A Bonprix internetes jelenléte 1997-re datálódik - ennek sikerességét mutatja, hogy a megrendelések több mint 50%-a webáruházukon keresztül érkezik. Üzleteik száma Németországban meghaladja a hetvenet, de többtucat bolttal rendelkeznek Ausztriában, Svájcban és Olaszországban.

Magyar webáruházuk 2007 óta működik, ennek termékkategóriáiban nagyjából harmincezer termék található - a hazai piacon a Ruházat, cipők és sport kategóriába sorolható cég olyan versenytársak társaságában igyekszik elnyerni a vásárlók kegyeit, mint például: C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports, Intersport és Kik.

A Bonprix termékválasztéka a világhálón magyar nyelven a www.bonprix.hu címen érhető el.

BONPRIX VÁLASZTÉK

Assortment

A Bonprix termékkínálatának legfontosabb eleme a női divat. Ezen felül azonban férfi- és gyermekruházat, de textíliák (sötétítőfüggönytől az ágyneműig) és egyéb lakáskiegészítők, háztartási dekorkellékek is részét képezik a szortimentnek.

A női ruházati termékskála minden elképzelhető kategóriát felölel az elegáns estélyi és esküvői ruháktól kezdve a könnyű nyári öltözeteken és strandra való viseleten át a hétköznapi és a sportos városi ruhadarabokig, illetve a fehérneműkig. A kiegészítők köréből kiemelhetőek a cipők, sálak, kendők, övek, táskák, sapkák és kalapok, vagy az órák és ékszerek. A Bonprix vásárlóinak körében kedvelt továbbá a nagyméretű (XXL-es) ruhák kínálata is.

A Bonprix öt saját márkája a bpc, a bpc selection, a Bodyflirt, a Rainbow, a John Baner Jeanswear, amelyek laza, nőies, klasszikus, praktikus stílusokat képviselnek.

Az aktuális Bonprix katalógus (Bonprix - Akciós újság) kedvező ajánlatok sokaságával szolgálja ki mindazokat, akiknek fontos a divatos öltözködés, de pénztárcájukra szintén igyekeznek odafigyelni.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Bonprix -
    Logo Bonprix -