Akciós újság - Reál szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.29.
Tavaszi akcióink - Reál szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.22.
Akciós ujság Alfa - Reál szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.16.
Reál a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. A vásárlók körében Reál ismertté vált a széles termékkínálatnak és az alacsony árértéknek köszönhetően. A vásárlók többsége mindent megtalál itt, amire szüksége van. Egy új ajánlat? Reál rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2019.06.13. és elérhetőek itt Nem találta meg azt a terméket, amelyet keresett? Keresse máshol! Böngéssze különböző üzletek különböző ajánlatait az következő linken: Aldi, ÁRKLUB , Auchan, Biomark, CBA, CBA Cent, CBA Príma, Chef Market, COOP, Euro Family

Ha nem tudja, hogy melyik Reál üzlet van legközelebb lakhelyéhez, próbálja megkeresni itt: Budapest, Debrecen, Szeged, Hódmezővásárhely, Keszthely, Szentgotthárd Nincs szerencséje a keresésben? Nem találta meg oldalunkon amit szeretett volna? Keresse fel az üzlet hivatalos oldalát real.hu erre az oldalra kattintva.

Feledkezzen meg a nyomtatott szórólapokról, többé nem okoznak problémát. Mostantól könnyedén, online is nyomon tudja követni Reál legújabb ajánlatait a Kimbino oldalán. Tudja hogyan óvhatja környezetünket? Mit kell tennie? Elhagyni a nyomtatott Reál szórólap olvasását és áttérni az online szórólapokra!