Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Spar akciós újság 2024.07.25. lapozható formában > ajánlatok katalógus

HIRDETÉS
Spar

SPAR akciós újság

Spar akciós újság 2024.07.25.-tól

3/5
Actual brochure

A Spar akciós újság egy hétig (csütörtöktől szerdáig) érvényes akciói mellett rendszeresek a háromnapos (péntektől vasárnapig tartó) hétvégi akciók is, amelyekről szórólap formájában tájékoztatják a vásárlóközönséget.

Az aktuális Spar katalógus megtalálható nálunk itt - e kiadvány érvényes 2024.07.25. kezdettel.

Lapozgassa online felületünkön digitális formában a legfrissebb Spar újságot (Spar - Szórólap), és válogasson kedvére a szimpatikus akciók közül. A bevásárlás előtti tájékozódást azzal is igyekszünk megkönnyíteni, hogy a többi üzletlánc jelen pillanatban érvényes akciós katalógusát szintén elérhetővé tesszük ugyanilyen kényelmesen kezelhető formátumban.

SPAR ÜZLETEK

Shop

A Spar Market 1932-ben, Hollandiában jött létre, amikor is kereskedelmi láncba szerveződött számos önálló nagy- és kiskereskedő, hogy az egyre erősödő versenyben közösen hatékonyabban tudjanak helyt állni. A név maga a társulás holland jelmondatának kezdőbetűiből (DESPAR) származik, a "de spar" ugyanis hollandul fenyőt jelent. Ez köszön vissza a Spar logójában is.

Mivel a modell sikeresnek bizonyult, néhány évtizeden belül elterjedt Európában, majd a világ más részein is: ma az amszterdami székhelyű Spar nemzetközi áruházlánc négy kontinensen közel ötven Spar-szervezetet (és velük több mint 12 ezer üzletet) foglal magába.

A Spar magyarországi cége 1990-ben alakult, és első szupermarketét 1991-ben Tatán nyitotta meg. Ezt követően Budapesten és vidéken egyre-másra nyíltak a szuper- és hipermarketek - például ezekben a városokban: Budapest, Budapest XI. kerület, Debrecen, Pécs, Szeged és Miskolc. Ennek révén 2018 végére 500-nál is jóval több bolt viseli a Spar logóját - nagyobbik részük saját üzemeltetésben, kisebb hányaduk a franchise-program résztvevőjeként.

A Spar kategória szerint nálunk a Hipermarketek közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. A bicskei központú vállalathoz tartozó üzlethálózatban 13 ezren dolgoznak; a 2018-as üzleti évben több mint 600 milliárd forintos forgalmat értek el.

A Spar hivatalos magyarországi weboldala a spar.hu címen áll az internetezők szolgálatára.

SPAR VÁLASZTÉK

Assortment

A Spar több különböző üzlettípussal rendelkezik, amelyek mérete és termékválasztéka is eltérő. A Spar szupermarketek, Interspar hipermarketek mellett OMV-benzinkutaknál Spar Express, a franchise-hálózatban pedig Spar Partner és Spar Market boltok várják a vásárlókat.

Üzleteiben friss, tartós és fagyasztott élelmiszerek, hús és hal, tejtermékek, zöldség-gyümölcs, pékáru, üdítő- és szeszes italok, valamint szépségápolási cikkek, háztartási kellékek és vegyiáru, állateledel, babatermékek kaphatóak.

A Spar 1997-ben vezette be sajátmárkás termékeit, amelyeknek folyamatosan bővülő kínálata immáron több mint 2600 különféle árucikket foglal magába közel harminc termékkategórián belül - élelmiszereket, vegyiárut és kozmetikai cikkeket, illetve egyéb nem élelmiszerjellegű termékféleségeket. 2008-as bevezetése óta népszerű az S-Budget nevű pénztárcakímélő termékcsalád.

Az aktuális Spar akciós újságban mindenki talál a maga és családja számára hasznos ajánlatokat, ezért érdemes minden héten fellapozni, illetve a hétvégi akciókat ismertető szórólapba beletekinteni.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Sajt
Joghurt
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Pizza
Bor
Sör
Sertéshús
Banán
Rizs
Tea
Tejföl
Cukorka
Ketchup
Kiwi
Túró
Uborka
Vodka

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS