Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Auchan akciós újság lapozható 2024.07.11. - következő katalógus online

HIRDETÉS
Auchan

AUCHAN akciós újság

Auchan akciós újság 2024.07.11.-tól

3/5
Actual brochure

Az Auchan újság hétről hétre újabb pénztárcakímélő akciós ajánlatokat tartalmaz. E katalógus érvényessége a sok más akciós szórólap esetében is megszokott módon csütörtöktől szerdáig tart. Az éppen aktuális Auchan reklámújság itt érhető el - a benne található akciók kezdete pedig 2024.07.11.

A friss Auchan katalógus (Auchan Akciós újság) oldalain található akciók általában egy héten át vehetőek igénybe. Az e prospektusban szereplő termékajánlatok között kedvére válogathat nálunk, ráadásul itt a többi üzletlánc most érvényes akciós katalógusa szintén ugyanilyen könnyen kezelhető formátumban lapozgatható.

AUCHAN ÁRUHÁZAK

Shop

Az Auchan 1961-ben indult el Franciaországban - a cégalapító Roubaix városában nyitotta meg a legelső áruházat. Az Auchan mint nemzetközi kiskereskedelmi vállalat közel kétezer áruházzal képviselteti magát egytucat országban, amelyek közt tíz európai ország mellett Kína és Tajvan is megtalálható.

1998-ban nyílt meg az első magyarországi Auchan - ezt a budaörsi áruházat további 11 követte a fővárosban és vidéken. 2012-ben a Cora 7 hipermarketje is az Auchané lett, így ettől fogva 19 áruházban várják a vásárlókat (például a következő településeken: Budapest, Miskolc, Zalaegerszeg, Győr, Törökbálint és Budaörs). Az elmúlt néhány évben szupermarket és superstore formátumú boltok révén még több helyen vált elérhetővé az Auchan kínálata.

Az Auchan a kiskereskedelem Hipermarketek kategóriájának fontos szereplője. E kategóriában azonban rajtuk kívül számos egyéb üzletlánc (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Metro és EcoFamily) is verseng a vásárlók kegyeiért.

2016-ban lehetővé vált az online vásárlás az Auchan webáruházban, amely a auchan.hu címen érhető el.

AUCHAN VÁLASZTÉK

Assortment

Az Auchan áruházak több tízezres termékválasztékában friss, tartós és mélyhűtött élelmiszerek mellett háztartási és műszaki cikkek, lakberendezési kellékek, barkácsáru, játékszerek és szezonális termékek is helyet kaptak. Az Auchan sajátmárkás termékei mára már számos termékkategóriában megtalálhatóak, és sokan keresik e könnyen felismerhető csomagolású árucikkeket az akciós termékekkel is versenyképes árszínvonaluk miatt.

Mi is az Auchan szlogenje? . Ezt tartja szem előtt, amikor a vásárlók számára nagy alapterületű áruházaiban kedvező áron nyújt hatalmas választékot mindenféléből, ami a hétköznapok során akár a háztartásban, akár a szabadidő eltöltésében hasznos lehet.

A rendszeres Auchan akciós újságot (Auchan Akciós újság) - amelynek vevőcsalogató ajánlatai egy héten át érvényesek - időnként kiegészíti egy vagy több, szezonális akciókat tartalmazó katalógus, többnyire évszakváltáskor, iskolakezdéskor vagy ünnepek előtt.

A KIMBINO

Kimbino App

A Kimbino internetes oldala (Kimbino.hu) és mobiltelefonos applikációja (Kimbino) segít abban, hogy bárhol is jár, bármikor is szeretne tájékozódni a különféle üzletek akcióiról, mindig rendelkezésére álljon az összes akciós újság akár okostelefonján, akár laptopján, tabletjén vagy számítógépén.

A Kimbino azonban ezen felül a környezetvédelemhez, így bolygónk megóvásához is hozzájárul, hiszen míg az egy-két hét elteltével kidobásra kerülő reklámújságok rengeteg papír felhasználásával készülnek, addig a Kimbino papírmentes módon, fák kivágása nélkül teszi lehetővé, hogy a vásárlók értesülhessenek az őket érdeklő akciókról.

Ha a Kimbino gyors és könnyen kezelhető alkalmazását használja, és a mi szolgáltatásunk révén tekinti át az akciós szórólapok sokaságát, azzal nem pusztán idejét és pénztárcáját kíméli, hanem egyre nagyobb terhelést elszenvedő lakóhelyünkkel, a Földdel is jót tesz.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tej
Vaj
Sajt
Joghurt
Olaj
Kenyér
Kávé
Csokoládé
Szalámi
Szalonna
Pizza
Bor
Sör
Csirkehús
Alma
Narancs
Paradicsom
Banán
Rizs
Hal

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS