Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Azur akciós újság 2024.07.02. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Azur

Azur akciós újság - lapozható katalógus

ÁRENGEDMÉNYEK AZ AZÚR AKCIÓS ÚJSÁG LAPJAIN

3/5
Actual brochure

Ha kozmetikumot szeretne venni vagy a mosáshoz-takarításhoz szükséges termékek fogytak ki a háztartásból, akkor érdemes az Azúr akciós újság (Azur Akciós újság) fellapozásával kezdenie. Olcsón vagy legalábbis a megszokottnál kedvezőbb áron vásárolhat, amennyiben az aktuális Azúr akciók (érvényesség kezdete: 2024.07.02.) széles köréből állítja össze a bevásárlólistáját. A mindenkori aktuális Azúr akciós újság nálunk megtalálható itt.

Garantáltan eljön persze az újabb beszerzések ideje is, ha nem Július során, akkor a következő hónapban. Jól jár tehát azzal, ha honlapunk címét elmenti - így legközelebb megint csak azonnal át tudja majd tekinteni a friss akciós ajánlatokat akár számítógépén, akár okostelefonján. Ügyeljen rá, hogy az Azúr akciós újság mostani ajánlatai 2024.07.02. - 2024.07.20. időszakban érvényesek, nehogy lemaradjon róluk! Aztán pedig térjen vissza hozzánk legközelebb is, amikor már más, de bizonyára hasonlóan előnyös Azúr akciók sorából válogathat a nálunk online lapozgatható reklámkiadványban.

AZ ÚJJÁSZÜLETETT AZÚR ÜZLETLÁNC

Shop

Az Azúr név hallatán alighanem azonnal megjelenik lelki szemei előtt a jól ismert márka jellegzetes logója és termékválasztéka. Az 1950-ben létrejött Azúr legutóbbi fénykorát a kilencvenes években élte, amikor országos hálózattal büszkélkedhetett, az akkoriban megnyíló bevásárlóközpontokban is boltokat működtetett, ráadásul a hazai kiskereskedelemben úttörő módon elsőként vett fel kínálatába saját márkás termékeket. 2007-ben az Azúr név egy időre eltűnt a magyarországi piaci szereplők köréből, de néhány évvel ezelőtt megújulva tért vissza, hogy felvegye a versenyt a német drogérialáncokkal, amelyeknek üzletei szinte mindenütt megtalálhatóak hazánkban.

Az Azúr ilyen szintű lefedettséget ugyan még nem ért el az újbóli piacra lépés, vagyis az Azúr márkanév 2016-os ismételt bevezetése óta, de az akkor 18 üzlettel induló bolthálózat mára megduplázódott. Jelenleg elsősorban Magyarország déli megyéiben (Csurgótól Orosházáig, Szegedtől Kalocsáig), továbbá néhány észak-dunántúli városban (Szombathely, Csorna, Kapuvár) képviselteti magát. Az Azúr honlap (ez a azur.hu címen érhető el) részletes boltlistát közöl, amelyből ön is megtudhatja, hol találja az önhöz legközelebb eső Azúr üzletet és milyen nyitvatartási időben keresheti azt fel.

Az Azúr termékkínálatában leghangsúlyosabban a szépségápolási cikkek (arc- és testápolószerek, hajápolás és hajfestékek, szájápolási termékek, parfümök, dekorkozmetika) és higiéniai termékek, valamint a háztartási vegyiáru (mosó-, öblítő-, mosogató-, tisztítószerek) vannak jelen. Ezeken felül még babaápolási termékek, papír-írószer és csomagolóanyagok, sőt csomagolt élelmiszerek (dobozos sörtől a gumicukorig) is fellelhetőek az üzletek polcain.

Amennyiben éppen esedékes az ilyen jellegű termékek beszerzése, az Azúr boltok kézenfekvő megoldást nyújtanak. Elmondható azonban ugyanez számos más, hasonló profillal működő üzletláncról is, amelyek ugyancsak helyet kaptak weboldalunk Egészség és Szépség kategóriájában. Itt tehát nem csupán az Azúr akciós újság online változata várja önt, hanem további kiskereskedelmi hálózatok (például: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika) legfrissebb akciós kiadványai, katalógusai.

AZÚR AKCIÓK SZÉLES KÖRE

Assortment

A legnagyobb takarékoskodásra mindig azoknál a termékeknél nyílik lehetőség, amelyeket rendszeres jelleggel vásárol az adott háztartás. Az Azúr drogériák választékában alapvetően ilyen termékek találhatóak, vagyis az Azúr akciós újság (Azur Akciós újság) kedvezményes ajánlatait kihasználva hétről hétre több pénz maradhat a tárcájában, mint az akciók nélkül.

Figyelje hát most és a jövőben is, hogy milyen árengedményekkel, promóciókkal kedveskedik vevőinek az Azúr. Ezt legkönnyebben e honlapon teheti meg, mert nálunk garantáltan megleli a friss Azúr akciós újság digitális verzióját, amely mindig önnel lesz, ha telefonja kéznél van. Az Azúr kiváló ajánlatai mellett az Azúrhoz hasonló termékkört kínáló üzletek akcióit se hagyja figyelmen kívül, ugyanis az ezeket ismertető reklámújságok szintúgy naprakészen az ön rendelkezésére állnak. Így lehet egészen biztos abban, hogy tájékozottan hozza meg vásárlási döntéseit, márpedig ez a takarékoskodás alapja!

A KIMBINO PRAKTIKUS SEGÍTSÉG

Kimbino App

Akár a Kimbino honlapjáról tájékozódik (a kimbino.hu címre ellátogatva), akár a Kimbino mobilalkalmazást részesíti előnyben, szolgáltatásunk révén tökéletes rálátása lesz az aktuális akciók teljes körére. Így ráadásul szükségtelen a papíralapú kiadványok, különféle szórólapok és újságok rendszeres begyűjtése - azaz nem pusztán kényelmesebb és egyszerűbb, hanem környezetbarátabb módot választhat az információgyűjtésre.

Ezáltal a pénztárcája mellett bolygónk is jól jár, hiszen ha online tájékozódik (és ezt ma, a mindig velünk lévő telefonok, táblagépek korában játszi könnyedséggel megteheti), akkor azokat a fákat is megóvja, amelyeket Azur és egyéb reklámkiadványokhoz már nem szükséges felhasználni. Praktikum, spórolás és környezetvédelem egyszerre: ezt nyújtja önnek a Kimbino weboldal és applikáció!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Sampon
Testápoló
Tusfürdő
Fogkrém
Szájvíz
Mosópor
Mosószer
Hajfesték
Mosógél
Mosókapszula
Pelenka
Öblítő
Stift
Légfrissítő
Folyékony mosószer
Vitamin c
Wc papir
Old spice
Pampers
Persil

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS