Kimbino
Kimbino

FullDiszkont akciós újság 2024.06.03. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
FullDiszkont
HIRDETÉS

FullDiszkont akciós újság - lapozható katalógus

Full diszkont akciós újság

3/5
Actual brochure

Nálunk megtalálhatja a Full Diszkont legjobb ajánlatait. A rendszeres kedvezményekkel előrukkoló Full Diszkont „a spórolás szakértője” szlogenjéhez híven kedvező és olcsó árakkal várja vásárlóit. A legfrissebb kiadványban, a FullDiszkont Akciós újság-ben megtekinthetjük a következő időszakban érvényes akciókat itt: 06.03. - 06.30.

A FULL DISZKONTRÓL RÖVIDEN

Shop

A SWEET-LINE-98 Kft. Full Diszkont néven csupán 4 debreceni üzletet üzemeltet. Az Ötvenhatosok terén a Délibáb Üzletház és az Aldi mellett, emiatt árainak rendkívül versenyképesnek kell lennie. Az Űrhajósok terénél egy háromemeletes épület aljában a közeli Intersparral kell versenybe szállnia. A Nagyállomás közelében a Petőfi téren egy Coop kel ölre a vásárlókért folytatott harcban. A Vágóhíd utca 3. szám alatt nincs kompetitor a közelben jó áraival. Itt még könnyű parkolási lehetőség is adott. Állandó és szezonális termékekkel (pl.: karácsonyi fejdísz), kedvező árú élelmiszerekkel, vegyiáruval és italokkal várja vásárlóit. Kéthetente új akciói csalogatják üzleteibe régi és új vevőit.

Az üzletlánc célja, hogy minél kedvezőbb árú, jó minőségű termékeket biztosíthasson a mindennapokban. 

A FULL DISZKONT KÍNÁLATA

Assortment

Az áruház fő profilja a hagyományos, kedvező árú élelmiszerek, jó minőségű vegyiáruk és jó ár-érték arányú italok kínálata. Az üzletekben más, háztartásban használatos cikkek is megtalálhatóak: evőeszközök, bögrék vagy kisebb lakberendezési tárgyak. Gyereknap alkalmából például leértékelt édességekkel, alkalmanként játékszerekkel várják a vásárlóközönség fiatalabb tagjait. Ki tudna ellenállni a kasszánál egy csillogó csomagolású csokoládénak?

Az Aloe verás termékeiről weboldalukon részletes tájékoztatást kaphatunk: fulldiszkont.hu. Egy egész aloldalt szenteltek a témának, mintha a gyógynövényes termékek lennének túlsúlyban az áruház kínálatában. A Full Diszkont fontosnak tartja a növény jótékony hatásairól való információk megosztását is, melyet szintén itt, az üzlet honlapján találhatnak.

Ne szalassza el a legújabb akciókat: válogasson közülük egy helyen, a Kimbino oldalán. Vásároljon tudatosan, spóroljon idejével és kedvezzen pénztárcájának. A Kimbino online katalógusai megkönnyítik mindennapos vásárlásait. Böngéssze telefonján vagy számítógépén bármikor! Ha a Full Diszkont közzéteszi új akciós újságját, nincs más dolgunk, mint a Kimbino weboldalán felkeresni (kedvenceink közt) az üzletlánc profilját, s máris láthatjuk, miért érdemes betérni oda.

Nem találja a megfelelő terméket a FullDiszkont újságban? Tekintse meg például más hipermarketek ajánlatait: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

Kimbino App

A Full Diszkont is megtalálható sok más áruházzal együtt a Kimbino weboldalán és applikációján, hiszen a Kimbino célja alkalmazóinak állandó tájékoztatása a megjelenő legújabb akciós újságokról, legjobb ajánlatokról. Látogatóink így időt és pénzt takaríthatnak meg, mert nem csak egyszerűbbé és gyorsabbá, de hatékonyabbá is tesszük így a kedvezmények közti böngészést – mindezt ráadásul a környezetvédelem jegyében. A Kimbino törődik a környezettel, ezért kizárólag online akciós újságokat tesz elérhetővé.
Kényelmesebb, zöldebb, egyszerűbb – használja a Kimbinót!

A Full Diszkont megtalálható a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) vagy a Kimbino applikációján (Kimbino) a Hipermarketek kategórián belül

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Olaj
Narancs
Rizs
Ketchup
Uborka
Grapefruit
Citrom
Őszibarack
Chili
Lime
Körte
Chips
Ropi
Földimogyoró
Kakaópor
Zabpehely
Löncshús
Zöldségkeverék
Fűszerkeverék

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS