Aktuális szórólap - OBI szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.06.05.
Aktuális szórólap - OBI szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.22.
Aktuális szórólap - OBI szórólap megtekintése, amely érvényes a következő dátumtól: 2019.05.08.
Ki ne hallotta volna már OBI nevét? Köszönhetően a kiváló és változatos termékkínálatuknak az egyik piacvezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon! OBI majdnem mindent kínál, amire Önnek szüksége van. Ami még fontosabb: rendkívül kedvező árakon! OBI rendszeresen mutat be új és nagyszerű ajánlatokat. Legfrissebb ajánlatok érvényes: 2019.03.06.. És az alábbi linken megtekinthető: itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mayer Szerszám, Merkury Market, Möbelix! Ezen üzletek OBI versenytársai.

Ha esetleg nem találta volna meg az oldalunkon, amit keresett. Látogassoa meg az üzletlánc hivatalos weboldalát, hogy megtekintse a teljes termékkínálatot: www.obi.hu

A nyomtatott szórólapok maradiak. A környezettudatosság idejét éljük, az online szórólapok sokkal praktikusabbak. A Kimbino oldalán megtalálja OBI legfrissebb ajánlatait is. OBI legújabb ajánlatainak böngészése online szórólapokon keresztül sokkal környezettudatosabb, mintha a nyomtatott változtatot fürkészné.Örülünk, hogy az online szórólapokat választotta.

Most egyszerű spórolni vásárlással!

OBI. Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat! Így mindig elsőként értesül a legújabb OBI ajánlatokról. A Kimbino Csapata!