Logo OBI - Otthon, kert
3.5/5

OBI akciós újság - Békéscsaba

HIRDETÉS

OBI Békéscsaba akciós újság

3.5/5
Actual brochure
Ki ne hallotta volna már OBI nevét? Köszönhetően a kiváló és változatos termékkínálatuknak az egyik piacvezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon! OBI majdnem mindent kínál, amire Önnek szüksége van. Ami még fontosabb: rendkívül kedvező árakon! Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Bauhaus, Bedario, BodrogiBau, BRW Bútorház, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market! Ezen üzletek OBI versenytársai.

Ha nem tudja, hogy melyik OBI üzlet van legközelebb lakhelyéhez, próbálja megkeresni itt: Budapest, Szeged, Békéscsaba, Gyöngyös, Tatabánya Ha esetleg nem találta volna meg az oldalunkon, amit keresett. Látogassoa meg az üzletlánc hivatalos weboldalát, hogy megtekintse a teljes termékkínálatot: www.obi.hu

A nyomtatott szórólapok maradiak. A környezettudatosság idejét éljük, az online szórólapok sokkal praktikusabbak. A Kimbino oldalán megtalálja OBI legfrissebb ajánlatait is. OBI legújabb ajánlatainak böngészése online szórólapokon keresztül sokkal környezettudatosabb, mintha a nyomtatott változtatot fürkészné.Örülünk, hogy az online szórólapokat választotta.

Most egyszerű spórolni vásárlással!

OBI. Iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat! Így mindig elsőként értesül a legújabb OBI ajánlatokról. A Kimbino Csapata!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OBI üzlethelyiségek a Békéscsaba városában

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo OBI -
Logo OBI -