KimbinoKimbino
Logo Möbelix - Otthon, kert
3/5

Möbelix akciós újság

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

„Möbelix – a jó ár fix!”: most még jobb árakon várja a Möbelix a vásárlókat a legjobb kedvezményekkel. A Möbelix akciós újságot megtekintheti itt, mely érvényes a következő időszakra: 09.16. - 10.20. Válogasson a kiváló ajánlatok közül a Möbelix katalógusban! A kiadvány neve: Möbelix - Akciós újság.

A Möbelix áruházról röviden

Az XXXLutz anyacég első Möbelix áruházat 1989-ben nyitotta meg az osztrák Sankt Florian városában. Minőségi termékeivel és elérhető áraival hamar belopta magát az emberek szívébe. Hamarosan nem csak Ausztriában, hanem Horvátországban, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon is elterjedt lakberendezési szaküzletté vált. A cégcsoport ma már több mint 70 üzlettel rendelkezik az említett országokban.

Hazánkban először 2008-ban nyílt lehetőségük az érdeklődőknek Möbelix áruház látogatására. Az első áruház Dunakesziben nyitotta meg kapuit. Jelenleg az alábbi településeken találhatóak Möbelix áruházak: Győr, Budapest, Debrecen és Miskolc.

Nem találta meg, amit keresett? A Kimbino sok más üzlet aktuális akcióit is megmutatja Önnek. Lakberendezés témában nézzen körül az alábbi üzleteknél: Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill és Merkury Market.

A Möbelix kínálata

Bár mottójuk „Möbelix – a jó ár fix!” az alacsony árak jelenlétét sugallja, a Möbelix csapata azt az elvet követi, hogy nem minden az alacsony ár. Minőségi termékeik összeállításánál nem spórolnak. Céljuk a vásárlók igényeinek lehető legmagasabb fokú kielégítése, ezért ötvözik a kiváló minőséget a versenyképes árakkal, hogy a megbízható termékek mindenki számára elérhetők legyenek. Szolgáltatásaikkal is a vásárlók kedvében szeretnének járni: szállítási kedvezményeik mellett a megrendelőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az összeszerelésben szakemberek segítségét kérjék. 3D-s konyhatervezőjük az online felületen nyújt óriási segítséget az álomkonyha megvalósításában. Ha azonban jobban szeretné profi kezekre bízni már a tervezés első pillanatait, a Möbelix szakképesített munkatársai készségesen mennek ki a helyszínre, és látják el professzionális tanácsokkal, ötletekkel a jövőbeli boldog konyhatulajdonosokat.

Az alapbútorok és lakásdekorációk mellett barkácsoláshoz, kerti munkához szükséges eszközöket és gépeket is találunk a Möbelix polcain, jó minőségű lakástextíliái (szőnyegek, függönyök, rolók, huzatok és takarók) szintén vonzó árakon várják a kedves vásárlókat. Legyen szó a lakás bármelyik helyiségéről, a Möbelix üzletei és a webshop (www.moebelix.hu) az ötletek óriási tárházával vár mindenkit.

Keresse a Möbelix - Akciós újság-et a Kimbinón! Az akció érvényes: 2021.09.16.-től.

 A Kimbino

Nézzen szét a legújabb Möbelix akciók között, és vásároljon tudatosabban a Kimbino weboldal (Kimbino.hu) vagy applikáció (Kimbino) segítségével! A Kimbino nagyszerű asszisztens, hiszen pár kattintással megmutatja Önnek, hol vannak a legjobb kedvezmények lakberendezés, vagy akár más kategóriában. Így Ön okostelefonján, táblagépén vagy laptopján bármikor megtekintheti azokat, akár otthon, akár munkahelyén, vagy éppen útközben szeretné következő vásárlását előre megtervezni. A környezetszennyező, papír alapú szórólapok már a múlté. A Kimbino törődik a környezettel, ezért a kizárólag online, környezetbarát katalógusok kínálatával Önnek is segít abban, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után. A Möbelix újság a Kimbino weboldalán és alkalmazásában a Otthon, kert kategória alatt érhető el.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tejvajsajtjoghurtolajkávészalámisonkasör
Kimbino
Bezárás
Logo Möbelix -
  • Balmazújvárosi út 4
  • Gyáli út 33
  • Fehérvári út 5
  • Mécs László utca 13
  • 25