Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Möbelix akciós újság 2024.07.08.-tól > Lapozható Online Katalógus

HIRDETÉS
Möbelix

Möbelix akciós újság

Möbelix akció

3/5
Actual brochure

„Möbelix – a jó ár fix!”: most még jobb árakon várja a Möbelix a vásárlókat a legjobb kedvezményekkel. A Möbelix akciós újságot megtekintheti itt, mely érvényes a következő időszakra: 07.08. - 07.21. Válogasson a kiváló ajánlatok közül a Möbelix katalógusban! A kiadvány neve: Möbelix Akciós újság.

A Möbelix áruházról röviden

Shop

Az XXXLutz anyacég első Möbelix áruházat 1989-ben nyitotta meg az osztrák Sankt Florian városában. Minőségi termékeivel és elérhető áraival hamar belopta magát az emberek szívébe. Hamarosan nem csak Ausztriában, hanem Horvátországban, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon is elterjedt lakberendezési szaküzletté vált. A cégcsoport ma már több mint 70 üzlettel rendelkezik az említett országokban.

Hazánkban először 2008-ban nyílt lehetőségük az érdeklődőknek Möbelix áruház látogatására. Az első áruház Dunakesziben nyitotta meg kapuit. Jelenleg az alábbi településeken találhatóak Möbelix áruházak: Győr, Budapest és Debrecen.

Nem találta meg, amit keresett? A Kimbino sok más üzlet aktuális akcióit is megmutatja Önnek. Lakberendezés témában nézzen körül az alábbi üzleteknél: JYSK, OBI, Bauhaus, Pepco, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL.

A Möbelix kínálata

Assortment

Bár mottójuk „Möbelix – a jó ár fix!” az alacsony árak jelenlétét sugallja, a Möbelix csapata azt az elvet követi, hogy nem minden az alacsony ár. Minőségi termékeik összeállításánál nem spórolnak. Céljuk a vásárlók igényeinek lehető legmagasabb fokú kielégítése, ezért ötvözik a kiváló minőséget a versenyképes árakkal, hogy a megbízható termékek mindenki számára elérhetők legyenek. Szolgáltatásaikkal is a vásárlók kedvében szeretnének járni: szállítási kedvezményeik mellett a megrendelőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az összeszerelésben szakemberek segítségét kérjék. 3D-s konyhatervezőjük az online felületen nyújt óriási segítséget az álomkonyha megvalósításában. Ha azonban jobban szeretné profi kezekre bízni már a tervezés első pillanatait, a Möbelix szakképesített munkatársai készségesen mennek ki a helyszínre, és látják el professzionális tanácsokkal, ötletekkel a jövőbeli boldog konyhatulajdonosokat.

Az alapbútorok és lakásdekorációk mellett barkácsoláshoz, kerti munkához szükséges eszközöket és gépeket is találunk a Möbelix polcain, jó minőségű lakástextíliái (szőnyegek, függönyök, rolók, huzatok és takarók) szintén vonzó árakon várják a kedves vásárlókat. Legyen szó a lakás bármelyik helyiségéről, a Möbelix üzletei és a webshop (moebelix.hu) az ötletek óriási tárházával vár mindenkit.

Keresse a Möbelix Akciós újság-et a Kimbinón! Az akció érvényes: 2024.07.08.-től.

A Kimbino

Kimbino App

Nézzen szét a legújabb Möbelix akciók között, és vásároljon tudatosabban a Kimbino weboldal (Kimbino.hu) vagy applikáció (Kimbino) segítségével! A Kimbino nagyszerű asszisztens, hiszen pár kattintással megmutatja Önnek, hol vannak a legjobb kedvezmények lakberendezés, vagy akár más kategóriában. Így Ön okostelefonján, táblagépén vagy laptopján bármikor megtekintheti azokat, akár otthon, akár munkahelyén, vagy éppen útközben szeretné következő vásárlását előre megtervezni. A környezetszennyező, papír alapú szórólapok már a múlté. A Kimbino törődik a környezettel, ezért a kizárólag online, környezetbarát katalógusok kínálatával Önnek is segít abban, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után. A Möbelix újság a Kimbino weboldalán és alkalmazásában a Otthon és Kert kategória alatt érhető el.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Sütő
Ágy
Matrac
Párna
Ruhásszekrény
Éjjeliszekrény
Kanapé
Fotel
Polc
Asztal
Szék
Komód
Kerti bútor
Tükör
Szőnyeg
Lábtörlő
Lámpa
Falióra
Ágyneműhuzat
Ülőpárna

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS