KimbinoKimbino
Logo F&F - Ruházat, cipők és sport
3/5

F&F akciós újság

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Honnan is lehet ismerős ez a márka? Nem C&A, nem H&M. Az irány jó, ugyanis ruhamárkáról van szó, a Tesco üzleteiben láthatunk F&F címkével ellátott ruhadarabokat. És mivel a Kimbinon is szerepel, nem csoda, hogy létezik F&F katalógus, amit digitálisan minden alkalommal frissít a Kimbino, lásd most is: F&F - Akciós újság itt.

Az F&F-ről röviden

„Vásárlóinkat abban szeretnénk segíteni, hogy mindig csodásan érezzék magukat, ez teszi márkánkat népszerűvé és ellenállhatatlanná.” Talán nem is kellene több szót fecsérelnünk itt az üzlet bemutatására, annyira szép mondattal indítják a bemutatkozót saját oldalukon. Magas minőség, elérhető árak, trendi darabok. Kell ennél több? Vásárló kell! És ezért teszik közzé rendszeresen katalógusukat, amiben akciókról értesülhetünk.

A Tesco otthonából, Nagy-Britanniából indult a márka története, 2008-ban lett Kelet-Európában elérhető a „fekete-fehér” márka. Hozzávetőlegesen 600 Tesco áruházban található meg Európában, valószínűleg mind nézegettük már a kínálatot bevásárlás közben.

Divat nagyszerű áron – a jelmondatuk. Nézzük is meg rögtön, mit ajánlanak nagyszerű áron: www.ffdivat.com. Lehet a Tesco saját márkás termékei közt jót találni, ebben talán mindenki egyetért. Ha betérünk egy Tesco üzletbe Magyarországon, biztosan megtaláljuk könnyűszerrel az F&F akciókat is, kínálnak férfi-, női- és gyermek ruházatot.

A Tesco Clubcard-ot F&F termékek vásárlásakor is lehet alkalmazni, pontokat gyűjthetünk, (miközben vásárlási szokásainkról adunk információt a Tesco-nak). Mivel az áruház bizonyos feltételek mellett Magyarország legeldugottabb helyeire is kiszállít árut, a ruházati termékeket is megrendelhetjük online. Előtte azonban mindig érdemes összehasonlítani az árakat más eladók áraival. Egy helyen megtalálhatjuk a Kimbion alkalmazásban vagy weboldalon a ruházati termékeket kínálókat, Ruházat, cipők és sport és azokat, amelyek településünkön elérhetők, Budapest, Tata, Szolnok és Szekszárd. Sajnos a Tesco (F&F) is több tízezer példányban nyomtatja papíralapú akciós újságjait hetente, örömteli lenne, ha egyszer felhagynának a pazarlással. Hiszen a Kimbino egy helyre gyűjti az üzletek heti/havi kínálatát, digitális formában megtekintheti bármennyi ember, nem kell érte fákat kivágni, nyomdagépeket üzemeltetni.

Nem találja, amit keresett? Böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, H&M, Hervis Sports, Intersport és Kik.

Az F&F kínálata

Mit vehetünk az F&F-nél? Létezik az F&F sport, F&F otthon és az F&F divat kategória, ami azt mutatja, nem csak ruhanemű szerepel a márkanév alatt. Ugyanakkor a női-, férfi és gyermek alsónemű, nadrág, szoknya vagy fitnesz ruházat jut eszünkbe, ha a Tesco F&F akcióira gondolunk. Javasolt személyesen megnézni az elérhető termékeket, legtöbbször a szórólapjuk nagyon leszűkíti, már-már lekicsinyíti a kínálatot. Persze akinek a nevesebb márkák imponálnak, nem valószínű, hogy hajlandó egy Tesco márkás ruhát viselni, de nekik is azt mondjuk, érdemes próbát tenni egy-egy ruhadarabbal. 

Keresse a F&F újságot a Kimbinón, és élvezze, ahogy a legjobb ajánlatok megtalálják Önt! A legújabb F&F akciós újság neve: F&F - Akciós újság.

A Kimbino

Ha ínséges idők járnak, ha dagad a pénztárcánk a sok pénztől, sokunknak mindig számít miért mennyit adunk ki. Használjuk a Kimbino adta lehetőséget, hogy néhány kattintás után kedvenc üzleteink, márkáink kínálatát böngésszük online. S közben a környezetet is kíméljük azzal, hogy nem növeljük a szemét mennyiségét, nem dobjuk el a papírkatalógusokat. A Kimbino segít Önnek, hogy első kézből értesüljön a legjobb ajánlatokról. Önnek nincs más dolga, mint meglátogatni a Kimbino weboldalát (Kimbino.hu) vagy alkalmazását (Kimbino).

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo F&F -
  • Csopak utca 31
  • Párkány utca 6a
  • Pillangó utca 15
  • Zrínyi utca 7
  • Remeteségpuszta