KimbinoKimbino
Logo Mentavill - Otthon, kert
3/5

Mentavill akciós újság Május 2022

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Mentavill akciós újság

A Mentavill Katalógus Vonzó Akciói

3/5
Actual brochure

Bármely ingatlannak nélkülözhetetlen funkcionális eleme a villamosság és az ehhez szükséges eszközök, a kapcsolószekrénytől a konnektorig. A Mentavill Kft. által forgalmazott termékek köre mindezt lefedi. A jelenleg (05.12. - 05.25. között) érvényes Mentavill katalógus ajánlatai gondoskodnak arról, hogy kiváló minőségű termékeket kedvező áron szerezhessen be.

Így ha bármilyen igénye merül fel az épületvillamosság terén, feltétlenül nézze át a friss Mentavill katalógus (Mentavill - Akciós újság) akcióit, amelyeket a reklámújság online verziójában megtalál itt. Ha pedig a későbbiekben sem szeretne lemaradni egyetlen kedvezményes vásárlási lehetőségről sem, akkor tegye el honlapunk címét könyvjelzői közé és látogasson vissza rendszeresen, mert itt a Mentavill Kft. akciós újságjának mindig elérhető az aktuális száma.

A Mentavill Kft. Bemutatása

Shop

A mára Magyarország egyik vezető épületvillamossági forgalmazójává nőtt, 100%-ban magyar tulajdonú, székesfehérvári székhelyű Mentavill Kft-t nem sokkal a rendszerváltást követően, 1991-ben alapították. Üzleteik az egész országot lefedő hálózatot képeznek, hiszen úgy Budapesten, mint vidéken számos szaküzletük várja a betérő szakmai és lakossági vásárlókat. Ezek a boltok jelen vannak többek közt Budapest, Debrecen, Györ, Miskolc, Pécs városában, de talán magától értetődő, hogy 2022 során már az internetes vásárlás is szerepel az opciók között.

A Mentavill webshop a cég hivatalos honlapján érhető el, amelynek címe www.mentavill.hu. Amennyiben ön mégis inkább valamelyik szakáruházukba kíván betérni, természetesen ezek teljes listája (elérhetőségekkel és nyitvatartással) szintén rendelkezésre áll a weboldalon.

A Mentavill áruválasztéka lenyűgöző, ugyanakkor más hasonló profilú üzletek és áruházak kínálata se kerülje el figyelmét. Honlapunk Otthon, kert kategóriájában számos egyéb forgalmazó (így példának okáért: Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Merkury Market és Möbelix) Május során élő akciói, vagyis az ezeket ismertető akciós újságok, szórólapok, prospektusok ugyancsak megtalálhatóak.

A Mentavill Webshop És Bolthálózat Kínálata

Assortment

A Mentavill webáruháza és boltjai az épületvillamossági termékek lényegében teljes skáláját felvonultatják -  saját márkás árucikkek és neves gyártók (Schneider Electric, Legrand) termékei egyaránt részét képezik a palettának. A lakás megjelenésében is szerepet játszó termékek (vagyis a Mentavill kapcsoló-, konnektor-, illetve lámpaválasztéka) éppúgy rendkívül széles, mint a villanyszereléskor nélkülözhetetlen eszközök, készülékek és szerelési anyagok kínálata.

Legyen szó kábelcsatornákról vagy sorkapcsokról, vezetékekről vagy csatlakozókról, relékről vagy fogyasztásmérőkről, fűtőkábelekről vagy termosztátokról, a Mentavillnél mindenből gazdag a termékválaszték. A kor igényeinek megfelelően az okosotthon berendezései szintén beszerezhetőek itt, ahogy kaputelefon és autótöltő, szerszám és mérőműszer, de még akár bojleralkatrészek avagy különféle akkumulátorok is.

A pénztárcabarát beszerzések az alapos tájékozódásnál kezdődnek. Ezt szolgálja honlapunk azzal, hogy a Mentavill Kft. katalógusát (Mentavill - Akciós újság), valamint számos további szaküzlet és barkácsáruház akciós kiadványait egy helyre összegyűjtve bocsájtja az ön rendelkezésére. Vásárlás előtt mindig nézzen be hozzánk, hogy aztán célirányosan indulhasson el a beszerzőkörútra.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Narancs
PC
Egér
Audio
Kamera
Kábel
Csatlakozó
USB
Vágó
Lámpa
Töltő
BB krém
CC krém
Elektromos rovarcsapda

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Mentavill -
    Logo Mentavill -