false
Kimbino
Kimbino
Logo Mentavill - Otthon és Kert
3/5

Mentavill akciós újság December 2023

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Mentavill akciós újság

A Mentavill Katalógus Vonzó Akciói

3/5
Actual brochure

Bármely ingatlannak nélkülözhetetlen funkcionális eleme a villamosság és az ehhez szükséges eszközök, a kapcsolószekrénytől a konnektorig. A Mentavill Kft. által forgalmazott termékek köre mindezt lefedi. A jelenleg (11.17. - 11.26. között) érvényes Mentavill katalógus ajánlatai gondoskodnak arról, hogy kiváló minőségű termékeket kedvező áron szerezhessen be.

Így ha bármilyen igénye merül fel az épületvillamosság terén, feltétlenül nézze át a friss Mentavill katalógus (Mentavill Akciós újság) akcióit, amelyeket a reklámújság online verziójában megtalál itt. Ha pedig a későbbiekben sem szeretne lemaradni egyetlen kedvezményes vásárlási lehetőségről sem, akkor tegye el honlapunk címét könyvjelzői közé és látogasson vissza rendszeresen, mert itt a Mentavill Kft. akciós újságjának mindig elérhető az aktuális száma.

A Mentavill Kft. Bemutatása

Shop

A mára Magyarország egyik vezető épületvillamossági forgalmazójává nőtt, 100%-ban magyar tulajdonú, székesfehérvári székhelyű Mentavill Kft-t nem sokkal a rendszerváltást követően, 1991-ben alapították. Üzleteik az egész országot lefedő hálózatot képeznek, hiszen úgy Budapesten, mint vidéken számos szaküzletük várja a betérő szakmai és lakossági vásárlókat. Ezek a boltok jelen vannak többek közt Budapest, Debrecen, Györ, Miskolc, Pécs városában, de talán magától értetődő, hogy 2023 során már az internetes vásárlás is szerepel az opciók között.

A Mentavill webshop a cég hivatalos honlapján érhető el, amelynek címe mentavill.hu. Amennyiben ön mégis inkább valamelyik szakáruházukba kíván betérni, természetesen ezek teljes listája (elérhetőségekkel és nyitvatartással) szintén rendelkezésre áll a weboldalon.

A Mentavill áruválasztéka lenyűgöző, ugyanakkor más hasonló profilú üzletek és áruházak kínálata se kerülje el figyelmét. Honlapunk Otthon és Kert kategóriájában számos egyéb forgalmazó (így példának okáért: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL) December során élő akciói, vagyis az ezeket ismertető akciós újságok, szórólapok, prospektusok ugyancsak megtalálhatóak.

A Mentavill Webshop És Bolthálózat Kínálata

Assortment

A Mentavill webáruháza és boltjai az épületvillamossági termékek lényegében teljes skáláját felvonultatják -  saját márkás árucikkek és neves gyártók (Schneider Electric, Legrand) termékei egyaránt részét képezik a palettának. A lakás megjelenésében is szerepet játszó termékek (vagyis a Mentavill kapcsoló-, konnektor-, illetve lámpaválasztéka) éppúgy rendkívül széles, mint a villanyszereléskor nélkülözhetetlen eszközök, készülékek és szerelési anyagok kínálata.

Legyen szó kábelcsatornákról vagy sorkapcsokról, vezetékekről vagy csatlakozókról, relékről vagy fogyasztásmérőkről, fűtőkábelekről vagy termosztátokról, a Mentavillnél mindenből gazdag a termékválaszték. A kor igényeinek megfelelően az okosotthon berendezései szintén beszerezhetőek itt, ahogy kaputelefon és autótöltő, szerszám és mérőműszer, de még akár bojleralkatrészek avagy különféle akkumulátorok is.

A pénztárcabarát beszerzések az alapos tájékozódásnál kezdődnek. Ezt szolgálja honlapunk azzal, hogy a Mentavill Kft. katalógusát (Mentavill Akciós újság), valamint számos további szaküzlet és barkácsáruház akciós kiadványait egy helyre összegyűjtve bocsájtja az ön rendelkezésére. Vásárlás előtt mindig nézzen be hozzánk, hogy aztán célirányosan indulhasson el a beszerzőkörútra.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!