Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo G'Roby - Hipermarketek
3/5

G´Roby akciós újság lapozható 2024.05.30.

HIRDETÉS
G'Roby

G'Roby akciós újság - lapozható katalógus

G'Roby akciós újság

3/5
Actual brochure

Bemutatjuk Önnek a G’Roby, a budapesti élelmiszer-szupermarket legjobb ajánlatait tartalmazó akciós újságát, a G'Roby Akciós újság-t. A jelenleg 5 üzletet, valamint házhozszállítást biztosító webáruházat üzemeltető G’Roby hetente megújuló akciós újságaiban naprakész, kedvező ajánlatokról itt értesülhet. Jelenlegi kedvezményei 05.30. - 06.12. között érvényesek.

AZ ÁRUHÁZRÓL RÖVIDEN

Shop

Az 1992 óta működő áruház Gárdonyi Róbert alapító után kapta a G’Roby fantázianevet. Az üzletlánc jelenleg 5 üzlettel rendelkezik Budapesten az alábbi helyeken: Budapest.
1999 óta foglalkozik házhozszállítással, Magyarországon az elsők között alakította ki webáruházát.

„Az elégedett vásárló a legjobb reklám.”-ez a mottó vezérli munkájukban az áruház dolgozóit. Az internetes vásárlás, valamint a házhozszállítás lényegesen megkönnyítik vásárlóik mindennapjait. Regisztrált fogyasztóit hírlevelek, valamint a heti rendszerességgel megjelenő reklámújságai tájékoztatják aktuális akcióikról.

Bár az üzlet fizikailag csak Budapesten elérhető, futárai 24 órán belül Pest megye bizonyos településeire is kiszállítanak rendeléseket. A távolabb élőknek sem kell csüggedniük: a G’Roby az egész ország területére szállít csomagfutár segítségével, így rendelésünk 72 órán belül nálunk lehet településtől és távolságtól függetlenül. Személyes átvételre is lehetőség van budapesti központi raktárukban.

További információért a G’Roby üzletláncról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára, mely a groby.hu linken található.

A G’ROBY KÍNÁLATA

Assortment

Az áruház egy több mint 8.000 cikkből álló terméklistát kínál. Folyamatosan bővülő kínálata az élelmiszerek, italok, tisztítószerek és pipereholmik mellett állateledellel és irodaszerekkel is várja pénztárcájukat kímélni kívánó vásárlóit. 

A G’Roby magyar és nemzetközi márkákat is felsorakoztat üzleteiben és webáruházában. Hűségprogramukkal vásárlási visszatérítésre is lehetőséget biztosítanak.

Az áruház nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, a pazarlás csökkentésére. Szimpatikus szolgáltatásuk a szelektív hulladékgyűjtés, mely a házhozszállítások alkalmával vehető igénybe. A vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy kiszállítás után „megtöltsék” a G’Roby futárainak autóit saját, szelektíven gyűjtött hulladékukkal, akik a megfelelő helyekre szállítják azokat. Így minimális energiaráfordítással, az elszállítás lebonyolításának kihagyásával tehetnek környezetükért a kedves vásárlók. Ha élne ezzel a lehetőséggel, nincs más dolga, mint a rendelés leadásánál jelezni ezen igényét – így könnyedén megszabadulhat újságpapírjaitól, műanyag flakonjaitól, üvegeitől, fémdobozaitól, használt akkumulátoraitól és a felgyülemlett, lejárt alkáli elemektől is.

A G’Roby jó minőségű termékeit mindenki számára elérhetővé szeretné tenni, ezért hetente új akciókkal, kedvezményekkel várja visszatérő és új vásárlóit. A kedvező árakról a G’Roby akciós újságban értesülhet. A legfrissebb kiadvány (G'Roby Akciós újság) 2024.05.30.-től érvényes.

Vásároljon olcsóbban és tudatosabban a Kimbinóval! A weboldal vagy alkalmazás segítségével Ön nap mint nap a zsebében hordhatja a legkedvezőbb ajánlatokat. Használja Ön is! Tekintse meg az azonos kategóriába tartozó más üzletek ajánlatait is, például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

A Kimbino

Kimbino App

Szeretne Ön is első kézből értesülni a G’Roby legújabb akcióiról? A Kimbino listáján ez az üzlet is szerepel! Nem csak a Kimbino.hu weboldalon, hanem a Kimbino alkalmazáson is megtalálja (Hipermarketek). Nem kell nyomtatott újságokat keresni és őrizgetni, hogy tisztában legyünk a ránk váró kedvezményekkel: a Kimbino-val való böngészés megkönnyíti és felgyorsítja ezt a folyamatot, segítségével a hazai üzletek legfrissebb ajánlatai, kedvezményei, akciós újságai nonstop elérhetőek okostelefonunkon vagy számítógépünkön. Kizárólagos online verziója pedig még ökológiai szempontból is tudatos.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS