Kimbino
Kimbino

Kulcs Patika akciós újság Június 2024 > Kedvezmények Termékek

HIRDETÉS
Kulcs Patika
HIRDETÉS

Kulcs Patika akciós újság

Kulcs patika akciók

3/5
Actual brochure

Köhög a kisgyermekünk? Naptejre van szükségünk a napsütéses nyári hónapokban? Mindenféle gyógykészítmény, vitamin, étrendkiegészítő kapható a havonta megjelenő Kulcs Patika Akciós újság szerint, ami erre az időszakra érvényes: 2024.06.01. - 2024.06.30. Böngésszen az új katalógusban itt.

 

 

 

A Kulcs Patika márka és ami mögötte van

Shop

Gyógyszertár. Gyógyszertárak egyesülése, hálózata. A kulcs az egységben van. 2008-ban indult a franchise hálózat, amihez független patikák csatlakozhatnak. Manapság közel 180 patika tartozik a társasághoz, ami a többi között kiemelt gyártói kedvezményeket és innovatív marketing stratégiát kínál tagjai részére. A független gyógyszertárak ugyanis folyamatosan növekvő piaci nyomással, bizonytalansággal és csökkenő árréstömeggel szembesülnek. Például a Kulcs patikák ezekben a városokban található: Budapest.

Kérdéses, kötelező jellegű-e az egységes megjelenés a tagok részére, ha megnézzük például a pécsi Zsongorkő Gyógyszertár és a budapesti Mester utca 51. alatti patika honlapjait, jelentős eltéréseket vehetünk észre. Minden bizonnyal jó okuk volt éppen a Kulcs Patikák Hálózathoz csatlakozniuk, a havi akciós újságban jól átláthatóan felsorakoztatják a leértékelt vagy kiemelt termékeket. Megnézné a Kulcs Patika akciós újság mellett a többi patika(hálózat) kínálatát is? A Kimbinón könnyűszerrel átkattinthat más üzletek profiljára, s azonnal megláthatja, melyik készítményért hova érdemes betérni: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Gyöngy Patikák.

„Kérdezd a gyógyszerészt” – ez egy interaktív műsor a Kulcs Patika Hálózat közösségi oldalán. Szerda esténként egy-egy gyógyszertár alkalmazottja leül egy kamera elé, beszél egy előre meghirdetett témáról, majd a nézők azonnali írásos üzeneteire reagál. Csak egy példa: a komlói Vitál Plus gyógyszertár egy gyógyszerése a fogyúkúra és a diéta témakörben adott tájékoztatást.

Online edző is kamera elé áll 2-3 naponta, hogy a közösségi oldalon elérhető interaktív műsor keretében mozgásra ösztönözze a Kulcs Patika (akciók) rajongóit. Kedden, csütörtökön és vasárnap lehet az élő műsort követni 10:30-tól, később visszanézhetők azok.

Bár a kulcspatika.hu honlapjukon is fellelhető a Kulcs Patika akciós újság, mi mégis azt javasoljuk, leárazás-vadászatra a Kimbino profilon keresztül induljon. A keresztrejtvény számítógépen még egyszerűbben megoldható, az ajándék termékcsomagért pedig e-mailben is beküldhetjük a megfejtést. Törzsvásárlói kártyával egyedi kedvezmények is elérhetők.

A Kulcs Patika Hálózat kínálata

Assortment

A hálózat közel 90 tagja tart vényköteles és vény nélküli állatgyógyszereket, -készítményeket. Főként azonban embereknek való termékekkel számoljunk. Orrspray, fájdalomcsillapító, porc-, izom és csonterősítő tabletta, étrendkiegészítő. Visszérgyulladás okozta tünetek kezelésére vadgesztenye krém, és még sok-sok nyalánkság.

Legjobb, ha megnézzük a Kulcs Patika Akciós újság ajánlatát, hogy kiszúrjuk a leárazásokat. Akár 25%-kal kedvezőbben is hozzájuthatunk egyes termékekhez, bizonyítja a Kulcs Patika újság.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Körömlakk
Szájvíz
Kullancsriasztó
Sebtapasz
Stift
Terhességi teszt
Gyógyszerek
Cerave

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS