Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Kulcs Patika - Egyéb
3/5

Kulcs Patika akciós újság Október 2023 > Kedvezmények Termékek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kulcs Patika akciós újság

Kulcs patika akciók

3/5
Actual brochure

Köhög a kisgyermekünk? Naptejre van szükségünk a napsütéses nyári hónapokban? Mindenféle gyógykészítmény, vitamin, étrendkiegészítő kapható a havonta megjelenő Kulcs Patika Akciós újság szerint, ami erre az időszakra érvényes: 2023.09.01. - 2023.09.30. Böngésszen az új katalógusban itt.

 

 

 

A Kulcs Patika márka és ami mögötte van

Shop

Gyógyszertár. Gyógyszertárak egyesülése, hálózata. A kulcs az egységben van. 2008-ban indult a franchise hálózat, amihez független patikák csatlakozhatnak. Manapság közel 180 patika tartozik a társasághoz, ami a többi között kiemelt gyártói kedvezményeket és innovatív marketing stratégiát kínál tagjai részére. A független gyógyszertárak ugyanis folyamatosan növekvő piaci nyomással, bizonytalansággal és csökkenő árréstömeggel szembesülnek. Például a Kulcs patikák ezekben a városokban található: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Gyöngy Patikák és KOCKAÁRUHÁZ.

Kérdéses, kötelező jellegű-e az egységes megjelenés a tagok részére, ha megnézzük például a pécsi Zsongorkő Gyógyszertár és a budapesti Mester utca 51. alatti patika honlapjait, jelentős eltéréseket vehetünk észre. Minden bizonnyal jó okuk volt éppen a Kulcs Patikák Hálózathoz csatlakozniuk, a havi akciós újságban jól átláthatóan felsorakoztatják a leértékelt vagy kiemelt termékeket. Megnézné a Kulcs Patika akciós újság mellett a többi patika(hálózat) kínálatát is? A Kimbinón könnyűszerrel átkattinthat más üzletek profiljára, s azonnal megláthatja, melyik készítményért hova érdemes betérni: Pepco, Tchibo, eBizsu, Betly, Pingvin Patika, Office Depot, Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Gyöngy Patikák és KOCKAÁRUHÁZ.

„Kérdezd a gyógyszerészt” – ez egy interaktív műsor a Kulcs Patika Hálózat közösségi oldalán. Szerda esténként egy-egy gyógyszertár alkalmazottja leül egy kamera elé, beszél egy előre meghirdetett témáról, majd a nézők azonnali írásos üzeneteire reagál. Csak egy példa: a komlói Vitál Plus gyógyszertár egy gyógyszerése a fogyúkúra és a diéta témakörben adott tájékoztatást.

Online edző is kamera elé áll 2-3 naponta, hogy a közösségi oldalon elérhető interaktív műsor keretében mozgásra ösztönözze a Kulcs Patika (akciók) rajongóit. Kedden, csütörtökön és vasárnap lehet az élő műsort követni 10:30-tól, később visszanézhetők azok.

Bár a kulcspatika.hu honlapjukon is fellelhető a Kulcs Patika akciós újság, mi mégis azt javasoljuk, leárazás-vadászatra a Kimbino profilon keresztül induljon. A keresztrejtvény számítógépen még egyszerűbben megoldható, az ajándék termékcsomagért pedig e-mailben is beküldhetjük a megfejtést. Törzsvásárlói kártyával egyedi kedvezmények is elérhetők.

A Kulcs Patika Hálózat kínálata

Assortment

A hálózat közel 90 tagja tart vényköteles és vény nélküli állatgyógyszereket, -készítményeket. Főként azonban embereknek való termékekkel számoljunk. Orrspray, fájdalomcsillapító, porc-, izom és csonterősítő tabletta, étrendkiegészítő. Visszérgyulladás okozta tünetek kezelésére vadgesztenye krém, és még sok-sok nyalánkság.

Legjobb, ha megnézzük a Kulcs Patika Akciós újság ajánlatát, hogy kiszúrjuk a leárazásokat. Akár 25%-kal kedvezőbben is hozzájuthatunk egyes termékekhez, bizonyítja a Kulcs Patika újság.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Szőrtelenítő krém
Mosogatógép kapszula
Egész csirke
Pattogatni való kukorica
Elektromos rovarcsapda
Ginkgo biloba
Aloe vera
Chia mag
Dolce gusto kapszula
Vegán termékek
Elektromos kerékpár
Kombinált hűtőszekrény
Elektromos kapálógép
Elektromos manikűr készlet
Gyerek kanapé
Popsitörlő tartó doboz
Kollagén por
Sminkecset készlet
Vitamin d
Gyerek sínadrág

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Kulcs Patika -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!