A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: kosár! A(z) kosár akciós ajánlatát megtalálja 6 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

kosár a következő üzletekben érhető el árengedménnyel: Tesco, Auchan, JYSK, Media Markt és Avon. A kedvezményeket keresse ezekben az akciós újságokban:

Ha egyebet is szeretne vásárolni, akkor kattintson rá bármelyik boltra és annak brosúrájára. Például körülnézhet a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás akciós ajánlatai között. Vásárlásai előtt mindig értesülhet a legjobb ajánlatokról a Kimbino segítségével. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, emailben is eljuttatjuk önnek a legfrissebb akciókat.

Velünk napról napra újabb termékek újabb akcióira bukkanhat. Ha egyetlen nagyszerű akcióról sem akar lemaradni, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat - így mindig naprakész lehet.

kosár és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.