A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: TV! A(z) TV akciós ajánlatát megtalálja 18 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

A(z) TV többek közt itt vásárolható meg akciósan: Aldi, COOP, Spar, Interspar és Auchan. A következő reklámújságokban találja meg:

Ha egyebet is szeretne vásárolni, akkor kattintson rá bármelyik boltra és annak brosúrájára. Például körülnézhet a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás akciós ajánlatai között. A Kimbino mindig megleli az ön számára a legjobb akciókat és azonnal értesíti önt ezekről. A Kimbino révén hétről hétre spórolhat. Iratkozzon fel a hírlevelünkre.

Összegyűjtjük kedvenc magyar boltjai legvonzóbb ajánlatait. Ha még többet szeretne megtakarítani a vásárlásai során, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat és máris az ön rendelkezésére áll minden kedvezmény.

Minden Kimbino-rajongó imádja e bűvös szavakat: kedvezmény, akció és megtakarítás. Általunk a(z) TV vásárlásán éppúgy spórolhat, mint számtalan más termékén! Ismerje hát meg a Kimbino világát.