Kimbino
Kimbino

KOCKAÁRUHÁZ akciós újság 2024.01.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
KOCKAÁRUHÁZ
HIRDETÉS

Kockaáruház újság

Kockaáruház újság

3/5
Actual brochure

Születésnapra, húsvétra vagy a karácsonyfa alá, bármikor jó ötlet LEGO-t ajándékozni. A Kockaáruházban egyesével is lehet darabokat venni, így ha elveszett egy alkotóelem, máris kikereshetjük az (online) újságból és megrendelhetjük azt.

Nézze meg a KOCKAÁRUHÁZ Akciós újság kínálatát, hátha van valami kedvező áron! A 2024.01.01. - 2024.06.30. időszakra érvényes LEGO Kockaáruház újság nem csak a gyerekeknek nyújt szórakozást. Böngésszen az új újságban itt.

A Kockaáruház története

Shop

Aki a LEGO márkára épít vállalkozást, nem foghat mellé. A 2007-ben létrejött cég a kezdetektől fogva megállíthatatlanul fejlődik. Van jó pár interenetes LEGO üzlet, a versenyben pedig nem szabad lemaradni. Talán ez sarkallta a céget 2012-ben arra, hogy LEGO kulcstartót ajándékozzon az internetes vásárlás napján minden tőlük rendelőnek. Lett is belőle kisebb kalamajka, de valószínűleg még a száz forint összértékű rendelések mellé is csomagolták az ajándékot.

Egy kis bemutatót hadd tartsunk a LEGO márkáról is. Dániából indult a márka még a második világháború előtt. 1932-1947 közt még fajátékokat gyártottak, majd pénzügyi okokból áttértek a műanyagra. Az volt az újítás akkoriban a többi építőjátékhoz képest, hogy a bütykös tetejű és lyukas aljú építőelemek összeilleszthetők voltak. Az igazán strapabíró LEGO kockákat 1958-ban dobták piacra, az akkor gyártottak még a ma gyártott elemekhez is illeszthetők.

A világ számos pontján található LEGO gyár, Magyarországon 2008-ban alapították a nyíregyházi gyáregységet.

Leg godt!, azaz: „Játssz jól!”. LEGO-val játszani nem csak szórakozás, a kreativitás, a problémamegoldó képesség is fejlődhet vele. Talán jó pár óra nyugalmat is biztosít a szülőknek, ha a gyerek ráérez az önálló játék ízére, és egy középkori várból akár felépít egy űrhajót.

Baranyában, Bóly településen  található cég telephelye, ahol készpénz ellenében is át lehet venni a rendelést, szállítási költség pedig nem adódik. Természetesen házhoz is szállítanak 790-1900 Ft-ig terjedő skálán mozog a szállítási költség.

2013-ban vásárlók szavazata alapján a legjobb minősítésű webáruház címet nyerte el. Regisztrált felhasználók hűségpontokat gyűjtenek, amiket online vásárláskor válthatnak be. A pontok elévülési ideje egy naptári év. Ötszáz forintonként 10 hűségpont jár, a (virtuális) kosár értékének legfeljebb 30%-ig lehet hűségponttal fizetni. Vásárlási utalvány vagy Kockaáruház kupon kódját érvényesíteni kell a „kupon érvényesítése” gombbal, majd látszani fog a végösszeg. A pontos szabályleírásért keresse fel a Kockaáruház honlapját: kockaaruhaz.hu.

Magyarországon a következő településeken találod a KOCKAÁRUHÁZ üzleteket: .

Ön szerint jobb áron kapható máshol ugyanaz a LEGO termék? Nézze meg a hasonló termékeket kínáló üzleteket:  Tchibo, eBizsu, Betly, Office Depot, AlphaZoo, PatikaPlus, MALL.HU, Brendon, Fressnapf és Zooplus.

Mi kapható a Kockaáruházban?

Assortment

A félévente megjelenő KOCKAÁRUHÁZ Akciós újság mindig megmutatja a legújabb DUPLO, LEGO Classic, Creator és még sok más kategória modelljeit. Gyerekek és felnőttek, fiúk és lányok egyaránt megtalálhatják a kihívást a kockák összeillesztésében. A dobozokban manapság már olyan összeszerelési útmutatók vannak gyárilag, amelyek azt is megmutatják, melyik munkafolyamathoz melyik alkotóelemeket kell előkészíteni. Sőt, tableten vagy okostelefonon megnyitható egy 3D útmutató is, hogy több oldalról nézve egyértelmű legyen, melyik elem hova kerül.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást.

Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS