Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo Chef Market - Hipermarketek
3/5

Chef Market akciós újság 2023.09.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Chef Market akciós újság

Chef Market akciós újság

3/5
Actual brochure

Megjelent a Chef Market legújabb akciós újsága. A Chef Market minden hónapban megjelenő reklámújsága az üzlet választékát mutatja be nekünk olcsóbb és kedvezőbb árakon. A itt  09.01. - 09.30. időszak kedvezményei a Chef Market Akciós újság katalógusban itt  találhatóak.

A CHEF MARKETRŐL RÖVIDEN

Shop

A Chef Market – Döntéshozók Piaca azon hotel-, étterem-, vagy más vendéglátó egység tulajdonosainak segít, akik a mindennapokban szükséges eszközöket egy helyről, a lehető legkényelmesebben kívánják beszerezni. A webáruház célja, hogy megkönnyítse vásárlóinak munkáját - 24 órán belüli, rugalmas kiszállításukkal, óriási választékukkal és kedvező áraikkal el is érik ezt. Így nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem időt is.

Természetes, hogy tulajdonosként, vendéglátóiparban tevékenykedő főnökként a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani vendégeinknek, miközben alkalmazottaink igényeit is kielégítjük. Boltról boltra járás helyett mi sem egyszerűbb a Chef Market honlapjának használatánál: a Chef Market összegyűjti mindazt, amire szükségünk lehet – legyen szó alapanyagokról, tisztítószerekről, vagy bármilyen más fogyóeszközről.

A vállalkozás célja, hogy minél jobban passzoljon a vevőigényekhez, így nem csak a kiszállításban, hanem az árszabásban is alkalmazkodnak igényeinkhez: az egyedi ár lehetősége újabb pont a Chef Market javára.

A CHEF MARKET KÍNÁLATA

Assortment

Az élelmiszer-nagykereskedésben minden megtalálható, ami vállalkozásunk, vendéglátó egységünk működéséhez szükséges: alap élelmiszerek, mint a húsok, tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök, nehézáruk, konzervek, sütőipari termékek, szószok széles választéka mind-mind elérhető a webáruház oldalán. A Chef Market tekintettel van az egyre népszerűbb vegán életmódra: hús-, és sajthelyettesítő termékekkel is szolgál vásárlóinak. A tisztítószerek, csomagolóanyagok és konyhai eszközök tára a nem csak élelmiszerjellegű hiánypótlásra is megoldást nyújt.
További információért a Chef Market áruházról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: chefmarket.hu. De az akciós ajánlatok felől a legjobb, ha nálunk tájékozódik.

Szót kell ejteni a Chef Club tagságról. Vásárlásaink után hűségpontokat kaphatunk, melyekkel kedvünkre válogathatunk a hasznosabbnál hasznosabb ajándékok közül. Rendszeres vásárlás esetén megéri regisztrálni, hiszen kitartó pontgyűjtés után még nagyobb (és még hasznosabb) ajándékok várnak!

Folyamatos kedvezményekkel vár a Chef Market, melyekről leggyorsabban a Chef Market akciós újságban értesülhet. Keresse a 2023.09.01.-től érvényes legújabb kiadványt, a Chef Market Akciós újság-t. 

Nem találja a megfelelő terméket a Chef Market újságban? Tekintse meg például más hipermarketek ajánlatait: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

Ne maradjon le az akciókról: a Kimbino nagyszerű asszisztens. Segítségével egy helyen megtalálja a legkedvezőbb ajánlatokat. Online szórólapjai a tudatos, kényelmes vásárlás, pénzmegtakarítás kulcsai.

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbinónak köszönhetően informálódhatunk az összes hazai üzlet, köztük a Chef Market legújabb ajánlatairól, akciós újságjairól. Az áruház a Kimbino weboldalán és Kimbino applikációján is elérhető a Kimbino.hu linken, valamint a Hipermarketek kategória alatt. Az online szórólapok nem csak kényelmesek – külön-külön átböngészni minden papíralapú szórólapot nem csak időpazarlás, de fárasztó is -, hanem egyre népszerűbbek is. A Kimbino törődik a környezettel, ezért használ kizárólag online újságokat. Nem csak a zöld gondolkodást részesíti előnyben, hanem a praktikusságot is: telefonunkon összegyűjtve láthatjuk a rengeteg kedvezményt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Eper
Vodka
Grillsajt
Tarhonya
Kelkáposzta
Gránátalma
Dzsem
Penne
Toast kenyér
Ételízesítő
Serrano sonka
Karaj
Fagyasztott meggy
Prágai sonka
Folyékony füst
Kagyló konzerv
Barna sör
Tomlos sajt
Kagyló homokozó
Tihany

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Chef Market -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!