Kimbino
Kimbino

Chef Market akciós újság 2024.06.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Chef Market
HIRDETÉS

Chef Market akciós újság - lapozható katalógus

Chef Market akciós újság

3/5
Actual brochure

Megjelent a Chef Market legújabb akciós újsága. A Chef Market minden hónapban megjelenő reklámújsága az üzlet választékát mutatja be nekünk olcsóbb és kedvezőbb árakon. A itt  06.01. - 06.30. időszak kedvezményei a Chef Market Akciós újság katalógusban itt  találhatóak.

A CHEF MARKETRŐL RÖVIDEN

Shop

A Chef Market – Döntéshozók Piaca azon hotel-, étterem-, vagy más vendéglátó egység tulajdonosainak segít, akik a mindennapokban szükséges eszközöket egy helyről, a lehető legkényelmesebben kívánják beszerezni. A webáruház célja, hogy megkönnyítse vásárlóinak munkáját - 24 órán belüli, rugalmas kiszállításukkal, óriási választékukkal és kedvező áraikkal el is érik ezt. Így nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem időt is.

Természetes, hogy tulajdonosként, vendéglátóiparban tevékenykedő főnökként a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani vendégeinknek, miközben alkalmazottaink igényeit is kielégítjük. Boltról boltra járás helyett mi sem egyszerűbb a Chef Market honlapjának használatánál: a Chef Market összegyűjti mindazt, amire szükségünk lehet – legyen szó alapanyagokról, tisztítószerekről, vagy bármilyen más fogyóeszközről.

A vállalkozás célja, hogy minél jobban passzoljon a vevőigényekhez, így nem csak a kiszállításban, hanem az árszabásban is alkalmazkodnak igényeinkhez: az egyedi ár lehetősége újabb pont a Chef Market javára.

A CHEF MARKET KÍNÁLATA

Assortment

Az élelmiszer-nagykereskedésben minden megtalálható, ami vállalkozásunk, vendéglátó egységünk működéséhez szükséges: alap élelmiszerek, mint a húsok, tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök, nehézáruk, konzervek, sütőipari termékek, szószok széles választéka mind-mind elérhető a webáruház oldalán. A Chef Market tekintettel van az egyre népszerűbb vegán életmódra: hús-, és sajthelyettesítő termékekkel is szolgál vásárlóinak. A tisztítószerek, csomagolóanyagok és konyhai eszközök tára a nem csak élelmiszerjellegű hiánypótlásra is megoldást nyújt.
További információért a Chef Market áruházról, kérjük, látogasson el az áruház weboldalára: chefmarket.hu. De az akciós ajánlatok felől a legjobb, ha nálunk tájékozódik.

Szót kell ejteni a Chef Club tagságról. Vásárlásaink után hűségpontokat kaphatunk, melyekkel kedvünkre válogathatunk a hasznosabbnál hasznosabb ajándékok közül. Rendszeres vásárlás esetén megéri regisztrálni, hiszen kitartó pontgyűjtés után még nagyobb (és még hasznosabb) ajándékok várnak!

Folyamatos kedvezményekkel vár a Chef Market, melyekről leggyorsabban a Chef Market akciós újságban értesülhet. Keresse a 2024.06.01.-től érvényes legújabb kiadványt, a Chef Market Akciós újság-t. 

Nem találja a megfelelő terméket a Chef Market újságban? Tekintse meg például más hipermarketek ajánlatait: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan és Metro.

Ne maradjon le az akciókról: a Kimbino nagyszerű asszisztens. Segítségével egy helyen megtalálja a legkedvezőbb ajánlatokat. Online szórólapjai a tudatos, kényelmes vásárlás, pénzmegtakarítás kulcsai.

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbinónak köszönhetően informálódhatunk az összes hazai üzlet, köztük a Chef Market legújabb ajánlatairól, akciós újságjairól. Az áruház a Kimbino weboldalán és Kimbino applikációján is elérhető a Kimbino.hu linken, valamint a Hipermarketek kategória alatt. Az online szórólapok nem csak kényelmesek – külön-külön átböngészni minden papíralapú szórólapot nem csak időpazarlás, de fárasztó is -, hanem egyre népszerűbbek is. A Kimbino törődik a környezettel, ezért használ kizárólag online újságokat. Nem csak a zöld gondolkodást részesíti előnyben, hanem a praktikusságot is: telefonunkon összegyűjtve láthatjuk a rengeteg kedvezményt.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Sajt
Joghurt
Kenyér
Csokoládé
Szalámi
Narancs
Paradicsom
Rizs
Tészta
Gin
Ketchup
Túró
Avokádó
Majonéz
Szósz
Cukor
Bors
Citrom
Virsli
Fokhagyma

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS