Kimbino
Kimbino

Otthon és Kert - Akciós újságok

Az összes üzletlánc megjelenítése

Ebben a kategóriában: Otthon és Kert megtalálhatja a legújabb különleges ajánlatokat a kedvenc áruházaiból, amelyek elérhetőek Magyarországon, ahol remek akciókkal várják.
Itt megtalálhatja az ismert márkák szórólapjait, mint Pepco, TEDi, JYSK, OBI, Praktiker, XXXLutz, Diego, Möbelix, és Mömax , és még sok mást.

Örömmel segítünk a bevásárlásban. Elérhetőek külöböző szórólapok 3 kategóriában. A legújabb szórólapokat tekintse meg itt és tervezze meg bevásárlását gyorsabban és egyszerűbben: Tudta, hogy az ajánlatok városonként eltérhetnek? Magyarország legnépszerűbb városai: Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Miskolc. Tekintse meg a szórólapokat különböző városokból vagy írja be városa nevét a keresőbe az jobb felső sarokban!

Ha nem szeretne kihagyni egyetlen különleges ajánlatot sem kedvenc üzletláncából, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat Kimbino, így gyorsabban tudja böngészni a szórólapjainkat.
Köszönjük, hogy a Kimbinot választotta! Felejtse el a papíralapú szórólapokat, amelyek nincsenek kéznél, amikor szükség volna rájuk. A Kimbinoval 0-24 hozzáférhet a legújabb szórólapokhoz kategóriákra bontva Otthon és Kert, miközben a környezetnek is kedvez a kevesebb papírhulladékkal. Nagyszerű nemde?
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS