Kimbino
Kimbino

Sport és Divat - Akciós újságok

A legújabb különleges ajánlatokat keresi a Sport és Divat kategóriában? A Kimbino összegyűjtötte és rendszerezte Önnek a kategóriát. Tekintse meg a kedvenc üzletei szórólapjait, amelyekben hatalmas akciók találhatók.
Itt megtalálhatja az ismert márkák szórólapjait, mint Kik, C&A, SPORTSDIRECT, Takko, F&F, Hervis Sports, CCC, Decathlon, Deichmann és Bonprix , és még sok mást.

Tervezze meg a következő bevásárlását precízebben a Kimbinonak köszönhetően. Jelenleg 3 online szórólapok elérhetőek Sport és Divat kategóriában, Önnek rendszerezve. Tekintse meg például: Ha érdeklődik a városában található üzletek ajánlatairól, akkor a következő linken megtalálhatja a legnépszerűbb városok listáját Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Miskolc. Ha az Ön városa nincs a listán, akkor a keresőbe beírhatja a képernyő jobb felső sarkán.

Ha szeretne folyamatosan értesülni kedvenc üzletei legújabb ajánlatairól, akkor töltse le applikációnkat Kimbino, amely folyamatosan értesíti az új szórólapokról. Mostantól az akciók követése egyszerű, mint az egyszeregy.
Csatlakozzon hozzánk és mondjon nemet a papír szórólapokra! A Kimbinoval mindig kéznél van minden akció Sport és Divat kategóriában, bárhol és bármikor a nap 24 órájában. Tervezze meg előre vásárlását és spóroljon még ma!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS