Kimbino
Kimbino

Top Shop akciós újság 2023.08.29. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Top Shop
HIRDETÉS

Top Shop akciós újság - lapozható katalógus

A TOP SHOP AKCIÓS ÚJSÁG

3/5
Actual brochure

Hasznos háztartási kellékek éppúgy felbukkanhatnak a Top Shop akciók között, mint például fitneszeszközök - hiszen a Top Shop termékek bármelyike helyet kaphat az akciós ajánlatok körében. Ezeket a Top Shop akciós katalógus lapjain találja meg (Top Shop - Akciós újság), amelynek érvényességi időtartama 2023.08.29. dátummal kezdődik. A honlapunkon itt elhelyezett Top Shop reklámújság sokkal praktikusabban és egyszerűbben böngészhető egy mobiltelefonról vagy akár az otthoni/irodai számítógépénél ülve, mint a - gyakran ki tudja, éppen hová elkeveredett - nyomtatott kiadvány formájában.

Időről időre keresse fel ismét ezt a felületet, hogy megtudja, melyek a legújabb Top Shop akciós ajánlatok. Mindig akadhat olyan kedvezményes vásárlási lehetőség, amelyről nem szívesen csúszna le, ezért a friss Top Shop akciós újság átlapozása a következő akciós periódusban sem maradhat el.

TOP SHOP BOLTOK HASZNOS TERMÉKEKKEL

Shop

Ki ne hallotta volna már a Top Shop nevét? Az erőteljes és hatásos marketing gondoskodik róla, hogy a cég által forgalmazott innovatív termékek rendszeresen a potenciális vevők látókörébe kerüljenek. Szinte hihetetlen, de a Top Shop immáron több mint negyed évszázada kezdte meg működését, mégpedig legkisebb lélekszámú szomszédunknál, vagyis Szlovéniában. Magyarországon is jó ideje megvetették a lábukat - itteni jelenlétük sikerességéről az országos üzlethálózat is tanúskodik.

A termékkör egyik legalapvetőbb eleme a háztartási eszközök és berendezések szegmense, amely a konyhai elektromos készülékektől a kerámiabevonatú edényekig, a takarítóeszközöktől a fürdőszobai kellékekig számtalan termékféleséget vonultat fel, de a barkácsszerszámokat vagy a kerti sütögetés kellékeit is magába foglalja. A szabadidő tartalmas és egészséges eltöltéséhez fitneszeszközöket szerezhetünk be innen; a jó megjelenésről pedig a testápolási és szépségápolási termékek gondoskodnak.

A Top Shop, illetve a Studio Moderna népszerű márkáinak sorából megemlíthető a Dormeo (hálószobai termékek), a Delimano (konyhai eszközök), a Rovus (takarítás, hűtés-fűtés, ruhaápolás), a Wellneo (fitnesz, sport, wellness, szépségápolás), valamint a Walkmaxx (lapos és gördülő talpú cipők).

A fent említett üzlethálózat tagjai Budapest mellett olyan vidéki városokban várják a vásárlókat, mint például Kaposvár vagy Miskolc, Szeged vagy Győr. Ezek részletes listáját a Top Shop honlapján (címe: topshop.hu) keresse, ahol feltüntetésre került a boltok címe és nyitvatartása. Weboldalukon üzemel internetes áruházuk is, amelyben akár márkanév alapján, akár termékkategóriánként válogathat a kínálatból. A Top Shop termékekből rendszeresen vásárlóknak szól a Club5* program: a tagoknak még az akciós árból is jár 5% árengedmény, az egyéb kedvezményeket vagy ingyenes házhoz szállítást biztosító kuponokról nem is szólva.

A Top Shop akciós újság honlapunk 'Otthon és Kert' kategóriájába van besorolva. Weboldalunk azonban, amely az akciós újságok gazdag lelőhelye, e kategórián belül számos további kiskereskedelmi cég reklámújságjaival is várja önt. Olyan üzletek, áruházak kedvezményes ajánlatait leli meg itt, mint például: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Pepco, Kika, Mömax, Diego, Praktiker és IKEA. A Top Shop ajánlatokon túl tehát bőven van még miből csemegézni, ha olcsón vagy legalábbis árengedménnyel szeretne vásárolni.

PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ TOP SHOP AKCIÓK

Assortment

A Top Shop termékválasztékának egy jelentős része az 5-6 számjegyű árkategóriába esik, ami azt jelenti, hogy egy-egy Top Shop akció keretében a megtakarítás mértéke ugyancsak viszonylag jelentős lehet. A kiváló minőségű termékek bármelyikét is sikerül kifognia a megszokottnál barátibb áron, azzal mindenképpen jól jár. Ezért a Top Shop akciós katalógus (Top Shop - Akciós újság) fellapozása minden új akciós időszak kezdetén ajánlott.

A weboldalunkon online elérhető, ebből következően pillanatok alatt az okostelefon képernyőjére előhívható Top Shop akciós újság most és bizonyára a jövőben is számos megnyerő ajánlattal örvendezteti meg a cég termékeinek híveit, akik közé valószínűleg ön is tartozik. Mentse el a címet, hogy bármikor könnyen visszataláljon hozzánk!

A KIMBINO A MEGOLDÁS

Kimbino App

Feltehetően ön is azért használja a Kimbino honlapját (kimbino.hu) vagy a Kimbino mobilalkalmazását, mert felismerte, hogy milyen praktikus és kényelmes eszközt kínálunk az akciós ajánlatok (Top Shop és társai) folyamatos figyelemmel kísérésére. Bármilyen termékkategóriáról is legyen szó, biztosan több marad a zsebében, ha az általunk összegyűjtött akciós újságokat átnézve, az aktuális akciók ismeretében indul el a bevásárlókörútra.

Az online tájékozódás egyszersmind a mindennapi környezetvédelem egyik kézenfekvő módja is. Minél többen térnek át a Kimbino szolgáltatásaira, annál kevesebb szükség lesz a nyomtatott reklámújságokra és azokhoz papírra. Ez a pozitív trend pedig a kivágott fák számának csökkentésén keresztül járul hozzá ahhoz, hogy bolygónk egészségi állapota ne romoljon tovább.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS