Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost
Logo BRW Bútorház - Otthon és Kert
3/5

BRW Bútorház akciós újság 2023.05.17. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Black Red White akciós újság

Black Red White katalógus

3/5
Actual brochure

A Kimbino ismét bemutatja Önnek egy népszerű áruház legjobb kedvezményeit. A Black Red White akciós újság rendszeresen új, kihagyhatatlan ajánlatokat tartalmaz. Ne maradjon le róluk Ön sem! Tekintse meg a BRW katalógusát: itt. A BRW Bútorház - Akciós újság tartalmazza a hónap legalacsonyabb árait. Érvényes: 2023.05.17.

 

 

 

A Black Red White áruházról röviden

Shop

A Black Red White bútorgyártó vállalatot Lengyelországban alapították 1991-ben. Amellett, hogy az évek során a legnagyobb lengyel bútorgyártó vállalattá nőtte ki magát, nem csak a származási országban futott be, népszerűsége Európa több országában is elismert.

Több mint 40 európai országban van jelen a világon termékeivel, a többi között Németországban, Ausztriában, Ukrajnában és Magyarországon is. A megnövekedett forgalom lebonyolítására saját raktárakat is létre kellett hozniuk az üzlethelyiségek mellett Szlovákiában, Ukrajnában, Boszniában, Oroszországban és Fehéroroszországban.

Hazánkban jelenleg egy BRW üzlet várja az érdeklődőket itt: Zalaegerszeg, Budapest és Szeged.

A Black Red White kiemelkedően fontosnak tartja a környezettudatosságot. Termékei előállítása során a modern technológiának köszönhetően könnyűszerrel betartja a környezetvédelmi előírásokat is. Rendelkezik tanúsítvánnyal, mely biztosítja, hogy a bútorok tervezése, gyártása, értékesítése, szükséges esetben javítása során a vállalat megfelel az előírt környezetvédelmi szempontoknak és szabályoknak.

A kategória szerint nálunk a Otthon és Kert közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL .

A Black Red White kínálata

Assortment

A bútoráruház kínálatában megtalálhatók az Ön otthonába legszükségesebb bútordarabok: széles kínálatából válogathat konyhájába, hálószobájába, nappalijába, irodába, a gyerekszobába, igen kedvező áron. Terméklistájukon a hagyományos és modern stílus képviselői is jelen vannak. Jó minőségű bútorai textíliákkal, világítástechnikai eszközökkel, szőnyegekkel, dekortárgyakkal és kisebb lakberendezési kiegészítőkkel.

Versenyképes árai mellett a Black Red White gondoskodik arról, hogy még elérhetőbbek legyenek termékei mindenki számára. Rendszeres akcióival, különleges ajánlataival várja kedves vásárlóit.

Ne maradjon le a BRW akcióiról! Használja a Kimbinót és hagyja, hogy a vásárlási előkészületeket megkönnyítsük Önnek. A Kimbinóval tudatosabban vásárolhat anélkül, hogy plusz pénzt áldozna erre. Keresse a Black Red White katalógust a Kimbinón. A BRW Bútorház - Akciós újság érvényes: 2023.05.17.

A Kimbino

Kimbino App

Mivel napjaink fontos aspektusát képezi a környezetszennyezés mértékének csökkentése, a Kimbinónál mi is igyekszünk ezt szem előtt tartani. Éppen ezért nem használunk nyomtatott szórólapokat, amik pár nap után amúgy is a szemetesben landolnak. A fakivágás, papírgyártás és felesleges szeméthalmozás helyett kizárólag online verziójú reklámújságokat hozunk el Önnek. Mi így támogatjuk a zöld gondolkodást.

Mindamellett, hogy környezetvédelmi szempontból is hasznos ez a megoldás, gondolunk az Ön kényelmére is. A Kimbino összegyűjti Önnek a legjobb kedvezményeket, s ez Önnek mindössze pár kattintásába kerül. Így nem csak kényelmesebben és gyorsabban értesülhet a legcsábítóbb ajánlatokról, hanem vásárlásának tudatos megtervezésével pénztárcáját is kímélheti. 

A Black Red White katalógust a Kimbino weboldalán (Kimbino.hu) és alkalmazásában (Kimbino) a Otthon és Kert kategória alatt találja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Dió
Hálószoba szett
Fiókos szekrény
Kanapé
TV szekrény
Polc
Komód
Kerti bútor
Női alsó
Kerti hinta
Íróasztal
Fehér rum
Szürke harcsa
Extra szűz olivaolaj
Darált dió
Omega 3
Brazil dió
E vitamin
Barna rum
Fehér tönkölyliszt

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo BRW Bútorház -
Logo BRW Bútorház -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!