Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Marionnaud - Egészség és Szépség
3/5

Marionnaud akciós újság 2024.04.01. -tól/töl > Kedvezmények

Marionnaud akciós újság

Marionnaud akció online

3/5
Actual brochure

Újra itt vannak a sokak kedvenc kozmetikai cikkeit forgalmazó áruház legjobb kedvezményei! A Marionnaud magazin, mely érvényes 04.01. - 04.30. időszak alatt, megtekinthető itt.
A legújabb kiadvány, a Marionnaud Akciós újság tartalmazza a jobbnál jobb akciókat.

Az áruházról röviden

Shop

„A hely, ahol igazán nő lehet” – hirdeti a Marionnaud online portálja; és ők ezért meg is tesznek mindent. Az üzletbe belépve akarva-akaratlanul is érzi az ember, itt olyan helyen van, ahol törődnek vele, ahol minden igénye maximálisan ki lesz elégítve, és ahol professzionális tanácsadást kap, ha kevésbé vagy egyáltalán nem jártas a szépségápolás világában, de egészen biztos, hogy tud újat hallani akkor is, ha tapasztalt.

A francia származású Bernard Marionnaud 1984-ben alapította a ma már nemzetközi parfüméria-hálózatot. Indíttatása, hogy luxustermékekkel láthassa el a sikkes francia nőket, elérte célját: a Marionnaud mára az egyik legnépszerűbb, legikonikusabb üzletlánc. Nem véletlenül kapott helyett a párizsi Champs-Élysées nagy nevei mellett.

Termékskálájuk fejlesztésén kívül óriási figyelmet fordítanak a már említett tanácsadásokra is – egyszóval arra, hogy a belépő vásárlókat a lehető legmagasabb szinten tudják kiszolgálni. Munkatársaik ezért folyamatos továbbképzéseken, márkaspecifikus oktatásokon vesznek részt. Zártkörű VIP rendezvényeiken nem csak a szakképzett eladók, hanem a márka jeles képviselői is részt vesznek, így bárkit szívesen látnak el magasfokú szépségápolási tanácsokkal, tippekkel, termékajánlással.

Az Európa-szerte híres és közkedvelt Marionnaud üzletek hazánkban is képviseltetik magukat. Budapest, hogy csak néhány várost említsünk. Webáruházuknak köszönhetően mindenki kedvére böngészhet széles kínálatukban.

További információért kérjük, keresse fel a Marionnaud weboldalát, melyet a következő hivatkozási linkre kattintva érhet el: marionnaud.hu.

A Marionnaud magazin elérhető a Kimbino weboldalán is, sok más szépségápolási cikket gyártó és forgalmazó áruház akciós újságaival együtt. Böngészhet például a Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, DM Drogerie Markt, Crystal Nails, Notino, Perfect Nails és BENU Gyógyszertárak óriási kínálataiban. A Marionnaud magazin akcióiról a Kimbino honlapján vagy applikációjában a Egészség és Szépség kategóriában olvashat.

A Marionnaud kínálata

Assortment

A Marionnaud online magazinjában kategória és márka alapján is kereshet az áruház széles kínálatában. Smink és bőrápolás témában minden létező kívánságot kielégítő paletta tárul a szemünk elé. Parfümök tekintetében is óriási a választék, az exkluzív termékek pedig igazán kiváló minőséget biztosítanak. Az erősebbik nemre is gondoltak a tulajdonosok, férfias illatok és egyéb cikkek is várják igényes vásárlóikat. A szépségápolás legnagyobb nevei képviseltetik magukat a polcokon: Yves Sant Lauren, Giorgio Armani, Gucci, Kenzo, Versace, csak hogy a legnevesebbeket említsük.

Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról! A Kimbino segítségével Ön mindig naprakész lehet, hol érdemes vásárolni. Nézze meg a legfrissebb elérhető ajánlatokat: Marionnaud Akciós újság.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Marionnaud -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!