KimbinoKimbino
Logo Marionnaud - Drogéria, kozmetikumok
3/5

Marionnaud akciós újság (2022.01.01.-tól/töl érvényes)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Újra itt vannak a sokak kedvenc kozmetikai cikkeit forgalmazó áruház legjobb kedvezményei! A Marionnaud magazin, mely érvényes 01.01. - 01.31. időszak alatt, megtekinthető itt.
A legújabb kiadvány, a Marionnaud - Akciós újság tartalmazza a jobbnál jobb akciókat.

Az áruházról röviden

„A hely, ahol igazán nő lehet” – hirdeti a Marionnaud online portálja; és ők ezért meg is tesznek mindent. Az üzletbe belépve akarva-akaratlanul is érzi az ember, itt olyan helyen van, ahol törődnek vele, ahol minden igénye maximálisan ki lesz elégítve, és ahol professzionális tanácsadást kap, ha kevésbé vagy egyáltalán nem jártas a szépségápolás világában, de egészen biztos, hogy tud újat hallani akkor is, ha tapasztalt.

A francia származású Bernard Marionnaud 1984-ben alapította a ma már nemzetközi parfüméria-hálózatot. Indíttatása, hogy luxustermékekkel láthassa el a sikkes francia nőket, elérte célját: a Marionnaud mára az egyik legnépszerűbb, legikonikusabb üzletlánc. Nem véletlenül kapott helyett a párizsi Champs-Élysées nagy nevei mellett.

Termékskálájuk fejlesztésén kívül óriási figyelmet fordítanak a már említett tanácsadásokra is – egyszóval arra, hogy a belépő vásárlókat a lehető legmagasabb szinten tudják kiszolgálni. Munkatársaik ezért folyamatos továbbképzéseken, márkaspecifikus oktatásokon vesznek részt. Zártkörű VIP rendezvényeiken nem csak a szakképzett eladók, hanem a márka jeles képviselői is részt vesznek, így bárkit szívesen látnak el magasfokú szépségápolási tanácsokkal, tippekkel, termékajánlással.

Az Európa-szerte híres és közkedvelt Marionnaud üzletek hazánkban is képviseltetik magukat. Budapest, Székesfehérvár, Dunakeszi, Pécs és Miskolc, hogy csak néhány várost említsünk. Webáruházuknak köszönhetően mindenki kedvére böngészhet széles kínálatukban.

További információért kérjük, keresse fel a Marionnaud weboldalát, melyet a következő hivatkozási linkre kattintva érhet el: www.marionnaud.hu.

A Marionnaud magazin elérhető a Kimbino weboldalán is, sok más szépségápolási cikket gyártó és forgalmazó áruház akciós újságaival együtt. Böngészhet például a Avon, BENU Gyógyszertárak, Crystal Nails, DM Drogerie Markt, Magnetic, Müller, Notino, Oriflame, Perfect Nails és Rossmann óriási kínálataiban. A Marionnaud magazin akcióiról a Kimbino honlapján vagy applikációjában a Drogéria, kozmetikumok kategóriában olvashat.

A Marionnaud kínálata

A Marionnaud online magazinjában kategória és márka alapján is kereshet az áruház széles kínálatában. Smink és bőrápolás témában minden létező kívánságot kielégítő paletta tárul a szemünk elé. Parfümök tekintetében is óriási a választék, az exkluzív termékek pedig igazán kiváló minőséget biztosítanak. Az erősebbik nemre is gondoltak a tulajdonosok, férfias illatok és egyéb cikkek is várják igényes vásárlóikat. A szépségápolás legnagyobb nevei képviseltetik magukat a polcokon: Yves Sant Lauren, Giorgio Armani, Gucci, Kenzo, Versace, csak hogy a legnevesebbeket említsük.

Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról! A Kimbino segítségével Ön mindig naprakész lehet, hol érdemes vásárolni. Nézze meg a legfrissebb elérhető ajánlatokat: Marionnaud - Akciós újság

A Kimbino minden akciót megmutat

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Marionnaud -
 • Bajcsy-Zsilinszky utca 11
 • Gábor Áron utca 74
 • Holland fasor 2
 • Kerepesi út
 • Lövőház utca 2
 • Nagytétényi út
 • Nyugati tér
 • Palotai út 1
 • Baross utca 65
 • Örs vezér tere 25
 • Nádas utca 6
 • Szentmihályi út 131
 • Szentpáli utca 2
 • Váci út 178
 • Vak Bottyán utca 75